Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Zelzele (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsselamuAleyküm Kardeşlerim..
Şu an İstanbul'da hafif şiddette bir deprem oldu..

Doğu-Batı yönünde..sertçe bir silkelenişti..Dua edelim inşaAllah..

(Bir de her sayfa açmamda yeniden giriş yapmam isteniyor..herkes bu şekil mi yazmaya çalışıyor..
saldırılara karşı alınan önlem mi nedir ?..bilen var mı ?..)​

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
yaaa istanbuldamı olmuş ben kütahyada hissettim hemde 3 .4 şiddetinde hissettim

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli abim.biz bile buralardan hissettik.tüm süs eşyaları lambalar ve ses çıkaracak ne varsa sesleri çıktı duyduk.mevlam yar ve yardımcımız olsun.bizleri afetlerden korusun.hayırlı ve imanlı ölümler nasip kısmet ihsan etsin.selam ve dua ile kalın .selametle.geçmiş olsun cümlemize....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam abi. geçmiş olsun ALLAHım sizleri korusun inşaallah...biz biraz uzaktayız sizlerden (urfa) hissedemedik ama gönlümüz sizlerle ALLAHım cümlemizi bütün afetlerden korusun inşaallah...

Bende böyle bir şey olmuyor abim...her sayfada yeniden giriş yapmam istenmiyor. ama sizinkinde nasıl bir sorun var bilemiyorum...ALLAHa emanet olunuz...

Kaan Erdem

Yönetici
değerli abim aynı sorun bendede vardı bu pc'den kaynaklı idi virüs bulaşmış format attım.anca düzeldi.site ile alakalı değil abim.bir baktır istersen selametle mevlama emanet ol abim.

(Bir de her sayfa açmamda yeniden giriş yapmam isteniyor..herkes bu şekil mi yazmaya çalışıyor..

saldırılara karşı alınan önlem mi nedir ?..bilen var mı ?..)​

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) KORUSUN..

ALLAH(cc) KORUSUN..

EsSelamuAleyküm
KAAN Kardeşim..Diğer kardeşim ta Kütahya'dan hissetmiş..Sizin oraya daha yakın mıydı ?..merkez üssü neresi acaba ?..
Mevla yar ve yardımcımız olsun..

her sayfa çevirişte çevrimdışı oluyorum..giriyorum..cevap yazacağım..yine giriş yapmam isteniyor dünden beri bu böyle..hatta akşam bir sayfaya cevap yazdım..bir türlü giriş yapamadım..ve silindi..hayırlısı inşaAllah..​

Kaan Erdem

Yönetici
2008.03.12 20:53:31 40.6210 29.0110 11.2 -.- 4.8 -.- ÇINARCIK (YALOVA)

Son Depremler

aleykümselam abim.ben birazdaha yakınım selam ve dua ile....

EsSelamuAleyküm​

KAAN Kardeşim..Diğer kardeşim ta Kütahya'dan hissetmiş..Sizin oraya daha yakın mıydı ?..merkez üssü neresi acaba ?..
Mevla yar ve yardımcımız olsun..​

her sayfa çevirişte çevrimdışı oluyorum..giriyorum..cevap yazacağım..yine giriş yapmam isteniyor dünden beri bu böyle..hatta akşam bir sayfaya cevap yazdım..bir türlü giriş yapamadım..ve silindi..hayırlısı inşaAllah..​

suara

Kayıtlı Kullanıcı
selamun akeykum abilerim bizde hisstteık marmarada 408 olmuş

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş Olsun..

Geçmiş Olsun..

EsSelamuAleyküm KAAN Kardeşim..
Siz yazınca hemen Yalova'yı aradım...dayım orada ikamet ediyor..bayağı hissetmişler..tam aynı saatlerdi burada da..Ayrıca verdiğiniz bilgi içinde sağolun..format attıracağız demek ki..çünkü aımı mve şifremi yazmaktan bihal oldum Kardeş..
Allah(CC)'a emanet olunuz..Selam ve dua ile..​

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abim.geçmiş olsun.mevlam yar ve yardımcımız olsun.en kısa zamanda umarım halledersiniz.sizin yokluğunuz ile burada hasretlik çekmeyelim abim.:evet:Hselam ve dua ile selametle.

EsSelamuAleyküm KAAN Kardeşim..

Siz yazınca hemen Yalova'yı aradım...dayım orada ikamet ediyor..bayağı hissetmişler..tam aynı saatlerdi burada da..Ayrıca verdiğiniz bilgi içinde sağolun..format attıracağız demek ki..çünkü aımı mve şifremi yazmaktan bihal oldum Kardeş..

Allah(CC)'a emanet olunuz..Selam ve dua ile..​

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm talip amca allah korusun inşaallah devamı gelmez. Bir de bir ricam var. Bu aşağıda yazdıklarım bana mail olarak geldi çok önemli lütfen herkese gönderin. Kimse aciz kalmasın.

Çok önemli hemen okuyun

Bu bilgi sabah Microsoft ve Nortondan ulaştı.

Lütfen bu maili tanıdığınız internete giren herkese yollayın.

Size kesinlikle zararsız görünen bir power point sunumu (.pps) Maili gelebilir.

'Life is beautiful.pps '

Eğer bu maili alırsanız hiçbir koşul altında kesinlikle açmayın ve hemen silin. Eğer bu maili açarsanız ekranınızda şu yazı görünecektir.

'It is too late now, your life is no longer beautiful' (artık çok geç hayat sizin için güzel değil)

akabinde PC nizdeki bütün bilgilerinizi kaybedeceksiniz ve size bu maili yollayan sizin bütün şifrelerinizi E kullanıcı adlarınızı alacak. Bu yeni bir virüs ve cumartesi öğleden sonra dolaşmaya başladı virüsün dolaşmasını durdurmak için her şeyi yapmalıyız. AOL şimdiden bu zorluğu onayladı ve Antivirüs yazılımları bu virüsü durdurmak için yeterli değil. Bu virüs kendini 'life owner' isimli bir hacker tarafından yaratıldı.

Lütfen bu mailin bir kopyasını arkadaşlarınıza dağıtınız.

Ek Bilgi :

Bir teknisyenin dediğine göre, bu virüsle IP no. ve hatta 'fiziksel IP no.'hackleniyor ve hacker internete sizin bilgisayarınızdan giriyormuş gibi girip olmadık siteleri ziyaret ediyor, sizden geliyormuş gibi mailler gönderip, sizin adınıza sitelere vs. üye oluyor, faturayı da doğal olarak size kestiriyor. Bunu mutlaka durdurmamız gerek!!!

ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Nette

akal@hotmail.com

diye bir adres dolanıyor O sizi ekliyor. Kesinlikle kabul etmeyin. Bu, yeni bir virus!!! Eğer listenizdeki biri bunu kabul ederse saniyede siz de gidiyorsunuz. Bu yüzden listenizdekilere bu mesaji yollayınız...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun bir işlem mi Kardeş format olayı ! hasret kalmazsınız inşaAllah..bir de 15.12 07 Sizin açtığınız beni arayan forum saat 16.15..bir okuyun..ben sözümü unutmam..unutursam da biliyorum ki siz gibi bir Kardeşim var..beni uyarır..hiç değilse hatırlatır..şayet Kardeş başka bir niyet ile bunları yazdığım düşünülüyorsa diye..yanlış anladıysamda özür dilerim..Gelmeyen bir fatura ve bizimde o ay faturayı yatırmayışımızdan kaynaklanan bir kesinti olduğunu dün öğrendim..yatırdık ve açıldı..ama bu durum dün siteye girdiğimden beri olan yeni bir şey..şu an bile..belki tekrar adımı ve şifremi isteyecek..yazarkende düşebiliyorum..

Bir de Mudir Kardeşimin yolladığı mesajı umarım herkes okumuştur..
Teşekkür edrim Kardeşim..Sağolasın..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Hayırlı geceler inşaAllah..EsSelamuAleyküm..

saygül

Kayıtlı Kullanıcı
inannın bizde çok korktuk depremden jerkese geçmiş olsun allh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Yalova'da 4.8 Şiddetinde Deprem
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem ve Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 20.53'de meydana gelen deprem, İstanbul'da da hissedildi. (ANKA)
(EÖ/G

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem ve Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 20.53'de meydana gelen deprem, İstanbul'da da hissedildi. (ANKA)

SELAMUN ALEYKUM
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.
ALLAH TÜM KAZA VE BELALARDAN KORUSUN. AMİN

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Aleykümselam...Talip abi geçmiş olsun yeni okudum formu ALLAH c.c. korusun...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah korusun allaha emanet olun
cok gecmış olsun
dualarımız sızınle

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Hayırlı akşamlar...Bende hissettim..4,8 şiddetinde çınarcıkta olmuş merkez üstü.... Rabbim yardımcımız olsun inşallah..Amin...

Kaan Erdem

Yönetici
yok abim.30-35 dk.yanlış tabiki anlamayız.göremez ve hisseder isek arar bekleriz.mevlama emanet olun abim.selam ve dua ile kalın selametle.(diğer kardeşimizin konusuda önem arz ediyor)....

Uzun bir işlem mi Kardeş format olayı ! hasret kalmazsınız inşaAllah..bir de 15.12 07 Sizin açtığınız beni arayan forum saat 16.15..bir okuyun..ben sözümü unutmam..unutursam da biliyorum ki siz gibi bir Kardeşim var..beni uyarır..hiç değilse hatırlatır..şayet Kardeş başka bir niyet ile bunları yazdığım düşünülüyorsa diye..yanlış anladıysamda özür dilerim..Gelmeyen bir fatura ve bizimde o ay faturayı yatırmayışımızdan kaynaklanan bir kesinti olduğunu dün öğrendim..yatırdık ve açıldı..ama bu durum dün siteye girdiğimden beri olan yeni bir şey..şu an bile..belki tekrar adımı ve şifremi isteyecek..yazarkende düşebiliyorum..

Bir de Mudir Kardeşimin yolladığı mesajı umarım herkes okumuştur..
Teşekkür edrim Kardeşim..Sağolasın..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Hayırlı geceler inşaAllah..EsSelamuAleyküm..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt