HAK YOL İSLAM
Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşim inşALLAH ben de varım.
2. gün yani Perşembe günü gecesi Regaib Kandili...
Hem daha sevaplı, hem de Perşembe Orucu da olur...
Peygamberimiz SAV..." Başında, ortasında, sonunda..." diyor...
1. ya da 2. gün farketmez...
Ama Perşembe daha sevaplı olur...
İsteyen 2 gün üst üste de tutabilir...
Ne dersiniz?
Hem Perşembe, hem Kandil...
Perşembe günü tutalım mı?
inşallah hayılırısı ile sağlıklı bi şekilde bebeğiniz dünya ya gelir kardeşimben tutamayacak durumda olanlardanım...busene bana kısmet değil oruç tutmak...bebeğimin sağlıklı dünyaya gelmesi için dualarınıza benide katarsanız sevinirimm.. kardeşlerimm..
tabi kardeşim mümkün olmaz mı her zaman mümkün ekliyorum hemenRecep ayında oruç tutanlar kervanına katılmak hâlâ mümkün mü?
bence iyi olmuş perşembeye alınması2. gün yani Perşembe günü gecesi Regaib Kandili...
Hem daha sevaplı, hem de Perşembe Orucu da olur...
Peygamberimiz SAV..." Başında, ortasında, sonunda..." diyor...
1. ya da 2. gün farketmez...
Ama Perşembe daha sevaplı olur...
İsteyen 2 gün üst üste de tutabilir...
Ne dersiniz?
Hem Perşembe, hem Kandil...
Perşembe günü tutalım mı?
AY CANIM BENIM :a16:OLSUN RABBIM SENIN ÖZÜRÜNÜ KABUL EDER NIYETTE TUTMUS GIBI OLURMUS SENEYE TUTARSIN İNŞALLAH YETERKI SEN VE YAVRUN SAGLIKLI OLUN VE DUALARIMIZDASIN TABIKI RABBIM İNŞALLAH HAMILELIGIN SAGLIKLI OLUR VE NUR TOPU GIBI BIR YAVRUNU KUCAGINA ALIRSIN ALLAHA EMANET OLUNben tutamayacak durumda olanlardanım...busene bana kısmet değil oruç tutmak...bebeğimin sağlıklı dünyaya gelmesi için dualarınıza benide katarsanız sevinirimm.. kardeşlerimm..
aleyküm selam kardeşim kısmet artık hepiniz dualarımızdasınız[sıze=5]selamün aleyküm kardeşim ben malesef katılamıyacagım özel durumumdan dolayı çok üzgünüm benım ıcınde dua edın nolur
gercı ben tesbıhlerı okurum ama neyse her şey nasip miş derlerya
allaha emanet olun[/sıze]
ben zaten tutamayabilirim diye söz vermemiştim
ama çook istiyorum
inşallah tutabilirim
ekliyorum hemen annembende varım