Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kelebek Resimi Ekleyelim (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
buharika güzellikteki form içinteşekkürler cevdet abi...
kelebek4.jpg

ALLAHA EMANET OLUNUZ

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDENDE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

cevdet abiciğim,kelebekleri çok severim..bi zamanlar ölmüş kelebekleri defterlerimin arasına bırakırdım..yine 2 tane sarı-yeşil karışık kelebeğim var..ölmüşlerdi bulduğumda..onlarda bi defterimin arasında..
yani bende de kelebek tutkusu var..böyle bi forum açtığın ve paylaştığın için :T

selam ve dualarımla...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDENDE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

abiciğim bu renkli kelebeği de teyzemin kızı hafizeyle sizlerle paylaşalım dedik..
selam ve dualarımla..:H

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allah razı olsun hafize kardeşimede selamlar rabbim herdayim muradını nasıp eder inşallah rabbime emanet ol kardeşim sağlıcakla kal:H

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
kelebek4.jpg

Selamün Aleyküm hayırlı geceler

SONSUZ KUDRET SAHİBİ RABBİM NE GÜZELLİKLER YARATMIŞ KUDRETİNE KURBAN OLAYIM DİLİYORUM VE DİLENİYORUM Kİ YOLUNDAN AYIRMASIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
kelebek4.jpg

Selamün Aleyküm hayırlı geceler

SONSUZ KUDRET SAHİBİ RABBİM NE GÜZELLİKLER YARATMIŞ KUDRETİNE KURBAN OLAYIM DİLİYORUM VE DİLENİYORUM Kİ YOLUNDAN AYIRMASIN

ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun elinize sağlık rabbime emanet olun sağlıcakla kalın :H

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abi hepsi çook güzel emeğinize sağlık.
Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt