Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.Dua Listemiz.Her Gün 1 Kişiye Dua Edelim
(1 Kullanıcı)
leyla ablamız için
100 Ya Fettah
100 Ya Şafi
100 Ya Hafid
100 El Hakk
100 El Latih
100 Ya Halim
Okudum Allah kabul eder İnşallah.Tüm Okuyan Arkadaşlarımızınkini de kabul eyler İnşallah.
Rabbım hepinizden razı olsun
Ne güzel 1 gün bile kaçmamış dua ediyorsunuz
Bende yazamasamda hergün sıradakı arkadaşımıza dua ediyorum 21...........Su-Eda
Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun
Dualarını kabul eylesin
Gölündekini sana hayırlı kılsın inşallah..
Duamdasın tüm dua edenlerin duaları kabul olsun inşallah....
leyla ablamız için
100 Ya Fettah
100 Ya Şafi
100 Ya Hafid
100 El Hakk
100 El Latih
100 Ya Halim
Okudum Allah kabul eder İnşallah.Tüm Okuyan Arkadaşlarımızınkini de kabul eyler İnşallah.
kusura bakmayın uzun süredir giremedim ama listeyi aldım hergün arkadaşların hepsine okuyorum elimden geldiğince..şimden sonra okuduklarımı yazarım...bugünkü kardeşimiz için 100 ya fettah 100 ya rezzak okudum allah kabul etsin..
100 Ya Cami
100 Ya Muksid
100 Ya Muğni
100 Ya Zahir
100 Ya Allah
100 Sübhanallahil Aziym
100 Hasbiyallahü ve Ni'mel Vekil okundu sıradaki kardeşimiz için
Allah(c.c.) kabul eylesin İnşallah.
selamün aleyküm kardeşlerim.
sıradaki kardeşimiz için
1000 Ya Allah(c.c.)
100 Ya Muhyi(c.c.)
100 Ya Cami (c.c.) okundu.
Rabbim dualarını kabul günahlarını affeylesin.
her iki dünyada da yüzü hep gülsün İnşallah. Tüm dertlerinden sıkıntılarınıdan kurtulsun İnşallah.
Amin Amin Amin...