Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüreğimizin Yayında Gerili Oktur Can.. (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
x_5b2ac864.jpg

Can, paslı bir bıçak yarasıdır varlığın göğsünde. Tenin beyaz yüzünde bir kardelen hülyasıdır, en canlı yıldızı, yerin en kanlı çiçeğidir. Yarada kabuk bağlayan her neyse, buzda kristal kristal biçimlenen ne ise, gökten yukarıda, yerden aşağıda ne varsa kaynayan, hepsi can yüzünden, hep can gözünden, hep can özünden. Yüreğimizin yayında gerili oktur can, ki buralı değildir, şimdiye razı değildir; bizden önceleri ve bizden sonralarıdır. Gölgemizin kuytusunda saklı hayaldir can, ki bizden ama bizden kalmayandır. Alnımızda doğmuş şebnemdir can, ki bizden ama bize ait olmayandır, bizden ötelerde aşkları vardır…

Senai Demirci​

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Can? Can , işte anlatamadığım noktadır...
Can yüreğimde tanımlayamadığım ama içimde yerinde duramayan, her ateşte harmanlanan kıvılcım misali sıçrayıp duran,
Ah Can! Can deyince kanar durur yaram... Can özlediğim ama neyi özlediğimi bilmediğim parçam!
Can deyince, işte bak tam yüreğimin üstünde, dur, dur Allah aşkına hançeri vurma! yaramı kanatıCAN!
Can olmayınca??? bu dünyada olmuyacağım...
Kalpten anlayana selamlar.... işte Candan ses verenler...
Teşekkürler

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Karaciğer coşunca ,damarlar kan taşıyınca ten 'e ...Ten ve KAN birleşince, NEFİS edeb e bürününce Göğüste ses verince işte oluyor o Ebedi ULVİ CAN...
Bizse sanırız nefse daldı bu gerçek can ölümlü can...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Can ! Can işte her nefeste özlem içinde, sanki bilir, sanki bambaşka alem içinde...
Özlediklerim bu dünyada yok ki, o bambaşka alem içinde
Can! özledim Can içinde..
(anlatamadım yine, Şems gibi bir Can yeter bu aleme, güneştir ısıtır, ışıktır heryanı sarar)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Arama ...arama ...o canı... İşte Şems ...İşte Muhammed Mustafa A.S. ... Bize bizden yakın...İşte o can... Arama arama işte o can...

Biz aciz kul o ise Rabbul Alemin ...Bak Lamallah zamanı o canda neler oluyor neler...?
Neyse inşallah bulmak nasip olur arayana...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
O candan ayrı mı ki? Şems Muhammed mustafa dan (s.av) büyük mü ki?(haşa) o benim aynam oldu, ondan yansıyan yüreğime kondu
Ya Muhammed?(s.av) o bambaşka alem ...kur-an'a temiz olmayanlar dokunmasınlar gibi....
Onun yani Resulun büyüklügünü gösterendir onlar, onlar ki Resule inanırlar...
Dokunma yarama kanatıcan!
Onu sevmesek olurmuyuz böyle ??? Söyle ! söyle yanan ateş kimden gelir yahu!
Onun adını anmak edepsizlik gelir, Yunus desem, Şems desem yakın dost gibi, edebe uygundur gibi...
Daha mı diyecem? Şems..? dur dur anlamadıysan susucam ...edep deyip oturucam..
Rabbim seni sevmek varken ben başkasını ne yapıcam???
Ama şu varki Rabbul alemi sevmek çok kolay, Yarattıgı insanı kusurları, hataları ile nasıl tanıcam???
Şems karşımda duran hocam..ondan öğreniyorum yaşamayı ... tamam yani, yani anla yahu!

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O yol ,tek yol...; O... Muhammed Mustafa A.S. bu Muhammed Mustafa A.S. başka yok...gerisi teferruat...Sarıl Allah C.C. na Öz o ,söz o...
Ayrı gayrı yok.. kılıf var ,perde var ama ...birlik hak...
Dönme dönme Allah C.C. dan başka yöne...Hak yön bu yön başka yok...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Döndüm Mevlana gibi , bir o yana bir bu yana, döndüm durdum etrafımda, baktım yok ki O'ndan başka...
La ilahe illalah... yeter mi? neden inanmazsın aşkıma? yoksa nefsim mi aşık bana? yoksa bendeki hayal mi?
Neden anlamazsın, Şemste gördümü mü görmezsin diyemem azarlarsın, nemi ?
Rabbul alemin ...karşımda öğreten, ondan başka yok ki , kim bilir ki,? kim yardım edebilir ki?

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Can hasretini çeker geldiği yerin.
Onun için hüzünlenir bu beden.
Daima varmak ister hedefe,
Hedefe varınca erer vuslata.........
M.S.A.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C.na Aşk arz edilince ...dil buna çok alışınca ...Belki Allah C.C. da seslenir KUL'um bende seni çok seviyorum diye...Dinle kalbini o gün gelinceye kadar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Can hasretini çeker geldiği yerin.
Onun için hüzünlenir bu beden.
Daima varmak ister hedefe,
Hedefe varınca erer vuslata.........
M.S.A.

Ah o bizdeki o RUH 'un ''Allah C.C. nun'' farkına varsak her şey tamam olacak...İnşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt