Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
behiye beşşşşş booooom 
booooommmmm boooommmmm booooommmm bu bommmmm demekte hiç bu kadar zevkli olmamıştı intikamımı aldım eywalllah çeşmi bülbül kardeşim nihahahahahahahhabehiye beşşşşş booooom![]()
booooommmmm boooommmmm booooommmm bu bommmmm demekte hiç bu kadar zevkli olmamıştı intikamımı aldım eywalllah çeşmi bülbül kardeşim nihahahahahahahhaD
:
![]()
Biraz daha konuşursan askerlerime bomlatırım seni:KDevrilmeyenleri gördükSizide görecez hem geç devrilenin sonu daha dehşet oluyor
![]()
Hayret bilmediğim şeyi nasıl yapmaya çalışmışımutan utan utanmak imandandır
amma velakin sanırım burada tariz yapmaya çalışmışsın amaaaa pek becerememişsin![]()
![]()
öyle enerji doluyorum ki bomladıkçaa nihahahah
Bence gel şunları sevindirelim tekrar başa saralım e ben burdayım deyip mesut olsunlaryazııık beee
ahmet_99 biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :a01:
ortak hani nerde bizim bombalar
behiye biiiiiiirr diyoruuuuuuuuuuuumhadi behiye sana güveniyoruz bu kadar şans veriyoruz aaaaaaaaaaa
bir değil iki kere booooom yemek ne acı onlar içinn yazıık yaa![]()
Yazık olcak bu genç yaşında sana
bu ne güven şaşım doğrusu
smmyes 5 ve boooommm![]()
ahmet-99 beşşşşşşş veeeee booooooommmmmmD
:
D:
:
(not:bu bommmmm demek hiç bu kadar zevkli olmamıştıD
:
D
![]()
booooommmmm boooommmmm booooommmm bu bommmmm demekte hiç bu kadar zevkli olmamıştı intikamımı aldım eywalllah çeşmi bülbül kardeşim nihahahahahahahhaD
:
![]()
behiye 3![]()
Bomlanmaktan korksak bu konuya girmezdik
Başka kime güveneyim
ama ne kadar ayıp
behiye abla sizi korusun kollasın ahmet abi sizi korusun kollasın siz onları bomlayın.
Ahmet ağabeeey buralar bize göre değill
Erkek gibi sözünün eri kuralları sayan vede vefalı değil bunlar![]()
![]()
hoşbulduk kardeşimoooooo benim dua kardeşim gelmiş hoşgeldin kardeşim nerelerdesin sen ya gözümüz yollarda kaldı![]()
Bomlanmaktan korksak bu konuya girmezdik
Başka kime güveneyim
ama ne kadar ayıp
behiye abla sizi korusun kollasın ahmet abi sizi korusun kollasın siz onları bomlayın.
Ahmet ağabeeey buralar bize göre değill
Erkek gibi sözünün eri kuralları sayan vede vefalı değil bunlar![]()
![]()
gell kapım sana hep açık ibraaa seni darda komam öyle biçare dedin ki başka kime güveneyim diye oturup ağlayacağım
![]()
Aaa ! ne zaman kolladılar biz niye görmedik di mi nuuururuuuummm
Kendi özelliklerini saymışsın ibra hay ellerin dert görmesin uğraştırmadın bizi boşu boşunaa![]()
hoşbulduk kardeşim
dün çay istedin hemen dakikasında geldim sen gittin
hanım ablaaam saygılar
behiye 5boom oluyor galiba