şafakvakti
Kayıtlı Kullanıcı
İnsanlar mantıksız, sağduyusuz ve bencildir; yine de onları sevin.
İyilik yaparsanız, insanlar sizi bencil bir art niyetle suçlayacaktır; yine de iyilik yapın.
Başarılı olursanız, sahte arkadaşlar ve gerçek düşmanlar kazanırsınız; yine de başarılı olun.
Bugün yaptığınız iyilik, belki yarın unutulacaktır; yine de iyilik yapın.
Dürüstlük ve samimiyet sizi incitebilir; yine de dürüst ve samimi olun.
En büyük fikirlere sahip en büyük adam, en küçük kafaya sahip en küçük adam
tarafından vurulabilir; yine de büyük düşünün.
İnsanlar ezilenlerin tarafını tutar ama güçlüleri izler; yine de ezilenler için dövüşün.
Kurmak için yıllarınızı adadığınız bir şey bir gecede yıkılabilir; yine de kurun.
İnsanlar gerçekten yardıma ihtiyaç duyabilir ama onlara yardım ettiğinizde size saldırırlar; yine de onlara yardım edin.
Dünyaya sahip olduğunuz en iyi şeyleri verirseniz, sırtınıza bir yumruk yersiniz; siz yine de verin.
İyilik yaparsanız, insanlar sizi bencil bir art niyetle suçlayacaktır; yine de iyilik yapın.
Başarılı olursanız, sahte arkadaşlar ve gerçek düşmanlar kazanırsınız; yine de başarılı olun.
Bugün yaptığınız iyilik, belki yarın unutulacaktır; yine de iyilik yapın.
Dürüstlük ve samimiyet sizi incitebilir; yine de dürüst ve samimi olun.
En büyük fikirlere sahip en büyük adam, en küçük kafaya sahip en küçük adam
tarafından vurulabilir; yine de büyük düşünün.
İnsanlar ezilenlerin tarafını tutar ama güçlüleri izler; yine de ezilenler için dövüşün.
Kurmak için yıllarınızı adadığınız bir şey bir gecede yıkılabilir; yine de kurun.
İnsanlar gerçekten yardıma ihtiyaç duyabilir ama onlara yardım ettiğinizde size saldırırlar; yine de onlara yardım edin.
Dünyaya sahip olduğunuz en iyi şeyleri verirseniz, sırtınıza bir yumruk yersiniz; siz yine de verin.