DENEYİN ÇOK BEĞENECEKSİNİZ ÇOK HAFİF VE LEZZETLİ... HEMDE KENDİ ELLERİNİZLE YAPTIĞINIZ İÇİN ÇOKTA TEMİZ VE SAĞLIKLI
malzemeler:
5 parça tavuk gögüs
kimyon, toz biber, salça, zeytin yağı
yapılışı:
2parça gögüsü kıyma haline getirelim
bir kapta baharatları, yağı, salçayı ve zeytin yagını karıştıralım sos haline getirelim
kalan 3 parçasından bir tanesini açıp üzerine hazırlanan sosu sürüyoruz
sonra kıyma karışımından üzerine bir kat tabaka yapıyoruz
sonra tekrardan üzerine bir gögsü daha yerleştiriyoruz
yine sostan sürüyoruz ve yine karışımdan bir tabaka yapıyoruz
en sonda kalan son gögsü yerleştirip STRECH FİLM yada FOLYOYA sarıp (ama olduğu gibi rulo haline gelmeyecek) 2-3 saatliğine buzluğa yada derin dondurucuya koyalım.
daha sonra buzluktan çıkardığımız tavuk etlerini ince ince keselim
yağlı yada yağsız kızgın bir tavada kızartalım
üzerine: bir tavada biraz yağ,salça ve çeşitli baharatlarla hazırlamış olduğumuz sosu dökebiliriz... AFİYET OLSUN
malzemeler:
5 parça tavuk gögüs
kimyon, toz biber, salça, zeytin yağı
yapılışı:
2parça gögüsü kıyma haline getirelim
bir kapta baharatları, yağı, salçayı ve zeytin yagını karıştıralım sos haline getirelim
kalan 3 parçasından bir tanesini açıp üzerine hazırlanan sosu sürüyoruz
sonra kıyma karışımından üzerine bir kat tabaka yapıyoruz
sonra tekrardan üzerine bir gögsü daha yerleştiriyoruz
yine sostan sürüyoruz ve yine karışımdan bir tabaka yapıyoruz
en sonda kalan son gögsü yerleştirip STRECH FİLM yada FOLYOYA sarıp (ama olduğu gibi rulo haline gelmeyecek) 2-3 saatliğine buzluğa yada derin dondurucuya koyalım.
daha sonra buzluktan çıkardığımız tavuk etlerini ince ince keselim
yağlı yada yağsız kızgın bir tavada kızartalım
üzerine: bir tavada biraz yağ,salça ve çeşitli baharatlarla hazırlamış olduğumuz sosu dökebiliriz... AFİYET OLSUN