Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

2011 Kutlu Doğum Haftasına Kadar Yasin-i Şerif Kampanyası (6 Kullanıcı)

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm İslamiyet.gen.tr Ailesi
Kutlu doğum heycanı içimizde bitmesin inşallah 20 Nisan 2011 Kutlu Doğum Haftasına kadar Yasin-i Şerif okuyalım inşallah nekadar erken başlarsak okadar çok okuruz nekadar çok okursak okadar Peygamber Efendimize (s.a.v) hediyemiz çok olur inşallah. Selam ve Dua ile...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm İslamiyet.gen.tr Ailesi
Kutlu doğum heycanı içimizde bitmesin inşallah 20 Nisan 2011 Kutlu Doğum Haftasına kadar Yasin-i Şerif okuyalım inşallah nekadar erken başlarsak okadar çok okuruz nekadar çok okursak okadar Peygamber Efendimize (s.a.v) hediyemiz çok olur inşallah. Selam ve Dua ile...
aleyküm selam canım konuyu şimdi gördüm çokta sevindim elhamdülillah böyle hayırlı bir iş başlattığın için Allah senden razı olsun. bundan sonra yasinleri buradan okuyacağım inşallah.

bir tane okudum Allah kabul etsin.

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
olur canım olur çünkü herkes bunaltı artık adını yazdırıp kaybolanlar yüzünden. böylesi daha iyi. okudukça yazarız güncelleriz inşallah.

inşallah ablacım senin desteğinle açtım konuyu yoksa pek cesaret edemiyordum Allah razı olsun Mevlam yardımcımız olsun inşallah hayırlı günler

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
2011 Kutlu Doğum Haftasına Kadar Yasin-i Şerif Kampanyası

sıla1................... 1

Allah kabul etsin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bir tane daha okudum Allah kabul etsin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bir tane daha okudum Allah kabul etsin.

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı

sıla1................... 4 (okundu)
lale&gül...............1 (okundu)

toplam......... 5

Allah kabul etsin

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
cümlemizden de inşallah. bir tane daha okudum.
Allah kabul etsin ablacım maşallah
bende yasin suresi kardeşliğin den aldığım yasinleri bitirmeye çalışıyorum arkadaşlar orda çoğalmış maşallah birtürlü bitiremedim
onun için bu konuya pek yetişemiyorum arkadaşlarda benim durumda galiba kalıtım pek yok malesef Allah yardımcımız olsun
Selam ve Dua ile...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul etsin ablacım maşallah
bende yasin suresi kardeşliğin den aldığım yasinleri bitirmeye çalışıyorum arkadaşlar orda çoğalmış maşallah birtürlü bitiremedim
onun için bu konuya pek yetişemiyorum arkadaşlarda benim durumda galiba kalıtım pek yok malesef Allah yardımcımız olsun
Selam ve Dua ile...
amin inşallah. geçen cuma günü yasin suresini ezber verecektim ondan çok okudum üst üste yasin suresi kardeşliğindeki listeyi de bitirmiş oldum böylece iyi oldu. :) (darısı fetih suresi kardeşliğinin başına.) artık sıra ile okunan forumlara katılmayı düşünmüyorum. bakıyorum listede bir sürü isim var okunan sayı yarısı. çocuğum beş altı gündür 39-40 arası yüksek ateşli öyle olduğu halde katıldığım forumları idare etmeye çalışıyorum. bundan sonra sadece buradayım. yasin tebareke amme tevhid salavat hatim Allah kabul etsin elimizden geldiği kadar inşallah bu forumlara katılıcam.
olsun üzülme katılanlar olur kimse olmasa da ikimiz okuruz. :) selametle kal.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

sıla1................... 5 (okundu)

toplam......... 6

Allah kabul etsin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

sıla1................... 5 (okundu)

toplam......... 6

Allah kabul etsin

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah. geçen cuma günü yasin suresini ezber verecektim ondan çok okudum üst üste yasin suresi kardeşliğindeki listeyi de bitirmiş oldum böylece iyi oldu. :) (darısı fetih suresi kardeşliğinin başına.) artık sıra ile okunan forumlara katılmayı düşünmüyorum. bakıyorum listede bir sürü isim var okunan sayı yarısı. çocuğum beş altı gündür 39-40 arası yüksek ateşli öyle olduğu halde katıldığım forumları idare etmeye çalışıyorum. bundan sonra sadece buradayım. yasin tebareke amme tevhid salavat hatim Allah kabul etsin elimizden geldiği kadar inşallah bu forumlara katılıcam.
olsun üzülme katılanlar olur kimse olmasa da ikimiz okuruz. :) selametle kal.

haklısın ablacım ismini yazdıran çok ama okuyan çok az bende arkadaşlarımınkini okuduktan sonra birdaha katılmayı düşünmüyorum
Allah şifalar versin çocuğunuza çok üzüldüm inşallah şimdi iyidir kendinize iyi bakın
inşallah Fetih Suresini de ezberlersiniz ne güzel Allah ibadetlerinizi kabul etsin
Allaha emanet olun Selam ve Dua ile...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar amin canım bugün biraz daha iyi elhamdülillah. yine ateşi var ama az. Allahım nerde varsa şifa versin. bir sürü şurup içiriyorum, bu kadar yüksek ateş inşallah zarar vermez. inşallah fetih suresi kardeşliğinide bitireyimde sonra belki fetih suresini ezberlerim. kısmen ezberimde okurken dilimden dökülüyor Allahım unutturmasın amel etmeyi nasip etsin cümlemize de.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt