Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

2008 nokia melodileri (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Nokianın Orjinal Müziklerinden Oluşan Bir Paket
Çok Güzel Melodiler Var İçinde

Nokianın Henüz Concept aşamasında olan 888 Modelinin Nokia Tune Melodisi

Rap Sanatçısı Fuat'ın Nokia Sound için yazdığı şarkının melodisi

Ve Türklerin hazırladığı Nokia Tune Arabesk melodisi

Ve Çeşitli Yeni Remixleri İle Çok Güzel Bir Paket

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Nokia boykot listesinde ve yahudi bir kuruluş..Dolayısıyla özentiye sebebiyet verecek herşeyden kaçınmakta fayda var.. Acizane fikrimi belirttim, kusura bakmayın..
Selam ve dua ile..

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm..
Nokia boykot listesinde ve yahudi bir kuruluş..Dolayısıyla özentiye sebebiyet verecek herşeyden kaçınmakta fayda var.. Acizane fikrimi belirttim, kusura bakmayın..
Selam ve dua ile..

..nefesine sağlık ....yürekten katıldığımı bildirmek istedimm...
..Bilgi amaçlı...
.....
......

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Selam ve dua ile..

evet bende nokia yahudi malı dicektim.Selametle.Demekki acılar herkez tarafından kanıksanmış,normal hal almış,unutulmuş!!!

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
evet bende nokia yahudi malı dicektim.Selametle.Demekki acılar herkez tarafından kanıksanmış,normal hal almış,unutulmuş!!!

Artık unutmak yok inşallah... Zaten başımıza ne geliyorsa tarihimizi,geçmişimizi unuttuğumuz için geliyor...

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
iyide arkadaşlar ben telefon reklamı yapmadım ki ..
öyle davranmışsınız sanki :(
muhakkak eskiden kalma o telefonlardan var kimimizde.... melodi değişikliği için kendim seçiyorum birde paylaştım ne var ki...
her telefon için kullanılan bi melodi..
sadece aralarında nokia melodisine benzeyen var oyüzden belirtilmiş

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim,
Yanlış anlamayın lütfen,ama ben konunuzu çok faydalı görmedim.Aksine gereksiz ve zararlı gördüm,daha önemli daha ilim donanımlı konuların paylaışması bu site adına daha uygun olur diye düşünüyorum...
Şahsınıza değil konunuza bu söylediklerim,övgüye seviniyorsak eleştiriye de açık olmalıyız eğer ortaya bi paylaşım sunuyorsak.Çünkü paylaşım artık bizden çıkıyor ve bir çok kişiye yöneliyor,vebali de büyük yararı da seçtiğimiz konuların..
Anlatmak istediğimi anlatabilip kırmamışımdır inşallah sizi...
Selametle...

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Selamün Aleyküm kardeşim,
Yanlış anlamayın lütfen,ama ben konunuzu çok faydalı görmedim.Aksine gereksiz ve zararlı gördüm,daha önemli daha ilim donanımlı konuların paylaışması bu site adına daha uygun olur diye düşünüyorum...
Şahsınıza değil konunuza bu söylediklerim,övgüye seviniyorsak eleştiriye de açık olmalıyız eğer ortaya bi paylaşım sunuyorsak.Çünkü paylaşım artık bizden çıkıyor ve bir çok kişiye yöneliyor,vebali de büyük yararı da seçtiğimiz konuların..
Anlatmak istediğimi anlatabilip kırmamışımdır inşallah sizi...
Selametle...

ben eleştiriye binaen konuşmadım ki dikkat ettiyseniz .. sadece melodi benim eklediğim ve melodi telefonlarımız sessizde durmuyor değil mi ?

yüzeysel bakarak eleştiriye açık olmak gerekir diyorsunuz lakin anlamıyosunuz ki ben eleştirmelere laf etmedim fikrimi ve içeriği beyan ettim sadece.
birde şahsıma dolaylı bir hitap şekline karşı durdum sadece okadar...

sizde yanlış anlamayın dediklerimi .. selam ve dua ile...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
ben eleştiriye binaen konuşmadım ki dikkat ettiyseniz .. sadece melodi benim eklediğim ve melodi telefonlarımız sessizde durmuyor değil mi ?

yüzeysel bakarak eleştiriye açık olmak gerekir diyorsunuz lakin anlamıyosunuz ki ben eleştirmelere laf etmedim fikrimi ve içeriği beyan ettim sadece.
birde şahsıma dolaylı bir hitap şekline karşı durdum sadece okadar...

sizde yanlış anlamayın dediklerimi .. selam ve dua ile...

Estağfirullah kardeşim,allah razı olsun cevabınız için amacım belliydi anlaşılması en büyük gayemdir...:a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt