Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüksek sesle ağlamak isyana girer mi? (1 Kullanıcı)

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR AÇTIĞIM KONULARI TAKİP EDENLER VARSA NE DENLİ SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİĞİMİ BİLİRLER.çok üzgünüm ailemden eimden uzak bir yerde ekmek parası derdindeyken yaşadıklarım bana ağır geliyor.kaldıramıyorum.dilek ağacı gibi sabah işe gelir gelmez ilk yaptığım forumu açıp sizden gelenleri okumak vakit geçirmek.bazen unutuyorum acılarımı sizden gelenleri sizin yazdıklarınızı okumak hem halime şükretmeme hem de yalnız olmadığımı hissetmeme neden oluyor.birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz ama en içten dualarla beraber oluyoruz.
evet mesaim bittikten sonra eve gidince yaşadığım sıkıntılarla beraber kalınca ağlamaya başlıyorum haşa isyan etmiyorum ama çok ağlıyorum ve sanırım kendimde olmadan sesimi yükseltiyorum.

TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR ZOR DURUMDAYIM.ARANIZDA PSİKOLOG VAR MI?
psikolog olmassa bile allahın salih kullarının olduğundan eminimmmm.lütfen benim için de allaha dua edin o beni görüyor sıkıntımı biliyor.
hem maddi,hem ailevi,hem de iş sorunlarım var.zaten hepsi içiçe geçmiş durumda.lütfennnn biri allah rızası için bana yardım etsin.aranızda torpil yapacak kimse yok mu?
tayinim olsa bir araya gelsek beklki sorunlarım hallolur.doğuda çalışmaya razıyım yeter ki ona yakın olsun evimize yakın olsun.çok yoruldummm.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
yeganenur kardeşim yaklaşık 1 aydır bu siteye giriyorum.önceki mesajlarınızı okumadım.öncelikle RABBİM sıkıntılarınızı gidersin sızı feraha kavustursun.evinizden ailenizden uzak olmanız cok zordur eminim.ama yalnızım dıye üzülmeyin.rabbim hep yanınızda başınıza gelen musıbetlerde birer imtihan sabırlı olun tevekul edin.yanlışl anlamadıysam sevdiginizdende uzaktasınız ama unutmayın RABBİMİNher işinde bir hayır vardır.sabır sabır sabır selametle kalın.kendınızı cok üzmeyin saglıgınızada dıkkat edin:)

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Hicretin onuncu yılında, Peygamberimiz'in, Mariye'den doğan oğlu İbrahim vefat etti. Vefat ettiğinde on altı (bir rivayete göre ise on sekiz) aylıktı ve süt annesinin evinde kalıyordu. Çocuğun durumu kendisine haber verildiğinde hemen oraya giden Hz. Peygamber can vermekte olan İbrahim'i kucağına aldı, gözlerinden yaşlar boşalmaya başladı ve:

"Göz ağlar, kalp üzülür; biz yüce Rabbimizin razı olacağı sözden başkasını söylemeyiz. Vallahi ey İbrahim, biz senden ayrılmakla çok üzgünüz." buyurdu. Sonra da karşısındaki dağa: "Ey dağ! Eğer bendeki üzüntü sende olsaydı muhakkak yıkılıp gitmiştin! Fakat biz, Allah'ın bize emrettiğini söyleriz: (Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na dönücüleriz); (Rabbü'l-alemin olan Allah'a hamdederiz) deriz" buyurdu.

Peygamberimiz İbrahim için ağladığı sırada Üsame b. Zeyd feryada başlayınca Hz. Peygamber onu uyardı. Üsame "Senin de ağladığını gördüm" deyince Rasûl-i Ekrem:

"Ağlamak, acımaktan ileri gelir. Feryat ve figan ise şeytandandır" buyurdu.

İbrahim'in kabri hazırlanırken Hz. Peygamber, kabrin yan tarafındaki kerpiçler arasında bir açıklık görüp kapatılmasını emretti. Kerpici, oraya kendi eliyle koydu, açığı kapatıp düzeltti ve:

-"Sizden biriniz bir iş yaptığı zaman onu içine sinecek biçimde yapsın. Çünkü böyle yapmak, musibete uğrayanın içini yatıştırır. Gerçi bunun ölüye ne yararı ne de zararı olur ama diri olanın gözünü aydınlatır" buyurdu.

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeş tez zamanda selamete çıkarsın şu an bende çok sıkıntılyım sadece bu kadar yazabildim allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt