Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüreğimi Bir Gül Çizdi... (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
hareketliresimlerlb8.gif

Gülün dikeni battı dün parmağıma ve hala gülümseyerek bakıyorum parmağımdaki küçük sıyrığa...

Kızamadım... Çünkü gülün dikeni batmadan önce şükretmiştim; " Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmışsın " demiştim. Kızamadım, çünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme çekmiştim , bakmaya kıyamamış kokusuna hayran kalmıştım, çünkü batmadan önce yüreğime koymuş onu sevmiştim... Dikenini unutmuş muydum? Unutmuştum dikenini... Unutmuştum işte....

Acıtmayayım diye dokunmaya çekindiğim gül, ince ve derin bir yara açmıştı parmağıma... Gülümsedim yaraya da... Süzülen iki damla kana da... Çünkü o yarayı açan bakmaya kıyamadığım o güldü...

.... .... ....

Sevdiklerimizin yüreğimizde açtıkları yaralar da aslında o gülün açtığı yara gibi değilmiydi... İnce ve derin bir yara... Aslında çok önemsiz gibi görünsede her kımıldadığınızda yüreğinizi inceden sızlatan bir yara... Ama sevdikleriniz o yarayı açmadan önce siz muhabbet dolu kokularını sineye çekmiştiniz, zamanı, mekanı ve kalbinizi paylaşştınız... Yarayı açmadan önce siz onları kalbinize koymuştunuz... Kızabilir miydiniz... Kızamazdınız elbet...

Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...Dikenini unutmuşmuyduk... Unutmuştuk tabi... Ama biz gülümsemeliyiz yaraya... Belki süzülen iki damla kana da... Gülümsemeliyiz işte.... Çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymuştuk ve sevmiştik..

(alıntı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...Dikenini unutmuşmuyduk... Unutmuştuk tabi... Ama biz gülümsemeliyiz yaraya... Belki süzülen iki damla kana da... Gülümsemeliyiz işte.... Çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymuştuk ve sevmiştik

ebrar55

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim, yüreğine emeğine sağlık... YÜREĞİMİ BİR GÜL ÇİZDİ ne kadar derin ve anlamı bir söz. Allah razı olsun hepinizden..dua ile kalın. selamün aleyküm

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Acıtmayayım diye dokunmaya çekindiğim gül, ince ve derin bir yara açmıştı parmağıma... Gülümsedim yaraya da... Süzülen iki damla kana da... Çünkü o yarayı açan bakmaya kıyamadığım o güldü

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm kardeşim, yüreğine emeğine sağlık... YÜREĞİMİ BİR GÜL ÇİZDİ ne kadar derin ve anlamı bir söz. Allah razı olsun hepinizden..dua ile kalın. selamün aleyküm

______aleyküm selam
rabbim sizdende razı olsun inşallah
teşekkür ederim
selam ve dua ile____

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım( :) güncelleme yapmak istedim okunması için) ...B)B)B)...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...

Selamun aleyküm kardeşim.Kırılsakta gücensekte büyüklük gösterip karşımızdaki insanı affetmeliyiz.Kimbilebilir.Belki birgün duasına mazhar olacağımız yada dua edeceğimiz biri haline gelebilir karşımızdaki arkadaşımız yada herhangi biri...emeğine sağlık:H

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamünaleyküm...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH...

emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım( güncelleme yapmak istedim okunması için) ......
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

selametle İNŞALLAH...

______aleyküm selam degerli kardeşim benim çok teşekkür ederim ..
unutmuştum bu paylaşımı eksilk olma...güzel kardeşim..
hayırlı nurlu akaşamlar dilerim
rabbimize emanetimsiniz inşallah
selam ve dua ileB)B)B)B)_________

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...Dikenini unutmuşmuyduk... Unutmuştuk tabi... Ama biz gülümsemeliyiz yaraya... Belki süzülen iki damla kana da... Gülümsemeliyiz işte.... Çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymuştuk ve sevmiştik

selamun aleyküm...yine güzel bi paylaşım daha RABBİM razı olsun bizlere ulaştırdığınız için...
selam ve dua ile..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...

Selamun aleyküm kardeşim.Kırılsakta gücensekte büyüklük gösterip karşımızdaki insanı affetmeliyiz.Kimbilebilir.Belki birgün duasına mazhar olacağımız yada dua edeceğimiz biri haline gelebilir karşımızdaki arkadaşımız yada herhangi biri...emeğine sağlık:H

__________aleyküm selam kardeşim
çok haklısın dogru söylüyorsun ..ben insanlara hemen kırılamıyorum zaten ..
kızınca çok üzülecek sanıyorum .. o üzülecegine ben susuyum o anlar hatasını diyorum .. bazen işe yarıyor;)kalp kırılmadan hallediveriyoruz...
inşallah hayatta kimsenin kalpini kırmam inşallah benimkinide kırmazlar...
çok teşekkür ederim kardeşim benim
rabbim razı olsun senden herdaim... dur dua edesim geldi sana...hayır işlerini çabuklaştırsın şer işlerini hayıra çevirsin inşallah ... darda zorda bırakmasın yar ve yardımcın olsun inşallah (amin amin amin..)
rabbimize emanetimsin inşallah
selam ve dua ile_________

gül_seda

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim çok doğru bir yazı,allah razı olsun...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Sevdiklerimizin açtıkları yaralar da o gülün açtığı yara gibi ince ve derin... Ama yârimiz o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...Dikenini unutmuşmuyduk... Unutmuştuk tabi... Ama biz gülümsemeliyiz yaraya... Belki süzülen iki damla kana da... Gülümsemeliyiz işte.... Çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymuştuk ve sevmiştik..

ah ah sızladı içim okuyunca bunları
eline sağlık
slm ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

selamun aleyküm...yine güzel bi paylaşım daha RABBİM razı olsun bizlere ulaştırdığınız için...
selam ve dua ile..
________ aleyküm selam zeynep kardeşim çok teşekkür ederim
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_______

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
:G ya sen ne tür bir kardeşsin

tam yeminimi bozdum , diyeceğim anda forma bakıp yazını bir okuyorum

Hemen bir iç hesaplaşma

haaaaa tamam mesaj alınmıştır diyorum

işte kardeş dediğin böyle olmalı

Kardeşinin derdini anlayıp Allah rızası doğrultusunda hareket etmeye sevketmeli

RABBİM İSTEKLERİNİ SANA HAYIR GETİRECEK ŞEKİLDE KABUL BUYURSUN :evet

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
:G ya sen ne tür bir kardeşsin

tam yeminimi bozdum , diyeceğim anda forma bakıp yazını bir okuyorum

Hemen bir iç hesaplaşma

haaaaa tamam mesaj alınmıştır diyorum

işte kardeş dediğin böyle olmalı

Kardeşinin derdini anlayıp Allah rızası doğrultusunda hareket etmeye sevketmeli

RABBİM İSTEKLERİNİ SANA HAYIR GETİRECEK ŞEKİLDE KABUL BUYURSUN :evet

________mesaj ulaştı semra hocam ama ümidi elden bırakmamak lazım..
sevgi herkapının anahtarı inşallah ..
selam ve dua ile kardeşim :)_________

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt