Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüreğim Ağzımda... (1 Kullanıcı)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşlerim;
Sizlerde benim ailem gibi olduğunuz için sizlerle de paylaşmak istedim.
Bugün nişanlımın askere gideceği yer belli olacak.Sabahtan beri net karşısında aynı sayfaya bağlanıp duruyorum. Sonuçları bekliyoruz.
Yüreğim sanki bir kuşun ağzında ordan oraya uçup duruyor.Yerimde duramıyorum.Çok heyecanlıyım.
Siz kardeşleriminde bi hayır duasını bir Ayetel Kürsi'sini bekliyorum.Rabbim su gibi geçmesini nasip etsin inşallah.Hayırlı yerler çıkarsın, Rabbim yar ve yardımcımzı olsun inşallah.Müminin Mümine duası makbul olurmuş.
Tüm askerlermize güç, kuvvet, sabır nasip etsin.Hepsine hayırlı tezkereler olsun inşallah.Amin.

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim İnşallah hakkınızda en hayırlı olan yer çıkar.Rabbim İnşallah yardımcınız olur.Allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler bekleyenlere de sabır versin İnşallah.. Allaha emanet olun.selametle..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim İnşallah hakkınızda en hayırlı olan yer çıkar.Rabbim İnşallah yardımcınız olur.Allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler bekleyenlere de sabır versin İnşallah.. Allaha emanet olun.selametle..

B) Allah razı olsun kardeşim,Bende sabahtan beri bie yere sığdıramadım kendimi.En sonunda sizlerle paylaşmak istedim.
Rabbim sizden de razı olsun.Sevabınıza yazılsın inşallah hayır duanız.
Selametle.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bana başka destek olacak yüreklendirecek kimse yok mu :A:A:A

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim
Allah yardımcınız olsun.hayırlısıyla gider gelir askerliği su gibi geçer inşallah.
Rabbim sanada sabır versin.A.e.o

selma 25

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benimde kardeşim gidicek askere şubatta hayırlısınla inşallah allaha emenet olun hayırlı günler

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Sabir Versin Kardeşim.hayirlisiyla Gitsin Gelsin Inşallah.

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
hakkında neresi hayırlısı ise orya gider inşiallah.allah sanada sabır versin.yaradanıma emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt