Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

29 NİSAN MİTİNGİ...........! (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞLER BUGÜN SÖZDE LAİKLİK ADINA MİTİNG DÜZENLENDİ.
TOPLANAN YÜZLERCE KALABALIK HEP BİR AĞIZDAN "TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK" DİYE BAĞIRIYORDU...
AMA SORSANIZ LAİKLİK NEDİR YARISI BİLMEZ.....ATATÜRK İLKELERİNİ SAVUNURLAR SORSANIZ ONDANDA KİMSENİN HABERİ YOK.....HER ŞEY HAVADA GÖZ BOYAMADAN İBARET....
EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN MİTİNGİ DÜZENLEYENLERDEN BİR KADININ YAPTIĞI ŞU KONUŞMAYDI;"BİZ LAİKLİK İSTİYORUZ,ŞERİAT İSTEMİYORUZ."YA KARDEŞİM ŞERİAT NEDİR?
ALLAH'IN KANUNU! AMA GELİN GÖRÜN Kİ ALLAH'IN YARATTIĞI KUL ALLAH'IN KANUNUNU İSTEMİYOR BEĞENMİYOR BU NE TEZATLIKTIR....!
367 SORUNUNU ÇIKARIYORLAR ACABA BUNDAN ÖNCEKİ HÜKÜMETLERDE NİYE BU GÜNDEME GELMEDİDE ŞİMDİ NEDEN SORUN HALİNE DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR....!ORASIDA DERİN DEVLETE GİRİYOR...!
MİTİNGTE BAŞI KAPALI BİR BACIM VARDI YAŞLICA, MUHABİR SORDU;BU MİTİNG LAİKLİK ADINA SİZİN BAŞINIZ KAPALI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
- KADIN; LAİKLİĞİ BİLMİYORUM AMA BAŞÖRTÜSÜ BAHANE DİYORDU... BACIM BİLE ANLAMIŞ DURUMU.........NE DENİRKİ........BU MİTİNG TAMAMEN GÖZ BOYAMADIR...........!
ALLAH DOĞRULARLA BERABERDİR.........!

gulen

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 29 NİSAN MİTİNGİ...........!

BU Sİ-TE-DE Sİ-YA-SET İS-TE-MİYO-RUZ

menekse86

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bir yazı olmuş.ayrıca bu sitede siyasete karşı da değilim.türban takan,sağcıyım diyen herkes laiklik,atatürk düşmanı olacak diye bişey yok bu mitingde resmen öyle bir hava yaratıldı.ben bundan çok rahatsız oldum.mitinge katılmayanların özellikle bayrak düşmanı ilan edilmesi çok çirikindi.yazınız çok güzel düşüncelerinize katılıyorum

menekse86

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bir yazı olmuş.ayrıca bu sitede siyasete karşı da değilim.türban takan,sağcıyım diyen herkes laiklik,atatürk düşmanı olacak diye bişey yok bu mitingde resmen öyle bir hava yaratıldı.ben bundan çok rahatsız oldum.mitinge katılmayanların özellikle bayrak düşmanı ilan edilmesi çok çirikindi.yazınız çok güzel düşüncelerinize katılıyorum

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

BU SİYASET DEĞİL...........!SADECE BİR GÖRÜŞTÜR......!
TABİ BİZİM TOPLUMUMUZ PASİF KALIYOR BÖYLE DURUMLARDA..........!
SONRADA NEDEN BÖYLE OLDULAR ARDI ARDASINI KOVALIYOR.........!BİZ BURDA FİKİR BEYAN EDİYORUZ SEN SİYASET İSMEMİYORUZ DİYORSUN ALLAH AŞKINA NERDE YAŞIYORSUN..........!
SEN BU ÜLKENİN VATANIN EVLADI DEĞİLMİSİN....!BU İNSANLAR NASIL BİLİNCLENECEK.......!KİMSE KENDİNE MÜSLÜMAN OLMASIN...........!
BU YORUMUNU KENDİ AÇIMDAN ÖNEMSEMİYORUM...............!

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

menekse86 yazdı:

BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

SAOLASIN KARDEŞİM............!DÜŞÜNCELERİN BENİ MUTLU ETTİ....!

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Mitingde olanları televizyon haberlerinden izledim ve gördüğüm bazı sahnelere gülsem mi ağlasam mı şaştım kaldım !! Şöyle ki :
Bu başlığı açan arkadaşında belirttiği gibi yine tesettürlü olan analarımız bacılarımız almışlar ellerine türk bayrağını sallayıp kalabalığın arasında " türkiye laişktir laik kalacak " diye bağırıp duruyorlar ...Bu insanlar başka zaman başka yerde bunu deseler belki anlayabilirim ama Kendilerine atatürkçü diyen ve aslında resmen din düşmanı olan türkiyede sadece müslümanların öleceğini bilse hemen atom bombası atacak olan bu insanların arasında senin işin ne ?????

Bu benim dikkatimi çekti ve üzüldüm açıkçası ,keşke insanlarımız bukadar cahil olmazsa keşke ,vatan sevgisi ,bayrak sevgisi millet sevgisi böyle sömürülmezse !!!

selamlar !

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm .ALLAH'IN KANUNU! AMA GELİN GÖRÜN Kİ ALLAH'IN YARATTIĞI KUL ALLAH'IN KANUNUNU İSTEMİYOR BEĞENMİYOR BU NE TEZATLIKTIR....! HAKLISIN ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞLH...ALLAHA EMANET OLSUN .VE SELAMUN ALEYKÜM

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

Sayın Gulen ;

Bana siyasetin olamdığı her hangi bir yer söyleyin burasını hemen 2. yer yapalım !!!! Varmı siyasetin olmadığı yer ??? sizin aldığnız ekmekten ,içtiğiniz suya kadar herşey siyate dahil olmışken siz böyle paylaşımın olduğu bir yerde nasıl olurda bunu ortadan kaldıralım istersiniz !
herhangi bir partiyi,yada şahsi karakteri konuşmayalım derseniz lafım olmaz çünkü bu kişi bizim ona dediklerimizi bilemez ve kendini savunamaz burada bu bakımdan burası yeri değil ama siz bu arkadaşın açtığı konuya ve konuşma şekline de siyaset derseniz bu yanılgınız olur !!

selamlar !B)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

e_m_i_n yazdı:

Mitingde olanları televizyon haberlerinden izledim ve gördüğüm bazı sahnelere gülsem mi ağlasam mı şaştım kaldım !! Şöyle ki :
Bu başlığı açan arkadaşında belirttiği gibi yine tesettürlü olan analarımız bacılarımız almışlar ellerine türk bayrağını sallayıp kalabalığın arasında " türkiye laişktir laik kalacak " diye bağırıp duruyorlar ...Bu insanlar başka zaman başka yerde bunu deseler belki anlayabilirim ama Kendilerine atatürkçü diyen ve aslında resmen din düşmanı olan türkiyede sadece müslümanların öleceğini bilse hemen atom bombası atacak olan bu insanların arasında senin işin ne ?????

Bu benim dikkatimi çekti ve üzüldüm açıkçası ,keşke insanlarımız bukadar cahil olmazsa keşke ,vatan sevgisi ,bayrak sevgisi millet sevgisi böyle sömürülmezse !!!

selamlar !

HELAL OLSUN YA MÜTHİŞ BİR GÖZLEM.........!
BENİMDE GARİBİME GİDEN OKADAR İNSAN ORADA AMA SORSAN YARISINDAN FAZLASI BİLMEZ NEDEN ORDA OLDUĞUNU.......!ÇOK KOMİK GÖRÜNTÜLERDİ..! PEYGAMBERİN İZİNDEN GİTMEYE "İLTİCA" ADINI VEREN BU KESİM TABİ Kİ BÖYLE ŞEYLER YAPIP ÜLKEYİ VE İNSANLARIMIZ OLUMSUZ ETKİLEYECEKTİR........!

SELAMETLE KARDEŞ SAOLASIN...!

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm .ALLAH'IN KANUNU! AMA GELİN GÖRÜN Kİ ALLAH'IN YARATTIĞI KUL ALLAH'IN KANUNUNU İSTEMİYOR BEĞENMİYOR BU NE TEZATLIKTIR....! HAKLISIN ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞLH...ALLAHA EMANET OLSUN .VE SELAMUN ALEYKÜM

SAOLASIN.............!

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

e_m_i_n yazdı:
gulen yazdı:

Sayın Gulen ;

Bana siyasetin olamdığı her hangi bir yer söyleyin burasını hemen 2. yer yapalım !!!! Varmı siyasetin olmadığı yer ??? sizin aldığnız ekmekten ,içtiğiniz suya kadar herşey siyate dahil olmışken siz böyle paylaşımın olduğu bir yerde nasıl olurda bunu ortadan kaldıralım istersiniz !
herhangi bir partiyi,yada şahsi karakteri konuşmayalım derseniz lafım olmaz çünkü bu kişi bizim ona dediklerimizi bilemez ve kendini savunamaz burada bu bakımdan burası yeri değil ama siz bu arkadaşın açtığı konuya ve konuşma şekline de siyaset derseniz bu yanılgınız olur !!

selamlar !B)

EMİN KARDEŞ.........!DİYORUMYA SÖMÜRÜLMÜŞ PASİF KALMIŞ İNSANLARIMIZ........!VATANINI MİLLETİNİ İLGİLENDİREN KONULARADA GÖZYUMAR OLMUŞ.........!YORUM YAPIP KARŞI GELİCEĞİ YERDE SUSAR OLMUŞ..........!NEDEN BÖYLE ORASI MEÇHUL.......!

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
e_m_i_n yazdı:
gulen yazdı:

Sayın Gulen ;

selamlar !B)

EMİN KARDEŞ.........!DİYORUMYA SÖMÜRÜLMÜŞ PASİF KALMIŞ İNSANLARIMIZ........!VATANINI MİLLETİNİ İLGİLENDİREN KONULARADA GÖZYUMAR OLMUŞ.........!YORUM YAPIP KARŞI GELİCEĞİ YERDE SUSAR OLMUŞ..........!NEDEN BÖYLE ORASI MEÇHUL.......!

Sabır kardeşim sabır..inşallah herkes bir gün bilen anlayan ve konuşan olacak sadece sabredelim ve elimizden geleni yapalım ...

selamlar !B)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

e_m_i_n yazdı:
AHSEN-I FIGAN yazdı:
e_m_i_n yazdı:
gulen yazdı:

Sayın Gulen ;

selamlar !B)

Sabır kardeşim sabır..inşallah herkes bir gün bilen anlayan ve konuşan olacak sadece sabredelim ve elimizden geleni yapalım ...

selamlar !B)

bBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

SABRIN SONU SELAMETTİR.........!BEKLİYORUZ İNŞ GÖNLÜMÜZDE Kİ OLUR.................!

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
gulen yazdı:

SONRADA NEDEN BÖYLE OLDULAR ARDI ARDASINI KOVALIYOR.........!BİZ BURDA FİKİR BEYAN EDİYORUZ SEN SİYASET İSMEMİYORUZ DİYORSUN ALLAH AŞKINA NERDE YAŞIYORSUN..........!
SEN BU ÜLKENİN VATANIN EVLADI DEĞİLMİSİN....!BU İNSANLAR NASIL BİLİNCLENECEK.......!KİMSE KENDİNE MÜSLÜMAN OLMASIN...........!

aleyküm selam,

YUKARIDAKİ SEN BU VATANIN EVLADI DEĞİL MİSİN????????? GAFINI ESEFLE KINIYORUM.

İTAMLARINIZA DİKKAT EDİNİZ.

ŞU AN SÖYLEMİŞ OLDUĞUNUZ VE YAYINA SOKTUĞUNUZ BU CÜMLE BİR DAVA KONUSUDUR

YAZMIŞ OLMANIZ DA BİR DELİLDİR.

KENDİNİZE GELİNİZ.

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM
ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN ELLERİNE SAĞLIK. LAİKLİK DİN İLE DEVLET İŞLERİNİN BİRBİRİNDEN AYRILMASI DEMEKTİR:mad: PEKİ DÜŞÜNÜYORUMDA BİZ BU DÜNYAYA NEDEN GELDİK? ALLAH'IN EMİR VE YASAKLARINA UYMAK İÇİN GELDİK! PEKİ DİNİMİZİN HAYATIMIZIN HER ALANINDA OLMASI GEREKMEZ Mİ??? LAİKLİK DİYE ÇIRPINANLAR İÇİN ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM;İNGİLTERE DEVLETİNİN PARLEMENTO BİNALARININ İÇİNDE KİLİSE BULUNUYOR??? PEKİ ONLAR LAİK Mİ DEĞİL Mİ? :mad::mad:

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar lütfen biraz daha yapıcı olmaya ve bir birimizi anlamaya çalışalım ...

selamlar !B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

İNNABİLLAHİMEASSABİRİN (ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR)
SON YAŞANAN OLAYLAR, YAPILAN EYLEMLER, SARF EDİLEN SÖZLER OKADAR BUNALTTI VE ÜZDÜKİ İSLAM ÇEVRESİNİ, ARTIK YETER DİYORUZ YAPILAN HAKSIZLIĞA.. BUNLAR ÖYLE İNSANLARKİ TÜRKİYEDE SADECE KENDİ FİKİRLERİ YÜRÜTÜLÜN HERKEZ KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNSÜN YAŞASIN İSTİYORLAR.. İKİNCİ BİR SEÇENEĞE FIRSAT BIRAKMIYORLAR.. TIPKI BİR ZAMANLAR KOMÜNİZMİN YAPTIĞI GİBİ.. OYSA O ÇOK ÖVÜNDÜKLERİ LAİKLİK BÖYLE BİŞEY DEĞİL FARKINDA BİLE DEĞİLLER..
YA VAKTİYLE OSMANLI ÇATISI ALTINDA HER MEDENİYETTEN HER DÜŞÜNCEDEN İNSANLAR ÖZGÜRCE YAŞAYABİLMİŞLER, MÜSLÜMANLAR BU ÖZGÜRLÜĞÜ ONLARA SAĞLAMIŞLAR, ŞİMDİ ÇIKMIŞLAR ONLAR MÜSLÜMANLARA KISITLAMA YAPIYORLAR.. BUNUN NERESİ ÇAĞDAŞLIK, NERESİ ÖZGÜRLÜK.. DÜN BİR İSLAM DEVLETİ OLAN OSMANLI ONLARA BU ÖZGÜRLÜĞÜ SAĞLAMIŞ, ŞİMDİ GÜYA "ÇAĞDAŞ!" LIK NUTUKLARI ATANLAR NEDEN MÜSLÜMANCA YAŞAMAMIZA, FİKİRLERİMİZİ BEYAN ETMEMİZE KARŞI ÇIKIYORLAR?..
DEMEKKİ ŞERİATLA YÖNETİLEN OSMANLI DAHA ÇAĞDAŞMIŞ ŞİMDİKİLERE NAZARAN??
AKLI OLAN DÜŞÜNÜR TARTAR ÖYLE KARAR VERİR.. OKADAR KIZIYORUMKİ BUNLARI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM.. KARDEŞLERİM MAZLUMUN DUASIYLA ALLAH(C.C.) ARASINDA PERDE YOKTUR DUA EDELİM BU KÖTÜ GÜNLERİMİZDEN KURTULMAK İÇİN İNŞAALLAH..
ARTIK YETTİ YANİB)B)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:
AHSEN-I FIGAN yazdı:
gulen yazdı:

aleyküm selam,

YUKARIDAKİ SEN BU VATANIN EVLADI DEĞİL MİSİN????????? GAFINI ESEFLE KINIYORUM.

İTAMLARINIZA DİKKAT EDİNİZ.

ŞU AN SÖYLEMİŞ OLDUĞUNUZ VE YAYINA SOKTUĞUNUZ BU CÜMLE BİR DAVA KONUSUDUR

YAZMIŞ OLMANIZ DA BİR DELİLDİR.

BEN SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM.....!BUNU SÖYLEMEMDE Kİ MAKSAT NEDEN SİYASET İSTEMİYORUZ DİYE TEPKİ VERMENDİ.............!BU ÜLKENİN EVLADI SÖZÜ SADECE SANA DEĞİLDİ........HEPİMİZE...........!BİZ BU ÜLKENİN EVLADI DEĞİLİYİZ NEDEN BİZİ İLGİLENDİREN KONULARA BU KADAR KAPALIYIZ BU TABULARIMIZ NEDEN YIKAMIYORUZ.................!HIIIIIIIII KENDİ ADINIZA KONUŞUN.........SİYASETİ İSTEMEYEN SENSİN...........!GENELLEME YAPAMA..........!SİYASETİN KARIŞMADIĞI BİR ŞEYİ SÖYLER MİSİN BANA ALLAH AŞKINA!!!!!!!!!!

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:

İNNABİLLAHİMEASSABİRİN (ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR)
SON YAŞANAN OLAYLAR, YAPILAN EYLEMLER, SARF EDİLEN SÖZLER OKADAR BUNALTTI VE ÜZDÜKİ İSLAM ÇEVRESİNİ, ARTIK YETER DİYORUZ YAPILAN HAKSIZLIĞA.. BUNLAR ÖYLE İNSANLARKİ TÜRKİYEDE SADECE KENDİ FİKİRLERİ YÜRÜTÜLÜN HERKEZ KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNSÜN YAŞASIN İSTİYORLAR.. İKİNCİ BİR SEÇENEĞE FIRSAT BIRAKMIYORLAR.. TIPKI BİR ZAMANLAR KOMÜNİZMİN YAPTIĞI GİBİ.. OYSA O ÇOK ÖVÜNDÜKLERİ LAİKLİK BÖYLE BİŞEY DEĞİL FARKINDA BİLE DEĞİLLER..
YA VAKTİYLE OSMANLI ÇATISI ALTINDA HER MEDENİYETTEN HER DÜŞÜNCEDEN İNSANLAR ÖZGÜRCE YAŞAYABİLMİŞLER, MÜSLÜMANLAR BU ÖZGÜRLÜĞÜ ONLARA SAĞLAMIŞLAR, ŞİMDİ ÇIKMIŞLAR ONLAR MÜSLÜMANLARA KISITLAMA YAPIYORLAR.. BUNUN NERESİ ÇAĞDAŞLIK, NERESİ ÖZGÜRLÜK.. DÜN BİR İSLAM DEVLETİ OLAN OSMANLI ONLARA BU ÖZGÜRLÜĞÜ SAĞLAMIŞ, ŞİMDİ GÜYA "ÇAĞDAŞ!" LIK NUTUKLARI ATANLAR NEDEN MÜSLÜMANCA YAŞAMAMIZA, FİKİRLERİMİZİ BEYAN ETMEMİZE KARŞI ÇIKIYORLAR?..
DEMEKKİ ŞERİATLA YÖNETİLEN OSMANLI DAHA ÇAĞDAŞMIŞ ŞİMDİKİLERE NAZARAN??
AKLI OLAN DÜŞÜNÜR TARTAR ÖYLE KARAR VERİR.. OKADAR KIZIYORUMKİ BUNLARI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM.. KARDEŞLERİM MAZLUMUN DUASIYLA ALLAH(C.C.) ARASINDA PERDE YOKTUR DUA EDELİM BU KÖTÜ GÜNLERİMİZDEN KURTULMAK İÇİN İNŞAALLAH..
ARTIK YETTİ YANİB)B)

HASSASİYETİN İÇİN SAOL.............!
BEN HER ŞEYİN DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM.......!
EFENDİMİZ(ALEYHİSSALATÜ VESSELAM)BUYURUYOR;
-----KİŞİ NASILSA ÖYLE YÖNETİLİR
BU MİLLET EN İYİSİN HAK EDİYOR İNŞ DÜZELECEK.............!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt