Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
hamd olsun iyiyim.allah razı olsun.ama ben izleyebiliyorum şu an.Rabbime emanet olun kardeşim.ablacım nasılsın iyimisin
ablacıgım dinliyemiyorum site erişime kapanmış
aleyküme selam can aliyem.Rahman senden de razı olsun.güzel yorum için teşekkür edrim.amin inşallah.Selamün Aleyküm Harbi ablam..
Bu güzel sohbeti vesilenle dinlemiş oldum.. Çok teşekkür ederim.. Rahman c.c razı olsun, sevabını yazsın inşallah.. Muhterem hocamızdan da.. Mekanı cennet'ül ala olsun.. Her şeyi öylesine çarpıcı bir şekilde ifade etmiş ki.. Yılbaşı eğlencelerini, gafletini ''facia'' olarak adlandırması, yerinde bir tabir.. O güzel tesbitlerini ve kıyaslarını, bu güzel sohbetinde de görmek mümkün.. İnsanlar, kayıplarına eğleniyorlar, koskoca 1 yılı günah denizinde geçirdikleri için mutlular.. Zaman bankalarından fuzuli uğraşılarla 365 günü zayi ve heba eden insanların, bu zayiatlarını eğlenceyle kutlamaları ve adeta ''ömrümün bu yeni 365 günlük diliminde de bunları uygulamaya devam edeceğim, ben bu kayıplarımla mutluyum'' mesajı verircesine ''sevindirik'' olmaları, büyük bir aldanışın ve dalaletin habercisi.. Rahman c.c ıslah etsin.. Seneleri değil, her anı muhasebe edebilmeyi nasip etsin, dinimizde de, sünnette de, kültürümüzde de yeri olmayan bu gibi gafilane aldanışlardan, özenti marazından uzak tutsun bizleri.. Amin..
Hayırlara vesile olsun bu değerli sohbet inşallah.. Rabbimize emanetimsin.. Selam ve baki Dualarımla..
aleyküme selam kardeşim.teşekkür ederim önerin için.evet bende bu şekilde dinliyorum.selametle........selamun aleykum kardeşlerim.. evet bende linke tıkladıgımda izleyemiyorum erişim engellenmiş ama www.ktunnel.com'dan da izleyebilirsiniz ben öyle izliyorum![]()
Rabbim cümelemizden razı olsun.selam ve dua ile..........paylaşım için teşekkürler..bu güzel sohbetten faydalnmış olduk ..Rabbim razı olsun
aleyküme selam güzel kardeşim.dinlerken hissettiklerini çok iyi anlıyorum.bende gözyaşlarıma hakim olamadım.güzel duana amin amin binlerce kez amin ablacım.selamun aleykum ablacim çok farkinda ve bilgi dolu bir paylasimdi....rahman cümlemizi nefsinin eline birakmasin ins...dinlekce gözyaslarimi tutamadim rahman cümlemizden razi olsun, günahlarimizi affetsin ins...günahla harcanan ömürlere ferah nasip etsin....içimden gecen dualar buraya sigmayacak...emegine saglik..selametle..
aleyküme selam can aliyem.Rahman senden de razı olsun.güzel yorum için teşekkür edrim.amin inşallah.
timurtaş hocam çok güzel anlatıyor maşallah.Rabbim gani gani rahmet eylesin inşallah.sabahlara kadar dinlemediğim sohbet kalmamıştı.sabah namazına yakın timurtaş hocamın sohbetlerine denk geldim.büyük feyz alıyorum.şu an dinlediğim , şehit bayram ali öztürk ve timurtaş hocanın sohbetlerinden oldukça istifade ediyorum.Rabbim önde gidenlerin,arkasından gitmeyi nasip etsin inşallah aliyem hocamı buldum sonundaRabbime emanetsin aliyem.özelikle müslümanlar uyanmalıyız sohbetini şiddetle tavsiye ederim.selametle.......
amin inşallah.sende Rabbime emanetsin can hocam.Harbi ablam.. Söylediklerinin hepsini dinledim.. Maşallah.. Rabbimiz c.c tesirli kılsın her birini..Amin, amin. Hepsi çok güzel.Allah c.c, hocamızdan razı olur inşallah.
Sen de Rahman ve Rahim Dost'a emanetsin ablacım.. Selam ve baki Dua ile..