Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00 (2 Kullanıcı)

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
16 ekim 2008 tarihinde saat 21.00 herkesten aynı anda dua bekliyorum arkadaşlar, Hep bir ağızdan Rabbimize ibrahim kulunu kurtarması için dua etmenizi rica ediyorum.. Ne olur arkadaşlar bi beş dakikanızı bu çaresiz kardeşinize ayırın arkadaşlar. Beni bu borç batağından kurtarması, benim yüzümden perişan olan annem, babam, eşim ve kardeşlerim ve oğlum başkasına muhtaç etmesin diiye ve beni bu tefecilerin elinden kurtrması için dua edin rabbime, hep beraber dua edlim arkadaşlar...

GEVHER

Yönetici
bu akşam saat 21.00 de ellerimi açmış , sizin için dua ediyor olacağım kardeşim...
Rabbim kabul etsin...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razı olsun arkadaşım, Senin çok desteğini gördüm kardeşim, hakkını helal et kardeşim, Allah senden razı olsun...

GEVHER

Yönetici
varsa hakkım helal olsun..

bir mümin kardeşimize sıkıntısında yardımcı olmazsak nasıl müslümanız diyebiliriz ki..
bizlerin elinden gelen dualarımızla yanınızda olmak.

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
allah senden razı olsun kardeşim...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Arakdaşlar lütfen yardım edin...

gunes_deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ben de gevher kardeşim gibi bu akşam saat 21.00 de ellerimi açmış , sizin için dua ediyor olacağım kardeşim...
Rabbim kabul etsin...

bunu bir de dua köşesine taşısak ibrahim kardeşim ne dersin?

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Görüyorum ki pişmansınız,Rabbim bu pişmanlığınızdan dolayı yardımcınız olacakatır kesin,bende dua ediyorum ve o satte edenlerden olcam inşallah,merak etmeyin,kalbinizi ferah niyetinizi temiz,aklınızı salim tutmaya çalışın...HAyırlı akşamlar...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ali Haydar Efendi hz.leri hapishaneye atıldıgında şeyhi rüyasında 33 tane fetih suresi okumasını söylemiş ve kurtulmasına vesile olmuştu...Deneseniz belki size de vesile olur...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah bende senin için dua edeceğim kardeşim....ALLAH'ım seni ismi şeriflerinin hatrına tüm dünyalık musibetlerden kurtarsın.ahirette de sana güzelliklerle muamele etsin...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah bende senin için dua edeceğim kardeşim....ALLAH'ım seni ismi şeriflerinin hatrına tüm dünyalık musibetlerden kurtarsın.ahirette de sana güzelliklerle muamele etsin...

Allahın isimleri deyince,20 kez Ya Vedud okuyup o insanların yüzüne üflerseniz Rabbim kalplerine merhamet verir,ben bunu genelde yaparım ve Allahın izniyle sonuç hep güzel olur...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Allahın isimleri deyince,20 kez Ya Vedud okuyup o insanların yüzüne üflerseniz Rabbim kalplerine merhamet verir,ben bunu genelde yaparım ve Allahın izniyle sonuç hep güzel olur...

rabbim razı olsun kardeşim.inşallah bu ismi şerifin faziletinden yararlanalım...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim, ne muradınız varsa versin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

bende edicem inşallah.Her görüşümde içim sızlıyo keşke imkanım olsaydı size yardım edebilseydim kardeşim.Duadan başka elimden hiç bir şey gelmiyor .Her daim dularımda olacaksınız.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim kardeşim çokmu borcunuz var?

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

bende edicem inşallah.Her görüşümde içim sızlıyo keşke imkanım olsaydı size yardım edebilseydim kardeşim.Duadan başka elimden hiç bir şey gelmiyor .Her daim dularımda olacaksınız.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim kardeşim çokmu borcunuz var?

Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
inş kurtulursun kardeşim senin için dua edecceğiz elimizden geldiği kadarıyla da ediyorum rabbım yar ve yardımcın olsun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Baya bir var isranur kardeşim 170 bin euroydu elimden gelen herşeyi yaptım araba ev filan hepsini sattım 85 bin euro kaldı oda 170 milyar demek anlayacağın. o kadar zorki işim kardeşim inşallah kurtulabilirim allahın izniyle kardeşim..

çok çırpınoyosun Vardır bi çıkışı mutlaka bununda.çıkıcaksın inşallah.Arda kardeşim. yüzünün akıyla çıkarsın kurtulursun inşallah bunlardan.Ve Allah birdahada göstermesin bol bol inşirah suresini de oku.Allaha emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Allah celle calelü yar ve yardımcın olsun kardeşim dualarımız seninle inşaAllah feraha çıkarsın kardeşim...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sağolun arkadaşlar. Allah mutlaka birbirimizin duasını kabul edecek inşallah arkadaşlar...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yazınızın başlıgını gördüm yeni mesajlarda tedirgin oldusayfa acılana kadar... bende dua edecek olanların içindeyim... her namazımın sonunda Rabbim kabul etsin başta siz olmak üzere aklıma gelen bu sitedeki sıkıntında olan arkadaşlar için dua ediyorum... Rabbimen kısa zamanda sizi ferahlığa cıkarsın herzaman dualarımdasınız....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt