Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

10 SALAVAT GETİREN (7 Kullanıcı)

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:

"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.

Mikail aleyhisselam'da dedi ki: Ben o kula senin kevser havuzundan kana kana içiririm.

İsrafil aleyhisselam dedi ki: Ya Resullullah o kulun affı için başımı secdeye koyarım Allahu Teala onu affetmedikce başımı secdeden kaldırmam.

Azrail aleyhisselam da: Ya Nebiyallah sana günde on dafa selavat edenin ruhunu Peygamberler gibi kabzederim. dediler "

Bunun üzerine Nebiler Nebisi Efendimiz :"Bu ne büyük Lütuf Ya Rabbi, Bu ne büyük ihsan Allah'ım buyurdu

god one

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 10 SALAVAT GETİREN

kardeşim öncelikle emeğine sağlık bizlerle paylaştığın için sağolasın.yalnız bunu yazdığına göre sanırım sorucağım soruda bana yardımcı olabilirsin.duayı numaralandırmak günahmı?

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim ne güzel yazmışsın Allah razı olsun

nursema19

Kayıtlı Kullanıcı

evet gerçekten güzel bi paylaşımdı.bana bunu daha önce annem anlatmıştı...;)

FUNDA_

Kayıtlı Kullanıcı

bu ne güzel bi lutuf bu ne şanı yüce bişey Rabbim razı olsun bunu dile getirmene çok sevindim

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ablam.Allah(CC) razı olsun.o kadar güzel dinimiz var ki yaradana kurban olayım ki resülümüze(sav) selavat getirerek bize bu kadar nimet sunuluyor..inşAllah bu yazı okunduktan sonra resülümüz(sav) daha çok salavat getirilir..ablam paylaştığın için çok sağolasın Allah(CC) razı olsun..

Bunun üzerine Nebiler Nebisi Efendimiz :"Bu ne büyük Lütuf Ya Rabbi, Bu ne büyük ihsan Allah'ım buyurdu

rabbim bu lütüftan faydalananlardan eylesin bizleri inşAllah..selam ve dua ile..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşim ne güzelbir hatırlatla çok sağol allah razı olsun zor bir iş olasa gerek günde 10 salavat yapmaya çalışalım inş dua ile

hasanserkandemir

Kayıtlı Kullanıcı

bEN GÜNDE NE 10 NE 20Sİ 100 TANE YAPARIM.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLER

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HEMEN GETİRDİM SELAVAT İNŞALLAH HER GÜN GETİRİCEM ASLINDA BU O KADAR KOLAY BİŞEYKİ AMA KİMSENİN AKLINA GELMİYOR ÇALIŞIRKEN YOLDA YÜRÜRKEN NE BİLİM HER AN SELAVAT GETİRMELİYİZ BU ON DEĞİL YÜZ DEĞİL SAYISIZ OLMALI İNŞALLAH RABBİM BİZE İMANIN GÜZELLİĞİNİ İÇİMİZE VERDİĞİN İÇİN SANA NE KADAR ŞÜKR ETSEK AZDIR YA RABBİ RAHMETİNMİ MERHAMETİNİ PEYGEMBER EFEDİMİZ (S.a.V)ŞEFATİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME.....SENİ YÜREKTENNN SEVİYORUZ BİZİ BU GÜZEL YOLUNDAN AYIRMA...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SelamünAleyküm
Ben hergün işe yürüyerek gidiyorum.
Ve yürürkende Peygamberimiz'e (s.a.v.) Salavat getiriyorum.
Gün de 350-400'ü buluyor.Rabbimiz kabul etsin.
Siz kardeşlerimede tavsiye ederim.
Allah'a emanet olun...
Allah razı olsun paylaşımız için...B)B)B)

@hazal@

Kayıtlı Kullanıcı

EMEĞİNE SAĞLIK @ebruli,BENDE YOLDA YADA ARABADAYKEN KELİMEİ TEVHİD GETİRİRİM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim allah razı olsun rabbimin rahmeti gibi gazabıda büyük rabbim rahmetine bereketini üzrimizden eksik etmesin konuşabildiğimiz sürece selavat getirmeyi nasip etsin inşallah

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

S.a. Sevgili kardeşlerim bende Bir Kıssa ile Salavata değinmek isterim...

Birgün efendimiz s.a.v. Bir adamın Rüyasına giriyor. Adam Efendimizi görünce çok sevinyior ama Efendimiz Kendisine Sırt çeviriyor ona nazar etmiyor. bunun üzerine adam üzülüyor ve Ya Rasulallah zamanımın alimleri Senin Halifelerinden duydum ki Sen Ümmetini Abdest Aldıgı uzvlarından tanırmışsın ben senin ümmetindenizdenim efendim Neden bana sırt çeviriyorsunuz ??? Efendimiz s.a.v. Cevap veriyor. Evet Onlar Dgoru söylemişler ben ümmet i mi Tanırım ama sen bana Hiç salavat getirmiyorsun ki nasıl seni tanıyayım. Adam uyanıyor Rüyadan ve kendine görev ediniyor ve Ölene kadar her gün 100 Salavat getiricem diyor. Ve bir süre sonra Efendimiz Rüyasında görüyor ve Efendimiz kendisine ümmetinden oldugu müjdesini eriyor. ve ömür boyu devam ediyor... Düşünün 5 Dk almaz... Allahümme salli ve sellim ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed... bu kadar beş dk en fazla... Allah Yar ve Yardımcımız olsun inşallah s.a.

is-mail

Kayıtlı Kullanıcı

EBRULİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIMDI BU..İNANIYORUM Kİ SENİN BU PAYLAŞIMIN LA DİĞER KARDEŞLERİMİZ SELAVAT-I ŞERİFİ DAHA GÜZEL VE DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE GETİRMESİNE VESİLE KILACAKTIR...ELLERİNE SAĞLIK...SELAMETLE KAL...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt