ARKADAŞLAR AÇTIĞIM KONULARI TAKİP EDENLER VARSA NE DENLİ SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİĞİMİ BİLİRLER.çok üzgünüm ailemden eimden uzak bir yerde ekmek parası derdindeyken yaşadıklarım bana ağır geliyor.kaldıramıyorum.dilek ağacı gibi sabah işe gelir gelmez ilk yaptığım forumu açıp sizden gelenleri okumak vakit geçirmek.bazen unutuyorum acılarımı sizden gelenleri sizin yazdıklarınızı okumak hem halime şükretmeme hem de yalnız olmadığımı hissetmeme neden oluyor.birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz ama en içten dualarla beraber oluyoruz.
evet mesaim bittikten sonra eve gidince yaşadığım sıkıntılarla beraber kalınca ağlamaya başlıyorum haşa isyan etmiyorum ama çok ağlıyorum ve sanırım kendimde olmadan sesimi yükseltiyorum.
TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR ZOR DURUMDAYIM.ARANIZDA PSİKOLOG VAR MI?
psikolog olmassa bile allahın salih kullarının olduğundan eminimmmm.lütfen benim için de allaha dua edin o beni görüyor sıkıntımı biliyor.
hem maddi,hem ailevi,hem de iş sorunlarım var.zaten hepsi içiçe geçmiş durumda.lütfennnn biri allah rızası için bana yardım etsin.aranızda torpil yapacak kimse yok mu?
tayinim olsa bir araya gelsek beklki sorunlarım hallolur.doğuda çalışmaya razıyım yeter ki ona yakın olsun evimize yakın olsun.çok yoruldummm.
evet mesaim bittikten sonra eve gidince yaşadığım sıkıntılarla beraber kalınca ağlamaya başlıyorum haşa isyan etmiyorum ama çok ağlıyorum ve sanırım kendimde olmadan sesimi yükseltiyorum.
TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR ZOR DURUMDAYIM.ARANIZDA PSİKOLOG VAR MI?
psikolog olmassa bile allahın salih kullarının olduğundan eminimmmm.lütfen benim için de allaha dua edin o beni görüyor sıkıntımı biliyor.
hem maddi,hem ailevi,hem de iş sorunlarım var.zaten hepsi içiçe geçmiş durumda.lütfennnn biri allah rızası için bana yardım etsin.aranızda torpil yapacak kimse yok mu?
tayinim olsa bir araya gelsek beklki sorunlarım hallolur.doğuda çalışmaya razıyım yeter ki ona yakın olsun evimize yakın olsun.çok yoruldummm.