Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yine bir yardım isteği lütfen (1 Kullanıcı)

yeni anne

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar.Ben yeni aranıza katıdım ve yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 yıllık evli 10 aylık oğlu olan öğretmen bir bayanım.evlendiğimden bu yana namaz kılmaya çalışıyorum.kapanmayı da çok arzu ettim ama eşim ve ailesi istemedi.boşanmayı bile düşündüm ama dindar bir arkadaşım beni engelledi. herşeyin fazlası onlara batıyor.bende her zaman rabbimi ve ona olan görevlerimi düşündükçe kafayı yiyorum.ne namazlarımdan zevk alabiliyorum ne de kendimi geliştirebiliyorum.onların istemediği bişey yapınca veya söyleyince laf söylüyor,surat asıyorlar.eşim için ve kendim için çok dua ediyorum ama olmuyor.bilemiyorum.sizin gibi güzel insanlarla karşılaştıkça çok imreniyor üzülüyorum sizce ne yapabilirim.teşekkürler

mesut agkıran

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah yardımcın olsun öncelikle sabıretmen çok güzel budabir ibadettir biliyorsun dinimiz sabıretmeyi emreder ama başkaları için düşüncelerinden ve yapmak istediklerinden asla vazgeçme çünkü sen dogru olanı yapmak istiyorsun ve dogru yoldası kalbini ferah tut şüpheye düşme sakın rabbim belkide seni böyle imtihan ediyor .önemli olan ALLAH VE PEYGAMBER sevgisini kalbinde yaşamandır ALLAH sana yol gösterecektir sen sabıret ama bunlar seni ibadetinden ve kendini geliştirmekten alıkoymasın önemli olanda öyle bir ortamda bunları yapmak zaten ALLAH eşine ve onun ailesine hidayet versin unutma gayret et mücadele et bu durum yapmış oldugun ibadetten zevkalmamanı düşündürmemeli kendine iyibak ALLAHA emanet ol.

yeni anne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim içimi ferahlattın. fakat bir soru daha.acaba bu ibadetlerden zevk alamama haramlardan da olabilir mi? faiz falan yiyorlar ya.gerçi ben hep kazandığımın helel kısmından yemeyi nasip et diyom ama olur mu? ne gibi haramlardan kaçınmam lazım.s.a

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli ablacım

öncelikle bu güzel yüregin için sana teşekkür ediyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun diyorum..
şunu unutmamalısın ki herkes kendi imtihanını yaşıyo şu yalan geçici dünyada ... buda senin imtihanın öncelikle böyle düşün ve çok şükret ki Rabbim sana gerçegi göstermiş..Hak yolunu bulmuşsun .. namazlarını asla ihmal etme dua ile Rabbime daha yakın ol.. dualarında ısrarcı ol ve asla vazgeçme .. kapanmayı canı gönülden dileyerek dualarına devam et .. Rabbim eşinede hidayet nasip eylesin inşallah .. sen gösterilen ışıktan vazgeçme yolunda sabit ol ..Rabbim herşeyi gören ve bilen ... Adaletine amenna .. O'na sıgın ve dile ...

Rabbim yardımcın olsun

Selam ve dua ile

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
ibadetten zevk alma konusu ;

onların yaptıklarıyla kafanı meşgul etme sen .. teheşşüd (gece) namazı kılmaya çalış..Rahmet kapılarının açık oldugu o zamanlarda dua et ..gözyaşlarınla.. ve oku ..sana bi kitap önercem ÖLÜMÜN GÜLEN YÜZÜ -ALİ RIZA GÜNEŞ mutlaka okumanı tavsiye ediyorum ..ve Altınoluk dergisinden oku onun şebnem eki var onlarda çok güzel konular içeriyo ..ben inanıyorum ki o şevki yakalıycaksın Allahın izniyle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt