alperenturka
Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim...Günümüzün en büyük virüsü olan zina bizleri ,çocukları ,yetişkin insanları etkisi altına almakta.bu gidişe bir son vermek bizlerin en büyük borcu olduğunu düşünerek böyle bir konu açmayı gerekli buldum.
Özelliklede bu yaz günlerinde şeytanın pabucu haline gelen bir yerlerini göstererek insanların ilgi ve alakasını üzerine çekmek isteyen bazı kişilikler var.Bu kişilerden korunmanın tek yolu başımızı öne eğerek korunmak.En büyüğüde empati yaparak bu bataktan sıyrılmak. Bir gün Hz.Peygamber (sav)'e sahabilerden bir kişi gelmiş. Ve Resul-u Ekrem'den zina etmesi için izin istemiş.Bu izin üzerine Allah Resulu (sav) empati yolunu seçmesini söylemiş.
-Senin annenle zina yapılması hoşuna gider miydi?
-Hayır
-Senin kızkardeşinle zina edilmesini ister miydin?
-Hayır Ya Resulullah(sav)
-Senin halanla zina edilmesini istermiydin?
-Hayır
İşte Hz.Peygamber(sav)'in bu sözlerine bakarak söylemek istediğimi anlamışsınızdır.İnşaallah cevaplarınızı bekliyor bu konunun hayırlara vesile olmasını diliyorum .SAYGILAR...
Özelliklede bu yaz günlerinde şeytanın pabucu haline gelen bir yerlerini göstererek insanların ilgi ve alakasını üzerine çekmek isteyen bazı kişilikler var.Bu kişilerden korunmanın tek yolu başımızı öne eğerek korunmak.En büyüğüde empati yaparak bu bataktan sıyrılmak. Bir gün Hz.Peygamber (sav)'e sahabilerden bir kişi gelmiş. Ve Resul-u Ekrem'den zina etmesi için izin istemiş.Bu izin üzerine Allah Resulu (sav) empati yolunu seçmesini söylemiş.
-Senin annenle zina yapılması hoşuna gider miydi?
-Hayır
-Senin kızkardeşinle zina edilmesini ister miydin?
-Hayır Ya Resulullah(sav)
-Senin halanla zina edilmesini istermiydin?
-Hayır
İşte Hz.Peygamber(sav)'in bu sözlerine bakarak söylemek istediğimi anlamışsınızdır.İnşaallah cevaplarınızı bekliyor bu konunun hayırlara vesile olmasını diliyorum .SAYGILAR...