Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:((((( yine eskiye dönüyorum (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM YİNE ESKİYE DÖNÜYORUM İÇİM ÇOK SIKILIYOR VE YİNE BUNALIMA GİRMEYE BAŞLADIM.. KURTULAYIM DİYE DERSHANEYİ SEÇTİM AKLIM DAĞILSIN DEDİM AMA OLMUYOR BU YÜZDEN SALATAN TÜNCİNA DUASI OKUMAYA BAŞLAYACAĞIM ... BANA YARDIM EDERSENİZ MEMNUN OLURUM RABBİM HANGİ KULUNUN AĞZINDAN GÖNLÜNDEN ÇIKACAK DUASINI KABUL EDECEĞİNİ KENDİSİ BİLİR... BENİ ŞİMDİYE KADAR HİÇ YANLIZ BIRAKMADINIZ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN YÜREKTEN DİYORUM ... BENİM AİLEMİN YAPMADIKLARINI ÖĞRETMEDİKLERİNİ SİZLER YAPTINIZ VE ÖĞRETTİNİZ... ŞİMDİ BEN AİLEMİN KARŞISINA ÇIKIPTA BANA DUA EDİN DEME ŞANSINI BİLE KENDİMDE GÖREMİYORUM ÇÜNKÜ BENİ ANLAMAZLAR HEMEN NE İÇİN OKUYCAZ DERLER BUNUNDA FARKINDAYIM ... BAZEN NASIL BİR DÜNYADA YAŞADIĞIMI ANLAYAMIYORUM... KIYAMET KOPSA DİYORUM AMA BU SEFERDE ONCA GÜNAHLA NASIL GİDECEKİN DİYORUM... İNŞALLAH YARDIM EDERSİNİZ YANLIZ BIRAKMAZSINIZ BENİ YİNE ŞU ZOR ANLARIMDA........
ŞİMİDİDEN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....:a45::a45::a45:

1000 ADET SALATEN TÜNCİNA DUASI
:a45::a03:===SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET===:a45::a03:

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
canımm dur hele bi ne bu umutsuzluk?? umutsuz olmak bizlere yakışmaz..
50 tane ile başlayım... yoğunum aralarda katılmaya devam ederim..allah yardımcın olsun..

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları için:
--------------------------------------------
gulen76...................50

kalan:.....................950

allies

Kayıtlı Kullanıcı
10 adet okudum kardesim Allah yardımcın olsun , tez vakitte sıkıntılarından kurtulursun insallah. bu zamanlarda seytan insanla cok ugrasıyor dikkat et kardesim , cok olumsuz dusunme , zanları at kafandan. yasadıklarımdan sadece sana kardes tavsiyesi vermek istedim , Allah'a emanet ol canım benim. biz kardesiz , yanyanız insallah , her güc sey atlatılacak. Rabbim her zaman yanımızda insallah.Hayırlı cumalar

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları için:
allies.......................10
kalan:.....................940

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
canımm dur hele bi ne bu umutsuzluk?? umutsuz olmak bizlere yakışmaz..
50 tane ile başlayım... yoğunum aralarda katılmaya devam ederim..allah yardımcın olsun..

ALLİES.........10 adet okudum kardesim Allah yardımcın olsun , tez vakitte sıkıntılarından kurtulursun insallah. bu zamanlarda seytan insanla cok ugrasıyor dikkat et kardesim , cok olumsuz dusunme , zanları at kafandan. yasadıklarımdan sadece sana kardes tavsiyesi vermek istedim , Allah'a emanet ol canım benim. biz kardesiz , yanyanız insallah , her güc sey atlatılacak. Rabbim her zaman yanımızda insallah.Hayırlı cumalar

ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SEVABINI KAT KAT NASİP ETSİN SİZLERE......

hanifeunal

Kayıtlı Kullanıcı
ben aranıza yeni katıldım hattim olmayarak birşey söyleyecegim insan asla ailesinden vazgecmemeli onlar beni anlamaz deme inan onlar bizi bizden daha iyi anlar umarım en kısa zamanda sıkıntından kurtulursun 50 salavatta inşaallah ben okuyayım aeo

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları için:
allies.......................10
hanifeunal................50
kalan:.....................
890

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM YİNE ESKİYE DÖNÜYORUM İÇİM ÇOK SIKILIYOR VE YİNE BUNALIMA GİRMEYE BAŞLADIM.. KURTULAYIM DİYE DERSHANEYİ SEÇTİM AKLIM DAĞILSIN DEDİM AMA OLMUYOR BU YÜZDEN SALATAN TÜNCİNA DUASI OKUMAYA BAŞLAYACAĞIM ... BANA YARDIM EDERSENİZ MEMNUN OLURUM RABBİM HANGİ KULUNUN AĞZINDAN GÖNLÜNDEN ÇIKACAK DUASINI KABUL EDECEĞİNİ KENDİSİ BİLİR... BENİ ŞİMDİYE KADAR HİÇ YANLIZ BIRAKMADINIZ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN YÜREKTEN DİYORUM ... BENİM AİLEMİN YAPMADIKLARINI ÖĞRETMEDİKLERİNİ SİZLER YAPTINIZ VE ÖĞRETTİNİZ... ŞİMDİ BEN AİLEMİN KARŞISINA ÇIKIPTA BANA DUA EDİN DEME ŞANSINI BİLE KENDİMDE GÖREMİYORUM ÇÜNKÜ BENİ ANLAMAZLAR HEMEN NE İÇİN OKUYCAZ DERLER BUNUNDA FARKINDAYIM ... BAZEN NASIL BİR DÜNYADA YAŞADIĞIMI ANLAYAMIYORUM... KIYAMET KOPSA DİYORUM AMA BU SEFERDE ONCA GÜNAHLA NASIL GİDECEKİN DİYORUM... İNŞALLAH YARDIM EDERSİNİZ YANLIZ BIRAKMAZSINIZ BENİ YİNE ŞU ZOR ANLARIMDA........
ŞİMİDİDEN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....:a45::a45::a45:

:a45::a03:===SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET===:a45::a03:

Sabır Sabır Sabır .....
Tek sermayemiz sabır
Ey İman edenler! Sabır ve namaz ile (Allah’tan) yardım isteyin! Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.” (1)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
sabır sabır sabır .....
Tek sermayemiz sabır
ey iman edenler! Sabır ve namaz ile (allah’tan) yardım isteyin! şüphe yok ki allah, sabredenlerle beraberdir.” (1)

haklisin kardeşim sabir ediyorum şükür de ediyorum ... Bazende insan dualara sariliyor oda zaten rabbime yakariş ve dönüş değilmidir...

yaralı kul

Kayıtlı Kullanıcı
49 adet ben alıyorum kardeşim gece tehccüt namazına kalk ve dua etrabbime sarıl oseni asla yanlız bırakmaz mutlaka zor dönemlerden geçiyoruz hepimz sabır edeceğiz.hemen pes etmek olurmu kardeşim benim, ben konyadayım gel buraya sana mevlnaya götüreyim farklı bir iklim farklı bir dünya mevlana k.i.b allaha emanet ol allah yar ve yardımcın olsun selam ve dua le kal kardeşim

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
49 adet ben alıyorum kardeşim gece tehccüt namazına kalk ve dua etrabbime sarıl oseni asla yanlız bırakmaz mutlaka zor dönemlerden geçiyoruz hepimz sabır edeceğiz.hemen pes etmek olurmu kardeşim benim, ben konyadayım gel buraya sana mevlnaya götüreyim farklı bir iklim farklı bir dünya mevlana k.i.b allaha emanet ol allah yar ve yardımcın olsun selam ve dua le kal kardeşim

allah razi olsun inşallah sizlerden... Davetiniz için rabbim razi olsun
selametle rabbime emanet

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
yarali kul........49
kalan:........................................600

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
yarali kul........49
*****.........100
kalan:........................................500

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbımız Kur'anında:'''Allahtan namaz ve sabırla yardım isteyin.''
Buyurmaktadır.
İnşaallah bu günler yerini çok güzel günlere bırakacaktır kardeşim.
Rabbımızdan sabır isteyin,bol bol sabır.
İnşaallah bende şimdilik 50 alıyorum.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
yarali kul.............49
*****...............100
KUR'ANA SEVDALI...50
kalan:........................................450

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamüaleykum...Hayırlı Cumalar...

Esselamüaleykum...Hayırlı Cumalar...

Allah CC. sabrınızı arttırsın kardeşim...
Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlı ve güzelini nasip etsin inşallah...
Metanetinizi kaybetmeyin kardeşim...
Dualarımızdasınız inşallah...
100 Adet de bana yazın...
Allaha emanetsiniz...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
yarali kul.............49
*****...............100
KUR'ANA SEVDALI...50
mavci.................100
kalan:........................................350

Bu konuyu görüntüleyen kişiler