Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Saat Sonra öleceğini Bilseniz Ne Yaparsiniz?
(2 Kullanıcı)
O sadece tevekkür de önemli...Hayattan vazgeçmek Allah C.C. nın üzülmesine sebep verir...İNSAN ...Allah C.C. nun sırrı na sahip bir dünya ...sen ve o birbirinize zaten çok yakınsınız...O na ulaşın...
Benim bir derdim yok, ölümü isteyenler genelde başında büyük bir dert olduğundandır. Ama ölerek ona daha yakın olmaz mıyım, bu beni heyecanlandırıyor işte.
O sadece tevekkür de önemli...Hayattan vazgeçmek Allah C.C. nın üzülmesine sebep verir...İNSAN ...Allah C.C. nun sırrı na sahip bir dünya ...sen ve o birbirinize zaten çok yakınsınız...O na ulaşın...
Evet denge şart... ''Allah 'ım bana dünyada da iyilik ve güzellik ver...Ahirette de iyilik ve güzellik ver...Cehennem ateşinden koru...Duasına sarılın ve Allah C.C. ve Muhammed Mustafa A.S. aşkı ile coşmaya çalışın...Selamlar...
Çok güzel ama takılıp kalmayın yola devam edin...''O '' C.C. af eder ümitli olduğunuzun göstergesi güzelliklerle dolu yaşama devam ...Hep güzel dualar ile...
İnsan olarak hata ve sevapla ...Ama hep hatadan kaçarak.Af dileyerek ...durmadan ...Doğru için çaba sarf ederek...
Amelleriniz güzelse devam edin durmayın ama günahım var deyip te küsüp takılmayın...Allah C.C. af etmeyi sever...Merak etmeyin ...Yeni günahlardan kaçının...Yaparsanız da af dileyin yola devam edin ...Hata yapmamak için çaba sarf edin...
Varsayımlar üzerine inşa edilmiş bir yaşam sanırım helak olurdu. Sonunu bilmek mümin için bir şey değiştirmez ; ancak zalim için sanırım zor bir 1 saat olur. Mümin ise 1 saatini aynı geçirir gibi geliyor bana. Ben olsam ama bol bol dua eder af dilerdim. Allah c.c. cümlemizi son anlarında da olsa dahi affeylesin. Zaman kavramında bizleri boğmasın.
Allah razı olsun böyle bir konu açtığınız için bol bol dua ederdim kelime i şehadet getirirdim ulaşabildiğim kadar herkesle helallik alırdım herhalde allahım imandan kuran - ı kerimden bizleri ayırmasın son nefeste inşaallah