Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

♥∞♥ yüreğinizden taşan sözler ♥∞♥ (1 Kullanıcı)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Sıkıntının içinde dermanı gizlidir..
dert var ise? derman sende
Kul bir kere Allah ! dese silinir dertler bence...
Ah be Yaradanım ... bela deyince.. neler gecerdi üstümden , sıgınırdım Rabbime her gece, gündüz sıgınacak bir liman .. beklemedim birşey kimseden..
O Rahman, O Rahim duymazmı? KUL duymadan ???
ÜÇ kez haykırsa kalp ile Ya Rahman, Ya Rahim Ya Allah cc!!!
Durur mu Rabbim ? BUYUR! demeden..
Dünyasını ve ahiretini güzelleştirsin Rabbim ..asıl olan dert Rabbini bilmemek , gerisi imtihan de gec.. biz başa gelenden de razıyız, başa gelmeyendende
Önce tövbe gerek.. başa gelene sabır gerek.. bolca zikir ile, şükür gerek..
Dua edince herşey bitti demek...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Rabbim Rabbim..! Rabbim!! demeye korkarız... dyanamaz da kendi gelir diye..
Yani Rabbim duyar ve cevap verir...

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun canım benim haklısın herşeyi gören bilen Sahibimiz Vekilimiz şahidimiz Rabbim.
Bizler aciz zelil kullarız Rabbim nelere Kadir'dir Allah'ın hazinesinde neler bulunur Yeter ki Ol desin Allah hazinelerinden bizleri bırakmasın inşallah.
Öyle canım öncelikle Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı hiç bir dert kalmaz Allah'ın izniyle dualar sayesinde herşey Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünya da kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah deyip gerisini boş vermek gerekiyor zaten Allah'a sığındım Allah'a güvendim ve Allah'a tevekkül ettim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt