Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

2 yaşındaki bebek ve ablasını dualarımızla yalnız bırakmayalaım (7 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 2 yaşındaki meleknur ve ablası tuğba sarılıktan dolayı hastanede yatıyor nolur dularımızı esirgemeyelim onlardan annesi perişan halde rabbim en kısa zamana şifalarını versin inşallah AMİN...

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifa versin. Ya şafi okudum, Allah kabul etsin.

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Rabbim acil şifalar versin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcıları olsun Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Rabb'im Şafi ismi hürmetine şifa versin yavrularımıza ve tüm hasta kardeşlerimize...

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sifa versin. Ya şafi okudum. Allah kabul etsin.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım benim kızımda çocukken sarılık geçirdi ve 1 ay kaldı karenta altın ve bu tam 24 sene önce oldu ve şükür geçti bir dahada geri gelmedi ALLAHIM c.c. şifasını veriri inş canım şimdiki zamanda okadar ilerleme varki inş çabuk atlatır ve geçmişte kalır ALLAHIM o mini minnacık çocuklarımıza inş şifanı verirsin ..... YA ALLAH ,YA ŞAFİ ,YA ALLAH ,YA ŞAFİ YA ALLAH ,YA ŞAFİ bu gece uyuyana kadar dua edeceğim canım ALLAH C.C yarve yardımcınız olsun en güzeline ALLAHA c.c. emanet olun melekler korunsun hepinizi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt