Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yılmazcan amcaya özel (1 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yılmazcan amca bikaç yerd ebeni sormuşsunuz..malesefki bazı durumlardan dolayı gitmem gerekiyordu....ama herzaman dualrımdasınız sizde,annenizde,kıymetli eşinizde....hepinizn ellerinden öpyorum..burda en çok saygı duyduğum kişiler arsındasınız.....rabbim sizi hertürlü kötülükten korusun......sağlıklı huzurlu günler yaşamayı nasip etsin....lütfen bu kardeşinizi duarınızda unutmayın....kpss sınavına gireceğim ve kazanamam lazım bu sınavı bazı nedenlerden dolayı......ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM.....HAYIRLI GÜNLER....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
...........................

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
yılmazcan amcayı gören birisi bu konuyu ona iletebilirmi...kendisi çok değr verdiğim birisidir.....

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Yazını okudum ve çok üzüldüm. Annemde hanımımda çok üzüldü Fatmana kardeşim. DUAMDASIN DUALARIMIZDASIN. Elimizden gelen dua. Kps sınavın için ayın 25 inde sana bir hatim göndereceğim.
Bir selam verelim bir salat getirelim ve ne yaparsak yapalım Allah için yapalım
Selam ve dua ile....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam yilmazcan amca sabah sabah yazdiklarinizi okuyunca çok duygulandim..ama benim için okadar zahmete girmeyin bu sicaklarda...inanin bana benim için sizden küçücük bi dua almak bile çok güzel.....inşallah başka yerlerde yolumuz kesişir tekrar.....rabbime emanet olun...şimdiden hayilri ramazanlar.......

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Fatmana kardeşim annemin hatimi devamlıdır. Bu hatimde senin. Ayın 25inde duasını kendin yap. Gittiğin yerden mesajını beklerim.
Allaha emanet ol sağlık ve dua ile kal.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yılmazcan amca bugün ayın 25 i...inşallah en kısa zamanda leyla 1 kardeşimiz hatim duasını yapacak...RABBİME EMANET OLUN..ANNENİNİN ELLERİNDEN ÖPERİM..HAKKINIZI HELAL EDİN...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yılmazcan amca..bayramda bayramınızı tebrik edemedim kusuruma bakmayın ne olur ....çok yoğundum misafirlerimiz vardı...köylere falan gittik...geçmiş bayramınız mübarek olsun...eşinizin ,anneniziN ve tüm ailenizin geçmiş bayramı mübarek olsun.....RABBİME EMANET OLUN..HERZAMAN DUALARIMDASINIZ..

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
S A
Ne kusuru fatmana kardeşim ne kusuru senin sağlık haberin bizleri mutlu eder.Annem ve hanımımdan selamlar. Dualarımızdasın.
Sağlık ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt