Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

27 EKİM DE NİŞANLANIYORUM! (1 Kullanıcı)

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞLERİM 27 EKİMDE ALLAHIN İZNİYLE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATACAĞIM.SİZLERLE BU MUTLU HABERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.UMARIM ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI OLANI NASİP EDER.DARISI TÜM BEKAR ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA BUNCA ZAMANDIR SIKINTILARIMI PAYLAŞTINIZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN !ALLAHA EMANET OLUN!

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 27 EKİM DE NİŞANLANIYORUM!

AYYY BU COK GUZEL BIR HABER KARDESIM INSALLAH EVLILIK SURECINDEKI O YOLLARDAN SIKINTISIZ BIR SEKILDE GECER VE MUTLU BIR YUVANIN TEMELLRINI ATARSINIZ ... COK SEVINDIM INSALLAH BIR OMUR BOYU MUTLU OLUR VE HAK YOLUNDA MUMINLER VE MUCAHIDELER YETISTIRIRSINIZ AMIN AMIN AMIN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

huzunlu_gurbet yazdı:
AYYY BU COK GUZEL BIR HABER KARDESIM INSALLAH EVLILIK SURECINDEKI O YOLLARDAN SIKINTISIZ BIR SEKILDE GECER VE MUTLU BIR YUVANIN TEMELLRINI ATARSINIZ ... COK SEVINDIM INSALLAH BIR OMUR BOYU MUTLU OLUR VE HAK YOLUNDA MUMINLER VE MUCAHIDELER YETISTIRIRSINIZ AMIN AMIN AMIN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

amin kardeşim sağol ne güzel temennilerde bulunmuşsunuz allah rrazı olsun

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı

Selam aleyküm. Allah ( cc ) tamamına erdirsin inşallah. Hakkınızda hayırlı kapılar açsın.
Tüm kardeşlerimize hayırlı evlilikler nasip etsin inşallah.
Allah' a ısmarladık.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

nesrin_77 yazdı:
Selam aleyküm. Allah ( cc ) tamamına erdirsin inşallah. Hakkınızda hayırlı kapılar açsın.
Tüm kardeşlerimize hayırlı evlilkler nasip etsin inşallah.
Allah' a ısmarladık.

amin inş kardeşim cümlemize

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
S a kardeşim nişanlandinmi:) darisi hayirlisiyla başimiza dua etm emi bizlerede:) rabbim yolunu acik etsin ewlilik oldumu yada ne zamn merak işte:) selametle kardeşim.

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(C.C)mutlu Etsin güzel kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Amin!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt