Emir ve yasaklarını kâle almayan bir toplumu Rabbim uyarıyor..Hala akıllanmayacaklar mı...
Bu sözde ne bir ırkçılık vardır ne her kürt teröristtir sözü vardır ne de müslüman kardeşlerimize bir eziyet vardır.Aklınıza geleni bana yamamışsınız Allah sizi affetsin.Kaldı ki Irkçılıktan ve millyetçilikten en uzak olanınız bu forumda benimdir(AllaH en iyisini bilir).Çünkü ben Türk olduğuma rahmen türklüğün ahirette 5 para etmeyeceğini mezara girince türklüğümün bana hiçbir fayda vermeyeceğini belirtmiştim diğer yazılarımda...
Bu sözüm şunu kast etmektedir;
Bazı kafirlerin dediği gibi Depremler fay hattının kaymasından vs oluşmuyor.
Bir kafirin bir haber sitesinde yazdığı yorumu aktarıyorum: '' Vay halimize. Faylar ne olur acıyın bize. Yeter bu kadar kurban aldığınız.''...Kafirin sözünün ne anlama geldiğini hepiniz anlamışsınızdır.
Depremler Allah'tan bir ikaz onun emri ile oluyor O diledi ve deprem oldu...
Ölen Onun dilemesiyle öldü.Yaşayanda Onun dilemesiyle yaşıyor...
Kişi başına gelen müsibetleri kendi günahlarından dolayı bilmesi gerekir bu ehlisünnetin temel esasıdır.
Siz başınıza gelenleri acaba nelerden biliyorsunuz ? Günahlarınızdan mı yoksa başka başka şeylerden mi ?
Emir ve yasaklarını kâle almayan müslümanları Rabbim 17 ağustosta uyardığı gibi şimdide uyarıyor...
Bu sözümü yanlış anlayan ve samimim mesajlar yazanları ben affettim.Zanlarından ötürüde Allah'ta(c.c.) affetsin.