GEVHER
Yönetici
ve aleykümselam...
ve aleykümselam...
selamünaleyküm...
BERAT05 kardeşimiz yoğunluğu nedeniyle bir süredir foruma giriş yapamadığını ve kampanya ile ilgilenemediği için de kendisini tedirgin hissettiğini belirtmiş bulunmaktadır.
BERAT05 kardeşimize yardımcı olmak amacıyla hep beraber listeyi güncelleyelim inşaAllah.
BERAT05 kardeşimiz listenin son güncellemesini 23.12.2010 tarihinde yapmış.
Kardeşimizin aşağıdaki alıntı yaptığım mesajından bu yana sizlerin yazdığınız her mesajı tek tek inceledim ve listeye ekledim.
Sizlerden ricam kendi sayılarınızı kontrol etmenizdir.
İnşaAllah bir yanlışlık yapmamışımdır.Eğer hata yaptıysam belirtmeniz yeterli , hemen düzeltilecektir.
KaLBuN_KeSİR kardeşimiz ...
Son mesajınızda ki 50.300 adeti yazıyorum. Yine de bir kontrol edin isterseniz. Listeye yanlış ekleyip de BERAT05 kardeşimize mahcup olmayalım.
MİHRACE24 kardeşimiz...
Listeye eklendiniz.
Gecikme için kusurumuza bakmayın lütfen.
ve aleykümselam...
selamünaleyküm...
BERAT05 kardeşimiz yoğunluğu nedeniyle bir süredir foruma giriş yapamadığını ve kampanya ile ilgilenemediği için de kendisini tedirgin hissettiğini belirtmiş bulunmaktadır.
BERAT05 kardeşimize yardımcı olmak amacıyla hep beraber listeyi güncelleyelim inşaAllah.
Esselamu aleyküm değerli kardeşlerim
Uzun süreden beri giremediğim için liste güncellemesi yapılamamıştır.En kısa zamanda liste güncellemesi yapılacaktır.
Forumumuza ve konularımıza destek veren, güncelleyen tüm kardeşlerimizden Rabim razı olsun inşallah
BERAT05 kardeşimiz listenin son güncellemesini 23.12.2010 tarihinde yapmış.
Kardeşimizin aşağıdaki alıntı yaptığım mesajından bu yana sizlerin yazdığınız her mesajı tek tek inceledim ve listeye ekledim.
Sizlerden ricam kendi sayılarınızı kontrol etmenizdir.
İnşaAllah bir yanlışlık yapmamışımdır.Eğer hata yaptıysam belirtmeniz yeterli , hemen düzeltilecektir.
Esselamu Aleyküm Değerli kardeşlerim
Hepinizden Rabbim razı olsun Her iki taraftada kat kat karşılığı versin Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) Efendimize komşu eylesin İnşallah
Dilleriniz ve gönüllerinize sağlık olsun...
Hepinizin okudukları eklenmiştir.
Herhangi bir yanlışlık olduğunda buraya yazmanız yeterlidir.Lütfen okunanlara dikkat edelim..
1000 tane alıyorum
okunan..........1100
toplam okuduğum..........21.900
selamün aleyküm
2.000 daha okundu
toplam okunan:21.600
okunan ..........400
toplam okunan .........7400
Selamun aleyküm..
1200 tane okunmustur..
Rabbim kabul etsin..
123.600 okunan adet... selametle kalın..
Ben ve 2 arkadaşım niyetlendiğimiz 5.000 salavatı bitirmiş bulunmaktayız. Bizden toplam 15.000 oluyor.
Allah (c.c.) kabul etsin ihşallah.
Selamın aleyküm..
5550 adet okunmuştur..
Selam aleyküm.
21.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 286.000.-
Allah kabül etsin bende şimdilik 1000 diyorum arkadaşlar zamanla arttırırım inşaallah rabbimin izniyle
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Allah Celle Celalühu kabul etsin 1000 tane okundu
Baki selam ve dualarımlaB)
aleyküm selam ve rahmetullah
benim toplam 42 800 oldu Allah celle celalühü kabul etsin.
selamün aleyküm kardeşlerim 3000 tane okudum
genel toplamım:343.777
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Allah Celle Celalühu kabul etsin 500 tane okundu
Baki selam ve dualarımlaB)
KaLBuN_KeSİR kardeşimiz ...
Son mesajınızda ki 50.300 adeti yazıyorum. Yine de bir kontrol edin isterseniz. Listeye yanlış ekleyip de BERAT05 kardeşimize mahcup olmayalım.
Es selamu aleyküm ve rahmetullah..
1.500 salavat okundu.. Rabbim kabul etsin.
Genel Toplam: 50.300
Es selamu aleyküm ve rahmetullah..
300 salavat okundu.. Rabbim kabul etsin.
Genel Toplam: 48.800
MİHRACE24 kardeşimiz...
Listeye eklendiniz.
Gecikme için kusurumuza bakmayın lütfen.
Selamun aleyküm arkadaşlar bende 10.000 salavat okuycam inşallah
benim daha 5000 oldu15 şubata kadar aldığım 10 000 i tamamlayıp devam edicem inşallah
selam aleykum listede adım yokmu ben mi göremedim 10 000 almıştım bitiremedim o ayrıinş. 15 ine kadar bitircem