Selsmun Aleyküm kardeşim.27. cüz okundu Allah kabul etsin. Rabbim razı olsun ...
Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Cümlemize kardeşim.Güzel düşünceleriniz ve dualarınızı eksik etmyin.Selam ve dua ile kalın güzel kardeşim...
selamun aleykum leyla abla
benım ıcın 9 ve 10.cüzları yazar mısın?
bır de son tarıh ne zaman?
Aleyküm Selam ALLAH razı olsun canım Allah kabul etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
ALLAH'ım biz dua etmesini bilmiyoruz peygamber Efendimiz senden ne istediyse bizde onu istiyoruz neyden sakındıysa bizde ondan sakınıyoruz bizleri affedip ellerimizi dargahından boş çevirmeyi gönül muradlarımızı dualarımızı kabul edip bizleri hidayete erdirmek nasip et Yarabbim!. Bütün kötülüklerden bizleri koru doğru yoldan bizleri ayırma Yarabbim doğru yoldan ayrılanları hidayete erdirmek nasip et Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
(canım belli bir süresi yok istediğiniz zaman bitirebilirsiniz)
amin amin amin layla ablacım
Allah c.c razı olsun güzel duaların için..
hayırlı geceler..
Aminselamün aleyküm kardeşlerim 8. cüzü alıyorum ALLAH kabul etsin .
arkadaşlar allah herkesin okudğu kuranın ecrini kat kat versin ama bu hatimi yanlış yapıyorsunuz böyle hatim islamda yok. hatim : bir insanın kendisnin kuranı tamamen kendisin okuması ve sonrasında da fatihayı okumasıdır. yoksa ayrı ayrı insanların ayrı ayrı cüzlerle kuranı tamamlaması değil ama okuduğunuz kuran tabiki boşa gitmez inş ecrini alırsınız allah selamet versin amin.