Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yinede hayırlı gümler (1 Kullanıcı)

gırgır

Kayıtlı Kullanıcı
bütün siteye
geçtigimiz hafta bir form açtık bu formu ben açtım bir başkası açtı hiç mi hiç önemli degil belkide bizden önçe açanlarda vardı fakat biz formu açıp gitmek durumunda kaldık allah aşkına söyleyin hiç mi bu form okunmamış bu formu okuyanlar cvp ne diye yazmamış inanın o şehit kimseler için diledigimiz dualara neden icabet edilmemiş sebebi ne olaki yazık çok yazık başka arkadaşlarda sagolsun duyarlı davranıp benzeri konuyla ilgili form açmışlar onlara cvp varsa bizimkine mi yok ben cvp sız kalan formumu gündem yapmak istemiyorum ki şehitlerimizer dua diyorum dua

form altta

bütün siteye

aktütün karakoluna yapılan hain saldırıda şehit olan bütün askerlerimize sizleri dua etmeyi davet ediyorum bunu yapanlar içinden hep birlikte bir kınama formu oluşturmayı teklif ediyorum

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE BAŞSAGLIGI DİLİYORUM[/QUOTE]

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
şehit olan kardeşlerimize elimizden geldiği kadar yardim etmeye çalişiyoruz
allahim bunu yapanlari el kahhar ismiyle kahretsin

gırgır

Kayıtlı Kullanıcı
daha yok mu?

daha yok mu?

şehit olan kardeşlerimize elimizden geldiği kadar yardim etmeye çalişiyoruz
allahim bunu yapanlari el kahhar ismiyle kahretsin

mervenur1 kardeşim davetimizi duyup icabet ettigin için ALLAH RAZI OLSUN duana bilmukabele katılıyorum

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim dua bölümünde bunla ilgili bir çok konu açıldı. Gereken o konularda yapıldı inşallah..

gırgır

Kayıtlı Kullanıcı
Eyvallah

Eyvallah

kardeşim dua bölümünde bunla ilgili bir çok konu açıldı. Gereken o konularda yapıldı inşallah..

kardeşim orda yapildida bizde burda açtik biz yinede bekliyecegiz ve bu konular unutulmamali

selamet ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt