Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazısı (4 Kullanıcı)

islama_davet

Kayıtlı Kullanıcı
Ziyaretçi defterimize 10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazdığı bir yazı :

HZ.MUHAMMED
güllerinefendisi seni görmedim görmek çok isterim seni görmek için canımı feda ederim her şeyimi verirrim gül kokulum nur yüzlüm keşke seni gör seydim sana sarılıp öperdim ben daha 10 yaşındayım seide çk seviyorum sana çok diyeceklerim var ama yer bukadar. kalbimde tek sen varsın senin yerin büyük.ALLAH ımada şükrediyorum senin gibi iyi gönüllü bir kul yaratmış. B)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazısı

islama_davet yazdı:
Ziyaretçi defterimize 10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazdığı bir yazı :

HZ.MUHAMMED
güllerinefendisi seni görmedim görmek çok isterim seni görmek için canımı feda ederim her şeyimi verirrim gül kokulum nur yüzlüm keşke seni gör seydim sana sarılıp öperdim ben daha 10 yaşındayım seide çk seviyorum sana çok diyeceklerim var ama yer bukadar. kalbimde tek sen varsın senin yerin büyük.ALLAH ımada şükrediyorum senin gibi iyi gönüllü bir kul yaratmış. B)B)

AYY NE KADAR GÜZEL VE SAF DUYGULAR!!!RABBIM BOZMASIN INSAALLAH!!!COK DUYGULANDIM
:(:(:(

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

guller182by.jpg

BUNLAR O TATLI KIZA

islama_davet

Kayıtlı Kullanıcı

tşk

ahsema

Kayıtlı Kullanıcı

Çok şirin ne kadar içten yazmış Allah c.c. razı olsun razı olduğu kullarından eylesin inş.B)

sila86

Kayıtlı Kullanıcı

AYY NE KADAR GÜZEL VE SAF DUYGULAR!!!RABBIM BOZMASIN INSAALLAH!!!COK DUYGULANDIM
ALLAHIM BIZEDE O KARDESIMIZ GIBI RESULULLAHIMIZI DAHA FAZLA SEVMEMIZI VE HIDAYET ETMEMIZI VESILE EYLE...KARDESIM BIZE NELER HATIRLATTINI BILEMEZSIN..ALLAHIM KORUSUN SENI...:(:(:(:(

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel canım benim ne güzel yazmış bu yaşta ahhhhh bizde görmek istiyoruz efendimizi inş.ahirette komşu oluruz onunla inş.ecmain

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt