C
cimen87
bugun 500 adet okudum okudukca yazacam ins Allah kabul etsin
geçmiş olsun serap kardeşim Allah şifanı versin.100 tane okudum.kusura bakmasın lütfen kimse sayı az oldu ama çok hastayım okuyamıyorum o yüzden fazla.ALLAHA emanet olun
.aralık ayı içinde 60. 000 selavat okunmuştur .. inşaALLAH rabbim kabul eder...
geçmiş olsun serap kardeşim Allah şifanı versin.
çok teşekkür ederim sıla kardeşim çok düşüncelisin. grip gibiydim ateş öksürük derken bugün bir ağrıyla uyandım.sabah 8.30dan akşam 5 kadar hastanedeydik serumlar 5 tane iğne ultrason ,röntgen derken taş düşürüyormuşum meğer.ALLAH kimseye yaşatmasın bu ağrıyı.ama bunada şükür RABBİMDEN gelen herşeyde vardır bir hayı sabretmek düşüyor bizlerede.ALLAHA emanet ol
selamünaleyküm kardeşim.büyük geçmiş olsun.çok haklısınız Rabbimden gelen herşeye can kurban.Allah sabır versin kardeşim.Allaha emanet olun
Ah canım geçmiş olsun demek taş düşürüyormuşsun yani böbreklerde ağrı yokmuydu hiç sadece ateş ve öksürükmüydü belirtiler. Allahtan röntgenle falan bulmuşlar sebebi evet böbrek ağrısı çok zormuş taş düşürmek. başka şeylerde zor oluyor böbrekle mesaneyle ilgili iltihap gibi. şimdi ne olacakmış ilaç mı veriliyor?çok teşekkür ederim sıla kardeşim çok düşüncelisin. grip gibiydim ateş öksürük derken bugün bir ağrıyla uyandım.sabah 8.30dan akşam 5 kadar hastanedeydik serumlar 5 tane iğne ultrason ,röntgen derken taş düşürüyormuşum meğer.ALLAH kimseye yaşatmasın bu ağrıyı.ama bunada şükür RABBİMDEN gelen herşeyde vardır bir hayı sabretmek düşüyor bizlerede.ALLAHA emanet ol