Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00 (1 Kullanıcı)

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm arkadaşlar....

bu akşam saat 21.00 de ARDAM-47 rumuzlu İBRAHİM kardeşimiz için dua ediyoruz.

Sizler de iki dakikanızı ayırarak , ellerinizi açıp Rabbimize İBRAHİM kardeşimizi sıkıntılarından kurtarması için , hayırlı rızık kapıları açması ve borçlarını en kısa zamanda kolaylıkla ödemesini sağlaması için dua edin...

Müminler birbirini sıkıntılı anlarında da desteklemelidir...DUA ile bile olsa...

Allah hepinizden razı olsun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
rabbim sizi sıkıntılarınızdan kurtarsın inşaALLAH .. hayırlı rızıklar versin..yar ve yardımcınız olsun...kardeşim
selam ve dua ile

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahim olan Rabbim,
Sen hayırlısıyla bu kardeşimizin sıkıntılarını dindir.Ailesine,yuvasına selametlik ver.Hayırlısıyla borçlarını kapamayı nasib eyle.Hayırlı rızık yolları aç.
Amin

GEVHER

Yönetici
Ey sıkıntımız anında hazırlığımız
Ey musibetimiz anında ümidimiz
Ey yalnızlığımızda arkadaşımız
Ey gurbetliğimizde dostumuz
Ey nimetlendiğimiz anda sahibimiz
Ey kederimiz anında ferahlatıcımız
Ey ihtiyacımızda yardımıza koşan
Ey zor durumumuzda sığınağımız
Ey korkumuz anında yardımcımız
Ey şaşkınlığımızda yol göstericimiz olan ALLAH' ım....

Sen İBRAHİM kardeşimizin sıkıntısını gider , Derdine derman ol ...
Hayırlı rızık kapıları aç ki borçlarını kolaylıkla ödeyebilsin..
Sabredecek mi diye verdiğin imtihanı , rahatlattım şükredecek mi imtihanına çevir...
İbrahim kardeşimize , eşine , çocuğuna ,ailesine ferahlıklar nasip et
..

Amin....

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
amin... amin... amin...

Allahım sabredecek mi diye verdiğin imtihanı , rahatlattım şükredecek mi imtihanına çevir ya rabbim, allahım sen varken beni başkalarına muhtac eyleme, ya muğni sen varken bana başkalrına el açtırma, ya rahim sen varken beni senden başkasına acındırma, ya nur nurunla hayatımı kabusa çeviren bu karanlığı aydınlıpa çevir allahım. Ey mevlam sen dualarımızı kabuy eyle inşallah...

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ibrahim kardeşimin bütün sıkıntılarını alsın.. onu ve ailesini kimseye muhtaç etmesin...bol ve bereketli kazançlar nasip etsin...her işini kolaylaştırsın ibrahim kulunu ne bu dünyada nede ahirette utandırmasın...

GEVHER

Yönetici
Allahım,

Güçsüz ve çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğümü ancak sana arz ve şikayet ederim.

Ey merhametlilerin merhametlisi, herkesin zayıf görüp de dalına bindiği biçarelerin Rabbi Sensin. Sensin Rabbim benim. Beni kime bıraktın! Huysuz ve yüzsüz yabancıya mı, yoksa bu işimde bana hakim olacak düşmana mı?
Allahım!
Eğer bana karşı gazaplı değilsen, çektiğim mihnetlere, belalara hiç aldırmam. Fakat senin esirgeyiciliğin bunları göstermeyecek kadar geniştir.
Allahım, gazabına uğramaktan, rahmetinden uzak kalmaktan, karanlıkları aydınlatan, dünya ve ahireti salâha kavuşturan ilâhi nuruna sığınırım.
Rızanı dilerim. Sana iltica ederim.
Bütün kuvvet, her kudret ancak Sendendir, Ya Rabbi!..

Rabbim İBRAHİM kardeşimize borçlarını kolaylıkla ödemeyi nasip et..
Senden başka kimseye muhtaç etme..
Senden başka kimseye boyun eğdirme..
Senden başka kimseye borçlu bırakma...
Ailesine karşı mahçup duruma düşürme...

Senin herşeye gücün yeter..Seni VEKİL ve KEFİL tuttuk..

HASBİYALLAHÜ LA İLAHE İLLAHU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİM....

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım,

Güçsüz ve çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğümü ancak sana arz ve şikayet ederim.

Ey merhametlilerin merhametlisi, herkesin zayıf görüp de dalına bindiği biçarelerin Rabbi Sensin. Sensin Rabbim benim. Beni kime bıraktın! Huysuz ve yüzsüz yabancıya mı, yoksa bu işimde bana hakim olacak düşmana mı?
Allahım!
Eğer bana karşı gazaplı değilsen, çektiğim mihnetlere, belalara hiç aldırmam. Fakat senin esirgeyiciliğin bunları göstermeyecek kadar geniştir.
Allahım, gazabına uğramaktan, rahmetinden uzak kalmaktan, karanlıkları aydınlatan, dünya ve ahireti salâha kavuşturan ilâhi nuruna sığınırım.
Rızanı dilerim. Sana iltica ederim.
Bütün kuvvet, her kudret ancak Sendendir, Ya Rabbi!..

GEVHER

Yönetici
İbrahim kardeşim...

Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Seni ve aileni en kısa zamanda feraha kavuştursun , Rabbimden başka kimseye muhtaç etmesin ..
cuma gecesi olması dolayısıyla artık çıkıyorum.
Emin olun ki bu gece yapacağım tüm ibadetlerimde , edeceğim tüm dualarda siz de yer alacaksınız.

Rabbim yardımcınız olsun.
Allaha emanet olun.

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim, allaha emanet ol... Allahın rahmeti ve bereketi üzerimizden eksik olmasın arkadaşım...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Alllahın izniyle olucak inşallah şimdilik yok ama olucak elbet bi gece de rahat uyuyacam mutlaka kardeşim...

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardesım yaradan sıkıntını gıdersın ıns kardesım kımseye muhtac etmeden feraha cıkarsın seni gec oldu ama bende duada bulundum senın ıcın rabbıme inş bukadar kardesımın ettıgı dua kabul olur kardesım içini yeterkı ferah tut
selam ve dua ıle kardesım

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
dua ettik kardeşim inş kurtulursun

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt