Selamun aleyküm kördüğüm kardeşim..
Şaşırıdm yaa nickini bu yüzden koyduğuna.Hiç aklıma gelmemişti:a32:
Çok güzeeell :a12:
Ayrıldıkça kavuşanlar.. Daha önce de tavsiye etmiştiniz. Allah razı olsun. Ozamandan beri kitap aklımda. Hemen almak istiyorum.. Alıp okumak.
Duana gönülden kocamaaann bir aminn..
Rabbim sana, gncl kardeşime, bana tüm bekar kardeşlerime hayırlısıyla evlenmeyi, hayırlı, imanlı, huzur dolu mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin inşaallah.. Hayırlı akşamlar..
s.a canlar bu sayfada sadece isim listesi oluşturuluyor.asıl konu diğer sayfamızda ordan devam ediyor.okumalarınızı oraya belirtin inşALLAH.
Nasıl kardeşim?
O sayfa neresi?
Link?:a03:
selamün aleyküm kardeşim bende ıkı tane alıyorum en kısa zamanda okuyunca haber verırim sanırım kardeşim namervede alır iki.yasin tama ALLAH
emanet olun
Annem okudu.
Allah kabul etsinn..
Ben de 1 Yasin okudum kardeşim...
Alalh Celle Celalühu kabul etsin inşallah...
NOT:
Yeriniz varsa beni de ekleyebilirsiniz...
Bende 1 adet okudum.allah kabul etsin.selaetle kalın.
allah cc hakkınızda hayırlara vesile olur inşallah bende katılmak istiyorum benim niyetimde içinde bulunduğumuz sıkıntılardan allah hepimizi en kısa zamanda kurtarması dilği ile hepiniz allaha emanet olun
selamün aleykum ...
yasın okumalari ne zaman başlayacak abla yoksa başladida bızım mı haberımız yok
ablacım iki ablamız var onlar da listeye katılmak istiyorlar. yazıyorum niyetlerini.
HAVA SİPAHİGİL : yeni aldıkları evin borcunu ödemek . sağlıklı huzurlu bir hayat.çocuklarının işlerinin rastgelmesi ; allah yolunda bir hayat sürmeleri. günahlarımızın affı. iki dünya saadeti. bu dünyadaki işlerimizin yolunda gitmesi. Peygamber efendimiz'e komşu olmak.
CEMİLE SAYLU : eşini hidayet yoluna döndürsün rabbimiz.
evlatlarının Allah yolunda hayırlı ameller işlemeleri. evin içinde huzur sağlık mutluluk birlik olması.
sevdikleriyle iki cihan saadetine nail olmak. bu dünyadaki işlerimizin yolunda gitmesi. her işte hayrı gözetmemiz. Peygamber efendimize komşu olmak.
bu arada ablacım 2 yasin cemile abla, 1 tane de hava abla okudu. listeye eklersin kardeşinin.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARINIZI.
selamün aleykum ...
yasın okumalari ne zaman başlayacak abla yoksa başladida bızım mı haberımız yok
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-k...-kardesligine-varmisiniz-kardeslerim-640.html
bu linkten devam ediyor okumalar abicim.şuan eski listeden son bir kişi kalmış ona okunuyor.bu sayfada sadece yenıden katılacak olanların isim listesi yazılıyor.aslı konumuz ordan devam ediyor.son bi kişi kalmış eski listeden o bitince yenı listeye başlanır sanırım.o linki bi ziyaret edin inşALLAH:a12: