Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Zencefilli Tavuk (1 Kullanıcı)

Medine_gülü57

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
21
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Konum
İSTANBUL
47284128wl7.jpg

Malzemeler:

4 parça tavuk göğüs (kalça şiş de kullanılabilir)
1 su bardağı su
1 kuru soğan
1 tatlı kaşığı zencefil
2 diş sarımsak
2 közlenmiş salçalık krımızıbiber
3 domates
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 çay kaşığı acı biber
Maydanoz

Yapılışı:

1. Soğan ve sarmısak ile domateslerin kabuklarını soyun. Hepsini rondoya koyup, suyu da ekleyerek püre oluncaya kadar çekin.
2. Tencereye yağı koyup üzerine püreyi ilave ederek 15 dk kadar karıştırarak pişirin.
3. Üzerine tavukları, tuz, karabiber ve acı biberi ekleyin, kısık ateşte 20 dk pişirin.
4. Közlenmiş kırmızı biberleri soyun, çekirdeklerini çıkarıp ince uzun şeritleri halinde doğrayın.
5. Tencereye ekleyip birlikte 5 dk daha pişirin.
6. Bolca doğranmış maydanozla servis edin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt