Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

1 Saat Sonra öleceğini Bilseniz Ne Yaparsiniz? (2 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Öyle mutluluk istemeyin...Hediye ile coşup yaşamla mutlu olun...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O sadece tevekkür de önemli...Hayattan vazgeçmek Allah C.C. nın üzülmesine sebep verir...İNSAN ...Allah C.C. nun sırrı na sahip bir dünya ...sen ve o birbirinize zaten çok yakınsınız...O na ulaşın...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Benim bir derdim yok, ölümü isteyenler genelde başında büyük bir dert olduğundandır. Ama ölerek ona daha yakın olmaz mıyım, bu beni heyecanlandırıyor işte. :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O na C.C. '' Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum ''diye daima arz edin ki O ''C.C. da kulum bende seni çok seviyorum desin..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
O sadece tevekkür de önemli...Hayattan vazgeçmek Allah C.C. nın üzülmesine sebep verir...İNSAN ...Allah C.C. nun sırrı na sahip bir dünya ...sen ve o birbirinize zaten çok yakınsınız...O na ulaşın...

Üzülmek mi ? Hepten vazgeçtim o zaman Allah benden ölüm isteğini uzaklaştırsın. :a45:

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Evet denge şart... ''Allah 'ım bana dünyada da iyilik ve güzellik ver...Ahirette de iyilik ve güzellik ver...Cehennem ateşinden koru...Duasına sarılın ve Allah C.C. ve Muhammed Mustafa A.S. aşkı ile coşmaya çalışın...Selamlar...

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Bu zamana kadar işlediğim günahlardan dolayı pişmanlık duyup secdeye kapanır namaz kılar kuran okur kelimeyi tevhit getirirdim. :(

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Ama en önemliside ölüm kapıyı çalmadan bunları yapabilmektir.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Çok güzel ama takılıp kalmayın yola devam edin...''O '' C.C. af eder ümitli olduğunuzun göstergesi güzelliklerle dolu yaşama devam ...Hep güzel dualar ile...
İnsan olarak hata ve sevapla ...Ama hep hatadan kaçarak.Af dileyerek ...durmadan ...Doğru için çaba sarf ederek...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Tamam arz edin güzelce yaşama devam edin...Durmak niye?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Amelleriniz güzelse devam edin durmayın ama günahım var deyip te küsüp takılmayın...Allah C.C. af etmeyi sever...Merak etmeyin ...Yeni günahlardan kaçının...Yaparsanız da af dileyin yola devam edin ...Hata yapmamak için çaba sarf edin...

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Varsayımlar üzerine inşa edilmiş bir yaşam sanırım helak olurdu. Sonunu bilmek mümin için bir şey değiştirmez ; ancak zalim için sanırım zor bir 1 saat olur. Mümin ise 1 saatini aynı geçirir gibi geliyor bana. Ben olsam ama bol bol dua eder af dilerdim. Allah c.c. cümlemizi son anlarında da olsa dahi affeylesin. Zaman kavramında bizleri boğmasın.

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun böyle bir konu açtığınız için bol bol dua ederdim kelime i şehadet getirirdim ulaşabildiğim kadar herkesle helallik alırdım herhalde allahım imandan kuran - ı kerimden bizleri ayırmasın son nefeste inşaallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt