Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

2 litre limon suyu ile 40 dis sarmisaktan gelen bir cok sifa (4 Kullanıcı)

huzurvemutluluk

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.kuranmeali.org
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz
lazım. Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurunuz, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatıyoruz, 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gün çalkanacak, (sarımsaklar iyice erimiş olacak) 25 gün sonra kavanozu açıp her sabah aç karnına yarım veya içebiliyorsa bir çay bardağı içiyoruz kavanoz bitene kadar içilecek, kapağı hep kapalı olacak, kavanoza asla su, şeker v.b. karıştırılmayacak ancak çay bardağına aldığınız kısmını dilersek sulandırarak içebiliyoruz bunu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yiyip içilmeyecek, yarım saat geçtikten sonra kahvaltı yapılacak mümkünse her sabah aynı saatte içilecek.

% 100 KANITLANMIŞ YARARLARI
1-Tüm damar iltihapları (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor
2-Kollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor) şekeri düşürüyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor.
3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor idrar söktürüyor vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.
4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
5-Tüm romotizmal iltihabı önleyip, her tür romotizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor her türlü ağrıyı kesiyor.
6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks
hızını artırıyor, felçlere ve VERTİGO'da fayda veriyor.
7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt
alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karış tüm vücudu koruyor.

N O T: İlacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecekken bu ilaç sayesinde %100 tıkalı damarları açılmış ilaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir, koku etrafa yayılmaz. Kullanan üç kişi ile görüştüm hep son derece memnun olduklarını adeta gençlik iksiri olduğunu söylüyorlar. Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş ve uygulamışlar şimdi ABD'de uygulanmaya başlamış, tıp de devrim yaratacağı söyleniyor ve sarımsak limon karışımından oluşan maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye çalışılıyor.

Dr. Sencer TEPE
Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı

filiz_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 2 litre limon suyu ile 40 dis sarmisaktan gelen bir cok sifa

Allah razı olsun sizden ben buna benzer birşey yapmıştım ama benimki sirkeyle idi acaba limon daha mı etkili selam ve dua ile

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

DENEMEK LAZIM PAYLAŞIMINIZ İÇİN T.EDERİMB)

gulumse0000

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Allah razı olsun sizden böyle bir karışıma ihtiyacım var lakin 2lt limon suyu saf limon mu olacak yoksa su karıştırılmış lımonsuyumu olacak.bilgi verirseniz sevinirim

huzurvemutluluk

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.kuranmeali.org

Selamun Aleykum yeniden
Bu limon suyu saf olacak insaalah. Yani biz sIkacagiz. Sevgiler..sifalar..B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun.çok şeye de yararı varmış

huzurvemutluluk

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.kuranmeali.org

Var Tabi. Allahu Teala bitkilerde mevcut kilmis hep sifayi. casiye 13 de her seyi emrimize yarattigini buyuruyor. Rabbimiz bizi ne cok seviyor. Bir de basur tedavisi vardi da o yaziyi bulamadim. ariyorum hala. patlicanin yesil saplari var ya, iste onlar kaynatilip iciyor ve basur geciyor ama yapilis sekli, olculer gibi bilgileri unuttum. Insaalah o yaziyi bulursam eklerim..B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

inşlh devamını bekleriz.yararlı bilgiler

huzurvemutluluk

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.kuranmeali.org

Allah razi olsun kardesim. Ya ben bu siteyi pek bir begendim. cok huzurlu geliyor bana. baska bir site daha var 1-2 haftadir kesfettim orasi da cok guzel, cok begendim. acaba buraya yazsam olur mu? bilen kardeslerimiz bilgilendirirler mi?

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

bu konuda pek bi bilgiye sahip değilim ama bence yazmasanız daha doğru olur.

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj Tarihi 22-11-2006 21:54

2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz
lazım. Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurunuz, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatıyoruz, 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gün çalkanacak, (sarımsaklar iyice erimiş olacak) 25 gün sonra kavanozu açıp her sabah aç karnına yarım veya içebiliyorsa bir çay bardağı içiyoruz kavanoz bitene kadar içilecek, kapağı hep kapalı olacak, kavanoza asla su, şeker v.b. karıştırılmayacak ancak çay bardağına aldığınız kısmını dilersek sulandırarak içebiliyoruz bunu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yiyip içilmeyecek, yarım saat geçtikten sonra kahvaltı yapılacak mümkünse her sabah aynı saatte içilecek.

% 100 KANITLANMIŞ YARARLARI
1-Tüm damar iltihapları (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor
2-Kollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor) şekeri düşürüyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor.
3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor idrar söktürüyor vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.
4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
5-Tüm romotizmal iltihabı önleyip, her tür romotizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor her türlü ağrıyı kesiyor.
6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks
hızını artırıyor, felçlere ve VERTİGO'da fayda veriyor.
7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt
alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karış tüm vücudu koruyor.

N O T: İlacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecekken bu ilaç sayesinde %100 tıkalı damarları açılmış ilaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir, koku etrafa yayılmaz. Kullanan üç kişi ile görüştüm hep son derece memnun olduklarını adeta gençlik iksiri olduğunu söylüyorlar. Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş ve uygulamışlar şimdi ABD'de uygulanmaya başlamış, tıp de devrim yaratacağı söyleniyor ve sarımsak limon karışımından oluşan maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye çalışılıyor.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun.ama bunu söylemek istiyorum bu site gibisi yok bakın saat kaç olmuş kapatmak istemiyorum.dediğim gibi bilgim yok ama en iyisi yazmamak

crow88

Kayıtlı Kullanıcı
Var Tabi. Allahu Teala bitkilerde mevcut kilmis hep sifayi. casiye 13 de her seyi emrimize yarattigini buyuruyor. Rabbimiz bizi ne cok seviyor. Bir de basur tedavisi vardi da o yaziyi bulamadim. ariyorum hala. patlicanin yesil saplari var ya, iste onlar kaynatilip iciyor ve basur geciyor ama yapilis sekli, olculer gibi bilgileri unuttum. Insaalah o yaziyi bulursam eklerim..B)

sıkıntı etmenıze gerek yok ben buldum buyrun kullanın bende deneyecegım zaten:)inşallah ALLAH c.c.nin iznıyle gecer

albuki Ecdadımız bunu doğal bir yolla Ağrısız,sızısız kesip biçmeden tedavi etmeyi başarmış. Şahsen ben de bu hastalıktan böyle kurtuldum. Bana yapılan tavsiye patlıcan saplarını kaynatıp içmem şeklindeydi. Kaç tanesi ne kadar suda ne kadar kaynatılıp ne kadar içilecek belli değildi.
Aşağıda tarif edeceğim kaynatma ve kullanma tariflerine lütfen aynen uyunuz. Kaynama süresinin azlığı-çokluğu,tencere kapağının açılmadan kendi kendine soğuması. Beş gün sürecek tedavinin perhiz ve Antibiyotik ile aynı zamanda yapılması çok mühim. Bunlara aynen uyulduğu taktirde Allah ın izni ile beşinci günün sonunda ne fistül ne ağrı ne kanama yani BASUR diye bir derdiniz kalmayacak.
TEDAVİNİN TARİFİ

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.
-Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.
-Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.
10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.
Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.
Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.
Allah ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun.

Alıntıdır

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun gerçekten ihtiyacımız var böyle bir tedaviye, ama o karışımın içilmesi gerçekten çok güç olmalı ben limonu salatada bile çok zor yiyebiliyorum hassasiyetim var limona karşı. nasıl içerim bunu bilemiyorum . tekrar teşekkürler

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Acaba etrafınızda deneyenlerle bire bir görüştünüzmü ben denemek istiyorum da yan etkisinden çekiniyorum aydınlatırsanız sevinirim...........

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
S.A

S.A

Paylaşim Için Tşkler.babamin şah Damarinda Tikanma Var.görünce çok Sevindim.hemen Yazicidan Aldim.Allah Razi Olsun

serdar73

Kayıtlı Kullanıcı
bu tarife çok benzeyen bi ilaç daha var. sarımsak ve limona ek olarak sirkede katılıyor ve bu karışım 45 gün boyunca loş bir ortamda bekletiliyor tabi hergün çalkalamak kaydiyle.sonra süzülerek günde 3 yemek kaşığı içiliyor.bu tarifte 1 kilo sarımsak 2 litre limon suyu ,3 litre de üzüm sirkesi kullanılıyor.

serdar73

Kayıtlı Kullanıcı
basur tedavisi için yukardaki tarifin aynısını uygulayan bi yakın dostum vardı ve hiç bir netice alamadığını söylemişti.bünyeden bünyeye değişebilir tabi.denemekte fayda var.

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Bende denedim o patlıcan tedavisini
Hiç faydası olmadı
Başka çözüm bilen varsa yazarsa çok sevinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt