Ve aleykümselam ...Günaydın öğretmenim.
Kendime çok kızıyorum öğretmenim. İnsanların birbirlerinin arkasından konuştukları bir ortamda onlara bunu yapmayın diyeniyorum. Birbirine laf taşıyanları görüyorumda onlara bunun yanlışlığını anlatamıyorum. Onlara başkaları hakkında kötü düşünmenin yanlışlığını anlatamıyorum öğretmenim.
Ya bu insanlara ne oluyo ki. mutlu olarak yaşamak varken. Birbirlerinin açıklarını araştırarak huzurlarını bozuyorlar. Öğretmenim yaptığım bir yanlış yok ALLAHa şükür ama işte bazı çevremde bulunan arkadaşlar dün çok canımı sıktılar ama vardır bunda da bir hayır inşaallah. neymiş efendim ben çok fazla değer veriyomuşum. Onlar bunu hak etmiyorlarmış. Sen değer verilecekleri iyi ayarlayamıyorsun.
Ben bu insanları anlamıyorum öğretmenim. neler neler düşünüyorlar. belki benim hakkımımda da düşünüyolar belki ama.
inanın şu an ne yazdığımı bilmiyorum. sadece dün olanları biriyle paylaşmak gereği hissettim. İnsanlar hep art niyetli mi diyeyim, yoksa kendi eksikliklerini görmeden başkalarının eksiklikleri peşinde koştuklarından mı nedir.
Açıkcası öğretmenim ben hiç kimseye kötülük yapmadım, kötü düşünmedim. Ama insanlar benim hakkımda da değil kendi aralarında neler neler düşünüyorlar bende buna dahil olmaktan dolayı çok üzüntü duyuyorum.
Ben samimiyeti, değer vermeyi, sevmeyi unutmuş bu insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum. İnşaallah RABBİM banabu gücü nasip eder de onlara yaptıklarının yanlış olduğunu anlatabilirim.
öğretmenim kusura bakmayın sizi meşgul ettim...
hakkınızı helal ediniz...
selam ve dua ile...
selamunaleykum öğretmenım
ne yazı k kı boyle ınsanlar cevremızde cok fazla
uzuluyoruz,haksızlığa uğradığımız anlar cok oluyor
ınsan ılışkılerı cok onemlı ama ne yazık kı değer yargıları değışmış
ben onları allaha havale edıyorum
ınşaalla sızın ıyı anlaşabıleceğınız cok ıyı arkadaşlarınız karşınıza cıkar ve mutlu olursunuz
o guzel yureğınızı bozmayın
cunku emın olun kı değmez
sız uzulur onlar uzulmez
demek kı bu kdar değerlı bır öğretmenın farkına varamamışlar cokacı
bılın kı daıma onlar kaybedecekler
bekın bılmem bıraz rahatlar mısınız ama bışey paylaşmak ıstıyorum
paylaşıyorum kı artık ne derecce o kadar haksızlığa karşı .........dıcekler
bızım okulda ben egzersız almadan gonullu kurlar verdım
bu arada yarışmalar duzenledım ve her turlu emek
derken bızım de bazı arkadaşlarımız ıdareye yakın benım tarzım değıl ben fazla konuşkan değılım o konuda
ne mı oldu
cok basıt teşekkurler verıldı ve ıdareye yakın olanlar aldı
tabbı ıcım uzuldu ama bunu arkadaşlarımla tartışıp konuşmadım bıle
bunu nıye mı anlattım ınsanlar ne yazık kı bazen kor olabılıyor
allah ıyı kullarla karşılaştırsın
ınanıyorum ınanmadan da yaşanmaz sız doğrusunu yapıyorsunuz
allah duzlarınızı kabul etsın
selam ve dua ıle:H