Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

zümra kardeşimin dikkatine!! (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan tevbekarım
  • Başlangıç tarihi
T

tevbekarım

selamün aleyküm kardeşim
kaç gündür içimde bunun sıkıntısı dağ gibi oldu ben senin için okumaya niyetlendiğim salatı tefriciyeyi bazı sebeblerden dolayı okuyamadım çok istedim ama okuyamadım sayıyı tamamlayamadım :(:(:( o kadar üzgünüm ki hakkını helal eder misin ? bunu istemeye yüzüm yok aslında ama hesaplaşma mahşere kalmasın...yapmamı istediğin bişi olursa yada ben bu hakkı nasıl ödeyebilirim bana bi ol gösterirmisin:(:(:(

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm.
Sevgili kardeşimiz Ben bu konuya müdahil olmak istemeden
Tevbekar kardeşimize elimden gelen yardımı yapmak için geldim.
Sevgili Zümra ablamız Senin yüreğini kalbini biliyor seni Allah rızası için sevdiğimizi söylüyoruz.

Sevgili TEVBEKAR kardeşim bir fikrim var bir hafta içerisinde Zümra ablamız için bir daha okuyalım.
en güzel telefisi bu olur. tanıdık bir kaç kişiye dağıtırsın. bende bol bol okurum inşallah bir hafta sürmeden okur teslim ederiz.
Tabbiki yine de siz bilirsiniz. benimki bir fikir.

selam ve dua ile

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Zümra abla şuan online güncelleyim dedim :)

ALLAH günahlarımızı bağışlasın.

T

tevbekarım

selamün aleyküm hayırlı geceler Rabbim gecenizi gecemizi mübarek etsin inşallah mir erhan kardeşim ve ibra kardeşim Rabbim sizleden ve cümle dua dostlarımızdan razı olsun inşallah zümra kardeşimden tek bir cevap bekliyorum müsadesi olursa ben baştan okutayım... selam ve dua ile.

T

tevbekarım

:(:(:( çevrımdışı olmuş ben bu yazdıığımı görmesi için Allah biliyor ki çok uğraştım ve çok üzgünüm ama okuyamamak keyfi değildi çok uğraştım ama sayıyı bi türlü denk getiremedim...ve hiç içimden çıkmıyor.hanife deniz ablamdan tekrar okutmak için rica edecem inşallah tekrar okuyabiliriz ve inşallah hakkını helal eder:(:(:( Hayırlı geceler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt