Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yuvam yıkılsın istemiyorum ne yapmalıyım? (1 Kullanıcı)

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
eşim ile enüz 3 aylık evliyken tayinim 1000 km uzaklıkta bir ile çıktı.eş durumundan gelirim diye tercih etmiştim ama 1 yılım dolmasına rağmen gidemedim.eşimin aklını karıştıran biri var yuvamın yıkılmasından çok korkuyorum.aradaki mesafe yüzünden görüşemediğimiz için sık sık kavga ediyoruz lütfen dua edin yuvam yıkılmasın.
bir dua tavsiye edebilir misiniz?
bana şu duayı önerdiler;ayetel kürsi
1.gün 50
2.gün 170
3.gün 220
4.gün 313
5.gün 50
6.gün 170
7.gün 313
akşam 11 ile sabah 5 arasında okunacakmış.yanlış birşey yapmak istemiyorum lütfen yardım edin.:a09:

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
degerli kardesim Rabbim yardimcimiz olsun insallah cumlemizin ... ne diyeyim insallah yuvaniz yikilmaz o esinin aklini karistiran kisiyide Allah nasil biliyosa oyle yapsin evli barkli insanla ugrasilirmi.... iste seytan boylede karsimiza cikabiliyor bazen senin icin dua edecegim kardesim Allah,a emanet ol selam ve dua ile.

leyla burma

Kayıtlı Kullanıcı
Ateş düştüğü yeri yakar kardeşim.Allah c.c yardımcın olsun.Dualarımız seninle.Baktın olmuyor yol yakınken kendini bu kadar üzme,sosyal güvencen var,bu senin için bir avantaj..Senin durumunda bir çok kadın var,onların ekonomik bağımsızlığı olmadığı için çekiyorlar ama yine de düzelmiyor.

bugrahancan61

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teksen.org
Değerli Arkadaşım Dua da bu gün şu kadar oku şu gün bu kadar oku meselesi yoktur istediğin kadar gücün ne kadarına yetiyorsa okumalısın Bol bol dua etmen lazım İnşAllah Tayinin Eşinin yanına çıkar Merak etme yakında çıkar inşAllah sen de her zaman takipçisi ol bu işin eşinle sürekli diyaloga geç onu mutlu edici yuvaya bağlayıcı sözler söyle belki bir faydası dokunur Allah yuva yıkanlara Hidayet nasip etsin ne kötü bir şey ! Allah YArdımcınız olsun !

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
eşim ile enüz 3 aylık evliyken tayinim 1000 km uzaklıkta bir ile çıktı.eş durumundan gelirim diye tercih etmiştim ama 1 yılım dolmasına rağmen gidemedim.eşimin aklını karıştıran biri var yuvamın yıkılmasından çok korkuyorum.aradaki mesafe yüzünden görüşemediğimiz için sık sık kavga ediyoruz lütfen dua edin yuvam yıkılmasın.
bir dua tavsiye edebilir misiniz?
bana şu duayı önerdiler;ayetel kürsi
1.gün 50
2.gün 170
3.gün 220
4.gün 313
5.gün 50
6.gün 170
7.gün 313
akşam 11 ile sabah 5 arasında okunacakmış.yanlış birşey yapmak istemiyorum lütfen yardım edin.:a09:

bencede duanın samimi olanı kalpden geleni daha kıymetlidir.
nas, felak ve ayetelkürsi ni okumanızı tavsiye ederim.

ayrıca haddimi aşarak aldıgım piskoloji egtimine ve hayat tecrübeme dayanarak size yuvanıza öncelik vermenizi tavsiye edicem iş herzaman bulunur para her zaman kazanılır ama evlilik yuva bunların manevi degeri büyüktür.
evlilik bir yuvada bir yastıkta yaşamak demektir ..
malesef günümüzde kadınların çalışma hevesi çok yuvaları yıkmıştır .
bence kadın mecbur kalmadıkça çalışmamalı
unutmayın yuvayı dişi kuş yapar..
inşaALLAH herşey yoluna girer selametle kalın..

elifnur

Kayıtlı Kullanıcı
duanın azı çoğu iyisi kötüsü olmaz kardeşim kalpten yapılan dua herzaman makbuldür allah yuvanı bozmasın senin ve cümle muhammet ümmetinin allah şeytan sözüne uydurmasın kimseyi kardeşim sen içten dualarını eksik etme allah yardımcın ve yardımcımız olsun herkonuda.

zelşş

Kayıtlı Kullanıcı
canım ALLAH yardımcın olsun bencede önceligi ailene yuvana tanı daha yeni evli sayılırsın bende senın ıçın dua edecem haddim diil ama iş güç mevki herzaman olur ama bi aile kurmak zor iyi düşün canım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt