Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

1 dakikani alabilir miyim...???? (1 Kullanıcı)

Ümmü-Seleme

Kayıtlı Kullanıcı
BiR DAKiKA

Bir dakikayi en iyi nasil degerlendiririz

1- 1 dakikada 5 defa Fatiha suresini seri bir sekilde okuyabilirsin.Fatiha suresini bir defa okumak 1400 sevaptir.5 defa okununca bir dakikada 7000 sevap elde edebilirsin.

2- 1 dakikada on defa ihlas suresini okuyabilirsin 10defa ihlas suresi 3 kuran hatmine bedel sevap kazandirir.Hergün bir dakikani ihlas suresine ayarsan ayda 300 defa senede 3600defa ihlas okumus olursun.Buda 1200 hatme bedel olur.

3- Yüzüne bir dakikada Allahin kitabindan bir sahife okuyabilirsin.

4- 1 dakikada kisa bir hadis ,kisa bir ayet ezberleyebilirsin.

5- 1 dakikada 30 defa kelimeyi tevhid getirebilirsin.

6- 1 dakikada 100 defa sübhanallahi ve bihamdihi dersin.Denizlerin köpügü kadar günah da olsa bagislanir

leyla-1

Altın Üye
BiR DAKiKA

Bir dakikayi en iyi nasil degerlendiririz

1- 1 dakikada 5 defa Fatiha suresini seri bir sekilde okuyabilirsin.Fatiha suresini bir defa okumak 1400 sevaptir.5 defa okununca bir dakikada 7000 sevap elde edebilirsin.

2- 1 dakikada on defa ihlas suresini okuyabilirsin 10defa ihlas suresi 3 kuran hatmine bedel sevap kazandirir.Hergün bir dakikani ihlas suresine ayarsan ayda 300 defa senede 3600defa ihlas okumus olursun.Buda 1200 hatme bedel olur.

3- Yüzüne bir dakikada Allahin kitabindan bir sahife okuyabilirsin.

4- 1 dakikada kisa bir hadis ,kisa bir ayet ezberleyebilirsin.

5- 1 dakikada 30 defa kelimeyi tevhid getirebilirsin.

6- 1 dakikada 100 defa sübhanallahi ve bihamdihi dersin.Denizlerin köpügü kadar günah da olsa bagislanir

Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı yeterki gerçekten samimi içten dua etmesini bilelim Rabbim nelere Kadir'dir Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...

TAYBE

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm. çok önemli Bilgiler Bunlar.paylaştiğin Için Allah Razi Olsun Inşaallah

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
[selamün aleyküm gönül doslarım ben sizin aranıza yeni katıldım buzamana kadar sizden dua istemeyi hep utandım ama şimdi size yalvarıyorum şuanda bu yazıyı hıçkırıklarla yazıyorum . annem 2 seneden beri almanyada karaciğer nakli için sıra bekliyor türkiyeyede gelemiyor sırasını kaybeder diye bugün agırlaşmış babam hastaneye yatırmış elimiz kolumuz bağlı ha diyince yanına gidilmiyor neolursunuz ümmeti müslümana yalvarıyorumbize dua edin rabbim bizi anasıs bırakmasın .şuan ne yapacamı bilemiyorum aklıma siz doslarım geldi birbirini hiç tanımadan gönülden dua eden allah dostları annem için şu mübarek günde 1001 fatiha okurmusunuz tez zamanda hayırlısıyla karaciğer bulunup sağlına kavuşması için ümmeti hastarımızı rabbim şifa versin yataklara yatırıp kapılara baktırmasın.kendinden başkasına muhtaç etmesin kendi kapısından başka kapılara göndermesin .birde halkımızdan organ bağşı konusunda aydınlatılmasını istiyorum allah kimsenin başına vermesin bende sizin gibi tv lerde gastelerde görürdüm organ bekleyenleri sanki bizim başımıza gelmezmiş gibi .allah düşmanımın başına vermesin çok zor .boş boş beklemek ne olacanı bilmeden bir tarih bilmeden ölüme hergün biraz daha yaklaşarak .biz kardeşleriminde hiç birimizin kanı uymuyor duadan başka yapacak birşey gelmiyor siz sevgili gönül dostlarım sizin o temiz kalplerinizle edilen dualar rabbimin katında inşallah kabul olur size oruçlu halimle yalvarıyorum neolur yazımı es geçmeyin annemin adı meryem dualarınızı bekliyorum allah hepinizden razı olsun rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Ümmü-Seleme

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle kardesim RABBİM yardimciniz olsun... ALLAH kimseye yasatmasin böyle bir durumu ALLAH size sabır versin cok zor bir durum eli bagli beklemek... İNSALLAH annene cabuca sıra gelir ve saglina kavusur kardesim..dularim seninle olacak inş.. ben 50 fatiha suresi aliyorum.. . Ayrica dua istemende utnilacak bir durum yok kardesim sonucta dualarla ayaktayiz.bir mükminin diger mükmin kardesine dua etmesi günahsiz bir dilden oldugu için kabulu daha fazlaymiş inş.. RABBİM ANNENE ACİL SİFALAR VERSİN.... ALLAH YAR VE YARDİMCİNİZ OLSUN...slm ve dua ile..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun.hayirli Akşamlar

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
[selamün aleyküm gönül doslarım ben sizin aranıza yeni katıldım buzamana kadar sizden dua istemeyi hep utandım ama şimdi size yalvarıyorum şuanda bu yazıyı hıçkırıklarla yazıyorum . annem 2 seneden beri almanyada karaciğer nakli için sıra bekliyor türkiyeyede gelemiyor sırasını kaybeder diye bugün agırlaşmış babam hastaneye yatırmış elimiz kolumuz bağlı ha diyince yanına gidilmiyor neolursunuz ümmeti müslümana yalvarıyorumbize dua edin rabbim bizi anasıs bırakmasın .şuan ne yapacamı bilemiyorum aklıma siz doslarım geldi birbirini hiç tanımadan gönülden dua eden allah dostları annem için şu mübarek günde 1001 fatiha okurmusunuz tez zamanda hayırlısıyla karaciğer bulunup sağlına kavuşması için ümmeti hastarımızı rabbim şifa versin yataklara yatırıp kapılara baktırmasın.kendinden başkasına muhtaç etmesin kendi kapısından başka kapılara göndermesin .birde halkımızdan organ bağşı konusunda aydınlatılmasını istiyorum allah kimsenin başına vermesin bende sizin gibi tv lerde gastelerde görürdüm organ bekleyenleri sanki bizim başımıza gelmezmiş gibi .allah düşmanımın başına vermesin çok zor .boş boş beklemek ne olacanı bilmeden bir tarih bilmeden ölüme hergün biraz daha yaklaşarak .biz kardeşleriminde hiç birimizin kanı uymuyor duadan başka yapacak birşey gelmiyor siz sevgili gönül dostlarım sizin o temiz kalplerinizle edilen dualar rabbimin katında inşallah kabul olur size oruçlu halimle yalvarıyorum neolur yazımı es geçmeyin annemin adı meryem dualarınızı bekliyorum allah hepinizden razı olsun rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.EVET ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH ANNENİZE VE HASTANEDE YATAN VEYA YATMAYAN HERKESE ACİL ŞİFALAR VARSİN.SİZEDE ÇOK SABIR VERSİN İNŞALLAH UYGUN KARACİĞER BULUNUR ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ İNŞALLAH SAĞLIĞINA KAVUŞUR KARDEŞİM.BEN 200TANE OKURUM BUGÜN DUADA EDERİM.HAYIRLI HABERLER VERİRSİN İNŞALLAH A.E.O

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Meliha C Ablamizin Annesinin Sağliğina Kavuşmasi Için 1001 Fatiha

Bismillahirrahmanirrahim

Isranurr........................200
ümmü Seleme...................50
Toplam............................250
Kalan..............................751

Dua Edelim Arkadaşlar Sağliğina Kavuşsun Ablamizin Annesi
Allah Razi Olsun

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşi.isranur kardeşim allah senden razı olsun bu duyarlı davaranışından doayı....tabiki dua ederiz meliha kardeşim içn...100 tanede ben alıyım.okudukça alırım inşallah....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

tevbeYA-HAK....................100+100
Kalan................................301

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
isra kardeşim ben aldığım 100 tane fatihayı da okudum...allah şifalar versin meliha ablamızın annesine de .....amin amin..allah kabul etsin. inşallah...selamün aleyküm....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

tevbeYA-HAK....................100+100+50

Kalan................................251

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Kalan 251 i Ben Alayım Boş Vaktim var