Allahim müslüman bir ülkede, müslüman bir aileden dunayaya gelip te seni tanima bilme sevme firsati verdigin icin Elhamdülillah 99 991
Allahim Dünyayi denizleri, daglari, yaylalari, cicekleri bizim icin yarattigin icn sükürler olsun Elhamdülillah 99 990
Allahim bagislanmamiza vesile olacak ameler oldugu icin, insanlar oldugu icin ve kandiller ibadetler oldugu icin sana sükürler olsun. Elhamdülillah 99 989
Allahim bana bagisladigin cocuklar icin sana sükürler olsun Elhamdülillah 99 988
Allahim Burada tanimadigim insanlar la islam kardesligi kurdugum icin burada dogru insanlarla beraber olabilme firsati verdigin icin sana sükürler olsun. Elhamdülillah
99 987
Allahim bize verdigin Kuran icin Bize sectigin peygamber icin sana sükürler olsun Elhamdülillah 99 986
Allahim bize verdigin düsünme kabiliyeti icin sana sükürler olsun Elhamdülillah 99 986
Allahim namazdan sonra dua vaktinde "Allahim her seyin bana en güzelini verdin, artik ciddi bir dilegim yoktur bugün sana hamd etmek istiyorum kabul et" dedirttigin icin bana böylesine güzel bir hayat verdigin icin sana sükürler olsun Elahamdülillah 99 985
Allahim Yirmi yasima kadar senin sevginden uzak yalnis yolda yürümüsken önüme güzel vesiler, önemli rüyalar ile beni uyardigin icin sana sükürler olsun. Elhamdülillah 99 984
Allahim sürekli ömüme sevap isleyebilecegim firsatlar cikardigin icin sana sükürler olsun Elhamdülillah 9983
Allahim hayatimda sayemde islam ile tanisip müslüman olan arkadaslar cikardigin icin karsima Elhamdülillah 99 982
Allahim bana öylesine iyi huylu bir es nasip edip te bundan dolayi günaha girme rizkimi azalttigin icin sana sükürler olsun. Elhamdülillah. 99 981
Allahim bazi seyleri icimden dileyip icimden gecirip acikca senden istmemis olmama ragmen bana nasip ettigin icin sana sükürler olsun Elhamdülillah 99 980
Allahim bütün yarattigin güzellikleri görebilmem icin bana verdigin kalb gözü ve beyin gözü icin, düsünebilmek icin verdigin beyin icin sana sükürler olsun. Elhamdülillah 99 979
Allahim bana ve neslime can verdigin icin sana sükürler olsun. Elhamdülillah
99 978
Ve evet yazdikca bakiyorum ki sadece ben doldurabilirim bu sayiyi. Arkadaslar sizede yer birakayim. Bunu baslatan arkadasimiza tesekkür ediyorum. Belki yine ugrarim. O kadar sükredeck sey var ki
En son sayi 99 978