Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

zevali lezzet elem olduğu gibi lezzetin zevali dahi elemdir (2 Kullanıcı)

ziyankar

Kayıtlı Kullanıcı
evet bu söz üstadın harika tesbitlerinden biri.
nette dikkat ettim de ona dil uzatmayan yok.sivasta okudum.hergün kü otobüs durağında bekliyorum.bir uzakdoğulu bey var.elinde bir kitap var.büyülendim.sen binlerced kilometre uzaktan gezmeye gel elinde kitap boş vaktini okuyarak değerlendiriyor.sonra niye geri kaldık efendim japonlar niye gelişti ;çinliler neden devleşti?...birisini eleştirirken bile en azından onun kim olduğunu bilmek eleştiri adabındandır.ona ve davasına dil uzatılması onu yalnızca devleştirir.ancak yaşarken o bunu hç istemedi.mezarını bile herkesden saklattı.bu dünyaya bir garip olarak geldi çileli bir yaşamdan sonra yine garip olarak fakir biri olarak hayatını değiştirdi.lezzetin gitmesi elemdir elemin gitmesi bile lezzettir diyor.evet bu dünya onun eleminin gitmesi yani lezzetin başlangıcı olduğunu talebelerine hep ders verirdi.demek bu dünyada elem olmalı.çünkü iki lezzeti birden vermem deniyor.rabbimden tek istediğim beni ahirette onun şefaatine erişmiş ve onun yanında haşretmesi.belki buda benim kitaplarımı okurdu der de bir umut ışığıda bana doğar kim bilir?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt