Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

1 dakikani alabilir miyim...???? (1 Kullanıcı)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
250 Tane Kaldi Arkadaşlar Yarin Meliha C Ablamiz Açtiğinda Sevinsin .alabilirmisiniz?

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Isranurr........................200
ümmü Seleme...................50
tevbeYA-HAK....................250
REİSULKURRA.....................251
TOPLAM.............................751
KALAN...............................250

TEVBEYE HAK KARDEŞİM MRB ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI AKŞAMLAR
merhaba isracım allaha şükür bitti sayılır...sen uzunca bir süre sitede değildin galiba cevap yazmadın bana...:H:H
selametle güzel kardeşim duanı eksik etme olur mu?

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Yazmiştim Senin Foruma Arkadişinin Babasi Razi Olmuş çok Sevindim Görünce Tabiiki Ederim Dua.hergün Ediyorum Herkes Için Allah Kabul Etsin.hesapta Problem Var Ben Aldim 200 Bi Kardeşimiz 50 Toplam 250yazmiştim Sen O 250 Yi De Hesaba Almişsin Canim şimdi Kalan 250 Oldu Biter Inşallah Bugün Aslinda Ben Okurum Ama Başka Kardeşlerimizde Katilsin Istiyorum O Yüzden Almiyorum.

Ümmü-Seleme

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar bne az almişim galiba 150 tane daha alayim inş..hayirli aksamlar

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Isranurr........................200
ÜMMÜ SELEME.................200
tevbeYA-HAK....................350
REİSULKURRA.....................251
TOPLAM...........................1001

MELİHA C ABLAMIZ 1001 FATİHA TAMAMLANDI ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN .ANNENİZ İNŞALLAH SAĞLIĞINA KAVUŞUR SİZ SALIVERMEYİN KENDİNİZİ ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ ALLAH ÇOK SABIR VERSİN HEPİMİZE SELAMETLE

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ya sinir içindeyim bu siteye giriş sürekli hata veriyooooooooooooo.150 almıştım.ama msjım gitmedei hata verdi.bu arada siz almışsınız.ama ben 50 okudum istersen ümmü seleme kardeşim sen 50 eksik oku.meliha kardeşim annesini kaybetmiş biri olarak acını gerçekten derinden hissettim çok üzüldüm.rabbim acil şifalar versin ve ferah kapıları açsın inaşallah.DUALARIMDASIN KARDEŞİM.Tüm hastalara da annenizede ACİL ŞİFALAR.sabırla selam ve dua ile AEO

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum hayırlı cumalar Allah razı olsun emeginize saglık a.e.olunuz

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Huşu içerisinde 251 Adet Fatiha okuyup geldim hocam, Allah Hayırlara Vesile Olmasını Nasip Etsin Hastalara Şifa Olsun inşallah Meliha Kardeşim'de Manevi Huzurunu yaşasın inşallah.

Selamun Aleykum

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun şimdi açtım acaba banadua eden varmı diye gönlüme su septiniz allah kimseyi anasız bırakmasın allah razı olsun sizlerden

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
şuanda göz yaşlarımı tutamıyorum hiç tanımadığım yüzlerini bile görmedigim ama kalpleri nurlu kardeşlerim siz beni şu mübarek günde sevindirdiniz..rabbimde sizi sevindirsin rabbim kimseye böyle sıkıntı vermesin inşallah.. hepinizden allah razı olsun

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
şuanda göz yaşlarımı tutamıyorum hiç tanımadığım yüzlerini bile görmedigim ama kalpleri nurlu kardeşlerim siz beni şu mübarek günde sevindirdiniz..rabbimde sizi sevindirsin rabbim kimseye böyle sıkıntı vermesin inşallah.. hepinizden allah razı olsun

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
meliha balacım allah senin annene bu dualrın hatrına şifa veriri inş.aradığınız karaciğeri bir an önce bulursunuz inş.çok zor bir durum rabbim yardımcınız olsun..fatihalar bitmiştir..duasını edebilirsiniz.......B)B)B)

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
gönül doslarım allah sizden bin kere razı olsun.RABBİM sizi PEYGAMBERİMİZE komşu eylesin siz benim şu yaralı yüreğime su serptiniz.Bana ümit verdiniz sizin ettiğiniz dualar gözü suyu hürmetine ben Rabbimden eminim dualarımın kabul olacağına.
İsranurr kardeşim yaşın küçük ama rabbim sana adın gibi nurlu kocaman bir yürek vermiş.
Ümmü seleme kardeşim
tevbeYA-HAK kardeşim
ReisulKurra kardeşim
AFRA-NUR kardeşim ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ağzınıza yüreğinize sağlık
rabbim sizleri iki cihandada darda koymasın.adını yazmadığım içinden gönlünden şifa dileyenlerdende RABBİM NE MURATLARI VARSA VERSİN
Neolur dualarınızda hastalara şifa derken benim annemi RABBİMİN meryem kulunada dua edin AEO

Ümmü-Seleme

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH hepimizden razi olsun inş.. ablacim meryem annenin durumu nasil acaba inş... eski sagligina kavusur die inş. dua ediyorum slm ve dua ile.. RABBİME EMANET...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Allah Razi Olsun Eline Koluna Sağlik Dua Ile Kalin Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt