Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

1 Saat Sonra öleceğini Bilseniz Ne Yaparsiniz? (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
1 SAAT SONRA ÖLECEĞİNİZİ BİLSENİZ NE YAPARSINIZ?

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa ayşem.secdeye kapanırım başka ne yapabilirimki.rabbime emanet ol.

adnan017

Kayıtlı Kullanıcı
1 Saat Sonra ölmeyeceginizi Neden Biliyorsunuz?

adnan017

Kayıtlı Kullanıcı
1 Saat Sonra ölmeyecegimizin Garantisi Varmi ölüm Her An Yanimizda

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
1 Saat Sonra ölmeyecegimizin Garantisi Varmi ölüm Her An Yanimizda

onun için ilk önce farzları ,sünnetleri eda etmeli , ölümü tefekkür etmeli, her gün düzenli olarak zikir ,ders okumalı ,Kuran okumalı ve diğer vazifelerini de yapmalı çünkü ölüm anında kalbinde ne varsa dilinde de o olacaktır

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

AGAÇ DİKERDİM.
zatende dikiyorum.çünkü efendimizde öyle buyuruyor.selametle.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİR SAAT SONRA ÖLECEĞİMİ BİLSEM HEMEN ÖLÜRDÜM HERHAL KALP KIRIZİNDEN ŞAKA HERHAL İBADET EDERDİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİR SAAT SONRA ÖLECEĞİMİ BİLSEM HEMEN ÖLÜRDÜM HERHAL KALP KIRIZİNDEN ŞAKA HERHAL İBADET EDERDİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
GÜNAHLARIMIN KORKUSUYLA SECDEYE KAPANIR KALKAMAZDIM...SÜREKLİ ŞEHADET VE KELİME -İ TEVHİD GETİRİRDİM ...:A:A

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
İNSAN ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNEMİYOR BİLE.. ÖLÜM KESİNLİKLE BİRGÜN BAŞIMIZA GELECEK AMA ÇOĞUMUZ ÖLÜMÜ UZAKLARDA SANIYORUZ ...

1 SAAT SONRA ÖLECEĞİNİZİ BİLİYOR OLSANIZ NE OLUR Kİ? NELER YAPARSINIZ .. O 1 SAATİ NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ ACABA!

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
Sanırım bilerek veya bilmeyerek yaptıklarımıza ettiklerimize pişmanlığımızdan dolayı ağlardık. Yolun sonuna geldiğimizi anladığımız o anda eyvahh eyvahh keşke rabbime hakkıyla kulluk edebilseydik. Dünya ve ahiret işlerinde sınırı iyi çizseydikde dünyevi işlerimiz uhrevi işlerimizin önüne geçmeseydi diye pişmanlık gösteririz sanıyorum. O anı düşünmek bile tevbe etmemize vesile oldu.
Konu için teşekkür ederim kardeş sağol

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

AGAÇ DİKERDİM.
zatende dikiyorum.çünkü efendimizde öyle buyuruyor.selametle.

ABİ İLGİNÇ GELDİ BİR AN SENİN DÜŞÜNCEN AMA HAKLISIN AĞAÇ DİKMEK GEREKİR .AMA BENİM HİÇ DİKTİĞİM BİR AĞAÇ OLMADI:A

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Sanırım bilerek veya bilmeyerek yaptıklarımıza ettiklerimize pişmanlığımızdan dolayı ağlardık. Yolun sonuna geldiğimizi anladığımız o anda eyvahh eyvahh keşke rabbime hakkıyla kulluk edebilseydik. Dünya ve ahiret işlerinde sınırı iyi çizseydikde dünyevi işlerimiz uhrevi işlerimizin önüne geçmeseydi diye pişmanlık gösteririz sanıyorum. O anı düşünmek bile tevbe etmemize vesile oldu.
Konu için teşekkür ederim kardeş sağol

RİCA EDERİM NE DEMEK..AÇIKLAMAN ÇOK GÜZELDİ SENDE SAĞOLASIN AEO

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET ABİ EN İLGİNÇ CEVAP SENDEN VEDE KASIM ABİDEN GELDİ .HEMEN ÖLÜRDÜM DE NE DEMEK ALLAH KORUSUN( HAZIRLIKSIZ ÖLÜMLERDEN.. RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN(AMİN)) KASIM ABİ AĞAÇ DİKERMİŞ NE GÜZEL DEĞİL Mİ BENDE DAHİL HERKES İBADET EDERİZ DEDİK AMA KASIM ABİ DAHA FARKLI BOYUTLA FİKRİNİ SUNDU ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Namazdan ayrılmazdım mutluluktan havalara uçardım hemen tövbe etmeye ve ölürken Azrail'i çok güzel bir şekilde görmeyi isterdim. Ölürken peygamberimizi görüp gülümseyip, heyecanlanıp ölmek isterdim. Yupppiii Allah dualarımı kabul etti 1 saat sonra öleceğim der sanırım o anda mutluluktan ölürdüm.

Bol bol ağrım olmasını isterdim. Çünkü ağrı ve sıkıntı insanların derecelerine göre oluyormuş, o yüzden...

Ah bunu yazarken heyecanlandım. Ben ölmeyi çok istiyorummmmmmmmmmm :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O kadar kolay değil bu iş...
Önce dizlerinizin bağı çözülür...
Kalbiniz bir başka atar...
Sonra hayatınızı gözden geçirirsiniz...
Sonra eş ve çocuklar..
Sonra emir büyük yerden Rabbimiz emrediyor çare yok...
Hazırmıyım ?...
Olmasamda çağırmış ne yapabilirim...
Dizlerim beni taşıyamaz yere oturdum...
Sen çağırdın Rabbim C.C. hazırım...
Beni af et ve La İlahe illallah hepsi bu ...
Sonra acaba ölmeyip geri hayat verir mi...
Evet... evet ...
Hamd ve şükürler olsun...
Demek ölüm bu kadar yakın...
O Kadar...
Selam ile...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Bu yaşta ölmeyi çok istiyorum çünkü asıl yetişkin biri olduktan sonra ölürsem o zaman her şey zorlaşacak.

Gece uyurken karnım sebepsiz yere ağrıdı diye sevindim bile, artık her ağrıyı ölüm mü yaklaştı diye düşünüp heyecanlanıyorum. :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Doğru değil ...yanlış...Hayat hediye Allah C.C. tarafından ...Kabul etmemek olur...Hamd ve Şükür ile yaşamaya devam edilmeli...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısınız ama... Bak gitti heyecanım mutluluğum :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Ölüm noktadır...Kalıp Allah C.C. na sevginizi arz etmeye çalışmalısınız...Ölüp ne yapacaksınız...Dünyada Allah C.C. nun sevgisine mazhar olmaya çalışın...İptila hep acı olmaz...Mutluluğa gark olmaya çalışın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt