Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

13 Aralık 2009 Pazar günü saat 22:00'de .SAKIN KAÇIRMAYIN! (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Cübbeli Ahmed Hocamız Canlı Yayında Habertürk'te....

Ahmet Mahmut Ünlü Hocamız 13 Aralık 2009 Pazar günü saat 22:00'de canlı yayında Teke Tek programına konuk olacaktır.

lalegülfm.com.cubbeliahmethoca.tv

Şu program başından sonuna kadar,izleyen/dinleyen hala müslüman olamazsa vay haline!

Herşey belgeli,ispatlı bir şekilde anlatıldı,her soruya cevap verildi,en saçmasına kadar...
Fatih Altaylının sorduğu sorulara kızıyordum ama belki de iyi oluyor,bilmeden iyilik yapıyor çünkü etrafta onun gibi saçmalayan o kadar çok ki,onların yerine konuşmuş ve cevaplarını alıp oturtmuş oldu...
Şer gibi gözükse de hayrla doluydu bence...

Hocamızın siyaset hakkında yaptığı konuşma da bir o kadar sevindirdi ve etkiledi beni.Sanki ihtiyaca binayendi,ama tabi anlayana!
Düşüncelerimde yanılmadığımı anlamış oldum,nice hayırlara da vesile olur inşALLAH...

Müthiş bir sabır gösterisi vardı ortada,her soruda şiddet uygulamak geçiyordu içimden Cahilliğim işte...
İlim konuşur ve sabrettirir çünkü...

Hocamızın yerinde olmayı çok isterdim,yani onun kadar ilimli ve bunu hayırda kullanmak...

İnşALLAH programla ilgili güzel haberler alacağız buna inanıyorum...
Değişen çok şey oldu olumlu yönde,bunlar tek tek ortaya çıkacak...

Anlaşılması ve hayırlara vesile olması duasıyla...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
cübbeli ahmet hocayi internette bayağ karalama yazilari var ... Nasil bir kişidir ve neyi savunuyor ve neden karalaniyor acaba

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
cübbeli ahmet hocayi internette bayağ karalama yazilari var ... Nasil bir kişidir ve neyi savunuyor ve neden karalaniyor acaba

Ne güzel söylemiş söyleyen,''Meyveli Ağaç Taşlanır''

Güzel kardeşim,bakın şuan habertürk te konusuyor,dinleyin isterseniz...
Yanlış bir şey konuşuyor ise,bir daha dinlemeyin...
Karalayanları da dinleyin,onu da dinleyin,öyle net anlaşılyor ki kim haklı kim değil...
Ne konusuluyor neden konusuluyor?
Kim kimdir,kimcidir,kim için uğraşır?
Bunları rahatça öğreneceksiniz!
Ama bana fikrimi sorarsanız,Cübbeli hoca tam bir alimdir,dediklerini kulak ardı etmeyin,bilgisini tabiri caizse yutun,faydalanın...!
Kimse din değildir,biz kim din için konusur bunu bulmalıyız.
Ve bu hoca din için konuşmaktadır...
Ama yine de ben sizi kendinize bırakıyorum,inşallah Allah cc haklıyla buluştursun sizleri...

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm...

Kesinlikle çok güzel ve faydalı bir programdı.
İnsanlar ilim öğrenirken eminim ki aynı zamanda eğlendiler de , zira ben çok keyif aldım sohbetten.

Ahmet Hoca da zaten bunu tekrar tekrar belirtti sohbet boyunca :
'' Sünnet doğrultusunda yaşam insanlara en güzel zevki ve mutluluğu verir. ''

İnşaAllah bir çok kişinin İslamiyete yaklaşmasına vesile olmuştur.

Hayırlı günler dilerim.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamünaleyküm...

İnsanlar ilim öğrenirken eminim ki aynı zamanda eğlendiler de , zira ben çok keyif aldım sohbetten.

Hayırlı günler dilerim.

:a15:...:a15:...:a15:

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...

Hayırlı günler dilerim.

Ve Aleyküm selam,

Faydalıydı ama nasibi olana elbette değil mi?
İnsanlar bir etiket yapışmışlar hoca efendiye,gözleri kapalı sövüyorlar resmen...
Bir kere dinlemeden,bu hoca ne der neyi savunur bilmeden,konusuyorlar...
Umuyorum ki,bir gün onlar da görecekler...
Ve biliyorumki bi gün Fatih Altaylı,sarıklı cübbeli olacak :)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

programdan konunuz sayesinde haberdar olmuştum, Allah (cc) razı olsun,

çoğu insanın sormaya çekindiği sorular açıkça soruldu ve Hoca tarafından kanıta dayanan bilgilerle cevabı verildi, gerçekten çok bilgilendirici ve izlemesi kolay olan bi programdı,

çoğu insanın ön yargısından ve zaman zaman çıkan yanlış haberlerden dolayı oluşan Hocaya karşı kötü bakış açısı önemli ölçüde kırıldı,

Rabbimizin kime hidayet nasip edeceğini bilemeyiz ama çoğu insanda bi farkındalık oluştu, inşAllah devamı gelir,

selam ve dua ile

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Hoca anlatırken herkesin anlıyacağı dilden konuşuyor.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

programdan konunuz sayesinde haberdar olmuştum, Allah (cc) razı olsun,

çoğu insanın sormaya çekindiği sorular açıkça soruldu ve Hoca tarafından kanıta dayanan bilgilerle cevabı verildi, gerçekten çok bilgilendirici ve izlemesi kolay olan bi programdı,

çoğu insanın ön yargısından ve zaman zaman çıkan yanlış haberlerden dolayı oluşan Hocaya karşı kötü bakış açısı önemli ölçüde kırıldı,

Rabbimizin kime hidayet nasip edeceğini bilemeyiz ama çoğu insanda bi farkındalık oluştu, inşAllah devamı gelir,

selam ve dua ile

Şu program başından sonuna kadar,izleyen/dinleyen hala müslüman olamazsa vay haline!

Herşey belgeli,ispatlı bir şekilde anlatıldı,her soruya cevap verildi,en saçmasına kadar...
Fatih Altaylının sorduğu sorulara kızıyordum ama belki de iyi oluyor,bilmeden iyilik yapıyor çünkü etrafta onun gibi saçmalayan o kadar çok ki,onların yerine konuşmuş ve cevaplarını alıp oturtmuş oldu...
Şer gibi gözükse de hayrla doluydu bence...

Hocamızın siyaset hakkında yaptığı konuşma da bir o kadar sevindirdi ve etkiledi beni.Sanki ihtiyaca binayendi,ama tabi anlayana!
Düşüncelerimde yanılmadığımı anlamış oldum,nice hayırlara da vesile olur inşALLAH...

Müthiş bir sabır gösterisi vardı ortada,her soruda şiddet uygulamak geçiyordu içimden Cahilliğim işte...
İlim konuşur ve sabrettirir çünkü...

Hocamızın yerinde olmayı çok isterdim,yani onun kadar ilimli ve bunu hayırda kullanmak...

İnşALLAH programla ilgili güzel haberler alacağız buna inanıyorum...
Değişen çok şey oldu olumlu yönde,bunlar tek tek ortaya çıkacak...

Anlaşılması ve hayırlara vesile olması duasıyla...​

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel söylemiş söyleyen,''Meyveli Ağaç Taşlanır''

Güzel kardeşim,bakın şuan habertürk te konusuyor,dinleyin isterseniz...
Yanlış bir şey konuşuyor ise,bir daha dinlemeyin...
Karalayanları da dinleyin,onu da dinleyin,öyle net anlaşılyor ki kim haklı kim değil...
Ne konusuluyor neden konusuluyor?
Kim kimdir,kimcidir,kim için uğraşır?
Bunları rahatça öğreneceksiniz!
Ama bana fikrimi sorarsanız,Cübbeli hoca tam bir alimdir,dediklerini kulak ardı etmeyin,bilgisini tabiri caizse yutun,faydalanın...!
Kimse din değildir,biz kim din için konusur bunu bulmalıyız.
Ve bu hoca din için konuşmaktadır...
Ama yine de ben sizi kendinize bırakıyorum,inşallah Allah cc haklıyla buluştursun sizleri...

selamun aleyküm kardeşim.. gece dinledim vede izledim kendilerini... ben o şahsa karşı bir iddiam yok ama sürekli e-mail olsu internette mesaj olsun denk geliyorum hatta 6-7 aydr karalama çalışması yapmışlar bunların içinde MUSTAFA KARATAŞ hocamızda bulunmakta.... ben söylediğiniz kişiyi tanımadığımdan sizden bilgi almak istedim ... kendisini tanımıyorum siz bu konularda iyi bir takipçi olduğunuzu hissettiğimden size sordum ... sadece bu.
selametle rabbime emanet olun

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.. gece dinledim vede izledim kendilerini... ben o şahsa karşı bir iddiam yok ama sürekli e-mail olsu internette mesaj olsun denk geliyorum hatta 6-7 aydr karalama çalışması yapmışlar bunların içinde MUSTAFA KARATAŞ hocamızda bulunmakta.... ben söylediğiniz kişiyi tanımadığımdan sizden bilgi almak istedim ... kendisini tanımıyorum siz bu konularda iyi bir takipçi olduğunuzu hissettiğimden size sordum ... sadece bu.
selametle rabbime emanet olun

Ve aleyküm selam değerli kardeşim,
niyetinizi daha önce de çook iyi bir şekilde anlamıştım şimdi de anladım.Allah c.c. razı olsun..
Benim kendiniz dinleyin ve göründen kastım,şu : Şimdi herkes işine gelen hoca benim hocam diyor.Kimisi dinde örtünme yok diyor,örtüsüz kişi bu benim hocamdır diyor,kimisi şöyle kimisi böyle diyor...
Ahmet Mahmut ÜNLÜ ilim dolu ve bunu hayırda kullanmaya çalışan bir hocadr.
Çeşitli hocaların görüşlerine reddiye yazıyor,ünkü bunlar yanlış bilgiler aktarıyorlar insanlara.Hoca efendi bu yanlışlıklar karşısında susmak istemiyor ve insanları uyarıyor.Böylece reddiyesi yapılan hoca geçinen insanların fanatikleri takipçileri de cübbeli hocayı sevmiyor...Oysa bir dinleseler, bu hoca ne diyor,derdi ne vs...onlar da analayacak ama dinlemeden işte cübbeli hoca herkesi kötülüyor diye vs karalamalar oluyor...
Bu yüzden sizin dinleyip anlamanızda fayda gördum ve tavsiye ettim...
Yanlış anlaşılmamışımdır inşallah...​

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Gülmek için ara sıra izlemek gerekmiş :)
Ayrıca şialara karşı hala tavır alamamasından, kabir konusunda ve atatürk konusunda övücü konuşmasından dolayı çoğu cemaat gibi kendi cemaatindeki insanlar bile tekfire varabilecek sözler söylüyorlar bu zaata karşı.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Kimisi ağzı açık güler kalkar,kimisi de eğlenerek ilimle doyar kalkar...
Allah c.c. kimi,neye ulaşmaya layık görmüşse artık,nasip işi bunlar...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun kardeşim izledim zaten...
Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt