Allah razı olsun , ölüm ötesini bir kez daha hatırlamamıza vesile oldunuz.
Günah işlemek nefse tatlı gelir. Bütün bidatler, günahlar, ALLAHü teâlânın düşmanı olan nefsi besler, kuvvetlendirir.
Küçük günah işlemeye devam etmek, bunlarda ısrar etmek, büyük günah olur. Büyük günah işlemeye ısrar etmek ise, küfre sebep olur.
'' Göklerde ve yerde ne varsa hepsi Allah'ındır. O dilediğini affeder, dilediğini de azaba çarptırır. Hiç kuşkusuz Allah affedici ve merhametlidir. '' ( Ali İmran - 129 )
bizleri sadece O affedebilir.. dönüş O'na..
Ey şefkati ve merhameti sınırsız olan Allahım,
Bütün kalbim, ruhum ve samimiyetimle ellerimi Sana kaldırıp yalvarıyorum. Bugüne kadar Sana dönmek, Senin sevmediğin şeyleri yapmamak ve bütün ruhumla Sana bağlanmak konusunda verdiğim sözleri bozdum. Hep nefsimin ve şeytanın çirkin tuzaklarına kapılıp, vicdanım feryat ettiği halde, Senin huzurunda Sana isyan anlamına gelecek kötülükleri işleme cüretkarlığında bulundum.
Bir kez daha Sen’in engin merhametine sığınarak , azabından korkup rahmetin için yalvarıyorum.
Sen’den başka el açacağım, Sen’den başka kapısına sığınacağım, Sen’den başka kalbimin ve ruhumun sonsuz yalvarışlarını duyacak kimse yok.
Rabbim…
Bir kez daha, beni bağışlamanı içtenlikle istiyorum. Sen’in sevmediğin ve beni Sana sevdirmeyecek şeyleri yapmamak hususunda, bana sağlam bir irade vermeni diliyorum. Nefsime galip gelmek, nefsimin çirkin arzularını senin çizdiğin meşru daire çerçevesinde tatmin etmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum
Allahım! Beni sürükleyip Senden uzaklaştırmaya yırtınan nefsimin ellerine teslim etme..
Rabbim! Beni bağışlayıp, sevdiklerine dahil etmeni istiyorum.
Kusurlarımdan utanıyorum. Yalanlarımdan, bencilliklerimden, ikiyüzlülüklerimden, şükürsüzlüklerimden utanıyorum.
Kovulanlardan olmaktan ısrarla ve içtenlikle sana sığınıyorum Allahım..
Amin..
Allah Razı Olsun.
s.a. Mavci kardeşim...
Allah razi olsun tüylerim ürperdi...
Gerçekten ateşe daynabilecegiz kadar günah işleyelim, yani günahlardan sakinalim....
Selam ve dua ile...
Hayirli günler...
Bu hikayeyi daha önce de okumuştum. Çok güzel paylaşım olmuş.Allah razı olsun..
Selamün aleyküm
Paylasimin icin tesekkürler, Allah c.c. razi olsun. Gencken bunu kuran kursu hocamiz okumustu, yeniden hatirlamis oldum.
hayirli sabahlar....
Selamunaleykum
mavci allah razi olsun cok guzel bir paylaşim
allah bizleri gunah işlemekten ala koysun
bizi doğru yoldan ayirmasin
allah ahkkimizda en hayirlisini versin amin
allaha emanet ol
diyecek söz bulamıyorum gerçekten emeğine sağlık, Rabbim razı olsun ders alıncak bir paylaşım..
selam ve dua ile..
allah razı olsun mustafa abi
Ey şefkati ve merhameti sınırsız olan Allahım,
Bütün kalbim, ruhum ve samimiyetimle ellerimi Sana kaldırıp yalvarıyorum. Bugüne kadar Sana dönmek, Senin sevmediğin şeyleri yapmamak ve bütün ruhumla Sana bağlanmak konusunda verdiğim sözleri bozdum. Hep nefsimin ve şeytanın çirkin tuzaklarına kapılıp, vicdanım feryat ettiği halde, Senin huzurunda Sana isyan anlamına gelecek kötülükleri işleme cüretkarlığında bulundum.
Bir kez daha Sen’in engin merhametine sığınarak , azabından korkup rahmetin için yalvarıyorum.
Sen’den başka el açacağım, Sen’den başka kapısına sığınacağım, Sen’den başka kalbimin ve ruhumun sonsuz yalvarışlarını duyacak kimse yok.
Rabbim…
Bir kez daha, beni bağışlamanı içtenlikle istiyorum. Sen’in sevmediğin ve beni Sana sevdirmeyecek şeyleri yapmamak hususunda, bana sağlam bir irade vermeni diliyorum. Nefsime galip gelmek, nefsimin çirkin arzularını senin çizdiğin meşru daire çerçevesinde tatmin etmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum
Allahım! Beni sürükleyip Senden uzaklaştırmaya yırtınan nefsimin ellerine teslim etme..
Rabbim! Beni bağışlayıp, sevdiklerine dahil etmeni istiyorum.
Kusurlarımdan utanıyorum. Yalanlarımdan, bencilliklerimden, ikiyüzlülüklerimden, şükürsüzlüklerimden utanıyorum.
Kovulanlardan olmaktan ısrarla ve içtenlikle sana sığınıyorum Allahım..
Amin..
rabbim bizi affedilmeyecek günahlardan korusun