s.a ınsallah bende 5000 tane alıyorum sımdılık... bıtırdıkce yenılerını alıcam ALLAH'IN ıznıyle...
Selamun Aleykum Kardeşim,
Arkadaşım ,Dilek kardeşimiz 500 salavat okudu
Selam ve Dua ile
4500 tane daha okunmuştur kardeşim.Allah a emanet olun.
Arkadasim pinar 1000 tane okudu
Ve Aleyküm Selam
Allah Razi Olsun dilek kardesimizden vesile olmussunuz sizdende insALLAH
selamün aleyküm enes bey bugün sadece 350 tane okuyabildim.ALLAHA emanet olun.
s.a ınsallah bende 5000 tane alıyorum sımdılık... bıtırdıkce yenılerını alıcam ALLAH'IN ıznıyle...
sa hocam bende sımdılık 5000 tane almak ıstıyorum...ALLAH sizden razı olsun
Allah'umme salli ala seyidina Muhammed in ve ala ali seyidina Muhammed.
HAYIRLI CUMALAR
Bana da 1100 tane daha ekleyiniz top:2000 oldu
selamün aleyküm herkese 850 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun.
selamün aleyküm 150 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun.
100 tane daha okudum Allah kabul etsin aminn..
selamün aleyküm enes bey kardeşim baharcım ve diğer kardeşlerim bugün sadece 450 tane okuyabildim.ALLAHA emanet olun.
ve Aleyküm Selam Abla
ALLAH Kabul Etsin B)
Sende Abla
selamün aleyküm enes bey kardeşim baharcım ve diğer kardeşlerim bugün sadece 450 tane okuyabildim.ALLAHA emanet olun.
ablacım nasılsın hiç sesin çıkmıyor ablacım umarım herşey yolundadır.ALLAHA emanet ol ablacım.bu arada daha sadece 100 tane okuyabildim şimdilik ama :a33:
selamün aleyküm herkese şimdilik 300 tane daha okudum.okumayada devam ediyorum.ALLAHA emanet olun.
Bende 5000 tane alıyorum.Bittiginde tekrar alırım Allahın izniyle.Allah'ın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun. AMİN
Iyiyim Abla Sagolasin cok dersim var abla o yüzden. Sen Nasilsin insALLAH hersey yolundadir.
ALLAH Kabul Etsin Okuyan dillerine Saglik B)
MasALLAH devam insALLAH
canım ALLAH yardımcın olsun inşallah.zihin açıklığı versin.benim sıkıntılar devam ediyor ablacım ama bunada çok şükür .900 tane daha okudum.şimdide okumaya devam ediyorum ablacım.ALLAHA emanet ol kendine dikkat et ablacım.