Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüreğimdeki Tarifi İmkansız Dosta (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Yüreğimdeki Tarifi İmkansız Dosta
Yüreğim ne kasırgalar geçirdi, ne boranlar kopardı dost dediklerinden dostum dediklerinden. Bu yüreğim nicelerini dost bildi, bâki Dostu bilmeden, `O`nu yüreğinin derinliklerinde hissedemeden.

Dilim bunları söylerken, gönlüm tarifi imkansız haykırışlarda, `Seni` arayışta.

Dost dedikleri nasıl bir şeydir ki, benim serhad gibi yüreğimi birden sallandırdı. Dosta tutku dedikleri nasıl bir duyguydu ki, gönlüm Hazreti Yusuf (aleyhisselam)`ın kuyuda tutsak olduğu zaman gibi yakarışta, o zaman gibi hüzünlü tâ ki Senin dostluğuna kavuşana kadar. Dosta aşk yüreğimde nasıl bir kordur ki, yüreğimi Mecnun`un yüreğinde yanan ateş gibi kor, o ateş gibi Sana muhtaç kılan.

Peki neydi insanı bu kadar duygu yoğunluğuna iten, insana şiirler yazdırtan? Ya da nasıl bir duyguydu ki Sana içten seslendiği vakit nemlenen gözleri yaşartan, yüreğimize manevi iklimler saçan?

Bunu nasıl anlatabilirim ki?

Çünkü bu diller lâl oldu. Seni anlatamamaktan, Seni Mecnun`un aradığı gibi arayamamaktan.

Ey yüreğimizdeki tarifi imkansız Dost!

Sana yöneldim, Sana haykırıyorum. Biliyorum Senin dostluğuna lâyık değilim amma ümitvârım, Dostluğunun limanındayım aç yelkenleri aç tâ dostluğuna geleyim.

N`olur beni dostluğuna kabul et. (Âmin)

Mehmet Beydemir

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...

paylaşımınız için çok tşk...

Selametle...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ellinize sağlık,selametle.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Sana yöneldim, Sana haykırıyorum. Biliyorum Senin dostluğuna lâyık değilim amma ümitvârım, Dostluğunun limanındayım aç yelkenleri aç tâ dostluğuna geleyim.

____selamün aleyküm damlam
güzel paylaşım emegine saglık ablacım
selam ve dua ile_____

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı

N`olur beni dostluğuna kabul et.

AMİN AMİN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı

____selamün aleyküm damlam
güzel paylaşım emegine saglık ablacım
selam ve dua ile_____

aleykum selam aminernur ablacım gözlerine saglık hayırlı geceler inşallah
rabbimize emnaetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
guller_9.jpg

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı

N`olur beni dostluğuna kabul et.

Amin amin amin...
Selamünaleyküm DAMLA kardeşim emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
Nice dostlar ediniriz bu hayatta ama Asıl dostluğu istenecek olanı bulamayız. Bir arasak O hep yanıbaşımızdadır halbuki.

ALLAHa emanet olunuz kardeşim
selametle...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Gül Dostluktur...

Gül Dostluktur...

engzeleyrg2.jpg

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Peki neydi insanı bu kadar duygu yoğunluğuna iten, insana şiirler yazdırtan? Ya da nasıl bir duyguydu ki Sana içten seslendiği vakit nemlenen gözleri yaşartan, yüreğimize manevi iklimler saçan?
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM ÇOK GÜZEL DİZELER BUNLAR.BİZDE ACABA HZ.İBRAHİM GİBİ "DOST"OLABİLİRMİYİZ BİZİ YARADANA?.EMEĞİNİZE YAZANINDA YÜREĞİNE SAĞLIK SELAMETLE KALIN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt