Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 Soru 3 cvp....... (1 Kullanıcı)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 3 Soru 3 cvp.......

vera nur yazdı:
allah razı olsun zehra kardeş ilk defa okudum beşerin birkez daha cenabı hakkın işine aklının yetmeyecegini anlamış olduk selamlar
v.a. slm cümlemizden inşlh.B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık selam ve dua ile...

theays

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMIN ALEYKÜM

ALLAH RAZI OLSUN

mustafa incesu

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM.BEN YARATANLA YARATILANIN AYNI OLMADIGINI,DOLAYISIYLA RABBÜL ALEMINI DÜNYADAKI HICBIR CISMANIYETLE VEYA YARATILANLA ÖLCÜLEMIYECEGINI DÜSÜNÜYORUM.MESELA MARANGOZ DÜSÜNÜN MASA SANDALYE YAPAR AMA YAPTIKLARINA BENZEMEZ.YANI YAPANLA YAPILAN AYRIDIR.BEN OGLUMADA BU SEKILDE ANLATIYORUM.
SEYTANA GELINCE RABBIM TABBIKI ONU ISTESE HEMEN YOK EDER OL DEMESI YETERLI FAKAT BIZIMDE KULLUK IMTIHANIMIZ ONDANDIR.TAKVA OLANLA OLMAYAN ONUN SAYESINDE ORTAYA CIKACAKTIR.ALLAH NEFISLERIMIZI ONDAN UZAK TUTSUN.....AMIN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt