sinavın taRIHI NEZAMAN KARDEŞİM 1 YASIN BEN OKURUM INŞALLAH SINAV TARIHINE KADARselamun aleyküm kardeşlerim ygs sınavında(( ALLAHIN İZNİYLE) başarılı olabilmem için 41 yasin başlattım 31 tane kaldı sizde yardımcı olursanız çok sevinirim....allaha emanet olun...
kardeşim Allah sana dünya ve ahiret sınavında yardım etsin...inşallah başını açarak okuyacagın, ve erkek bayan karışık okuyacagın bir sınavı kazanmak için uğarşmıyorsundur...ygs nedir bilmem...ama inşallah öle degildir....
ki bu yaptığınız yöntem de dinimizde aslı olmayan bir şeydir...başarı Allah dandır siz de bunu zaten biliyorsunuz...Kardeşlerden dua isteyin eger Allah ın razı olacagı bir okuma ilm tahsil etme şekliyse bu...yoksa bana şu ayeti 44 kere okunması lazım, diyerek paylaştırmanın dinimizde aslı ve yeri yoktur.....
Başını açarak okuyacağın erkek bayan karışık okuyacağın?????
Başım açık, 5 vakit namaz kılıyorum erkek bayan karışık sistemde eğitim aldım.
çok şükür iman ve ihlas içersindeyim.gençlere bu tarz yönlendirmeler yaparken düşünerek yapalım.bu platforma yakışan söylemler olmadığını düşünüyorum azerbaycan-li
kardeşim siz yaptınız dige herkes yapmak zorundamıdır? yaptığınız yalnışdır...Allah ın ortu emri, bayanların erkeklerin karışık bir yerde bulunmamaları, ve olece gunumzue tagutun okullardında her turlu yok cumhuriyyet bayramı, yok hilaefitin kalkmasının bilmem kaçıncı yılı, ve s yani bu tur yerlerdeki şeyler saymakla bitmez...ve bu Allah ın dini...oyuin ve eglence degil ki...ve ihlas anlayışımızı bir az netleşdirirsek iyi olacagı kanaatindeyim...ben de sizdne rica ediyorum ki, eger yalnış bir şey yapmışsanız bunu sanki dinimizde yeri vardır ve ya dogrudur dige göstermeyin...
Bu konuda size kayılıyorum... Ama karşı tarafı kırmadan yorum yaparsak daha hoş olur diye düşünüyorum... Bir müslümanana sert dil yakışmaz... Bunu sadece sizin için değil, herkes için söylüyorum, yanlış anlaşılmayım...
Asince kardeşim, Allah razı olsun, ibadetleriniz kabul olsun inşallah...
Ama şunada dikkat çekmenizi istirham ederim; teseddürlü olupta ibadetini yapmayan insanlar en azından kendilerini harama karşı koruyorlar, fakat sizde ibadetlerinizi yapıp size bakan beyler vesilesiyle hem onlara hem size günah yazdırıyorsunuz... Böyle bir durumda var... Taktiri İlahi. (Takdir Allahındır.)... Biz tebliğ etmekle yükümlüyüz...
Dilerim Cenab-ı Hakk'dan tez vakitte teseddüre bürünürsünüz inşallah...
tesettürlü olup da ibadetini yapamayan EN AZINDAN nedemek anlayamadım farz olanı terk etmek sizce daha mı doğrudur.
bu başlık bu konunun tartışılacağı yer değil bi kardeşimiz bizden yardım istemiş
yasin-i şerifi vesile ederek bi arzunun yerine gelmesi için.
altına kuranı kerimde böyle bişey yok başını açıp erkek bayan okumayacaksındır umarım diye yazan arkadaşa tepki gösterdim.teseddürün gerekliliğini,haramın helalin, yüce Allahın emirlerinin bahsedildiği konu başlıkları zaten mevcuttur sitede.azerbaycanlı kardeşime şunu söylemek isterim ihlaslı olmayı ben yeterince netleştirdim.size nacizane tavsiyem Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsak buranın kanunlarına kutlanınlan bayramlarına uymak zorundayız uymak istemiyorsak istediniğiniz gibi yaşayabilieceğiniz ülkeler vardır ki orda cumhuriyet ve kutlaması yoktur.gidip özgürce yaşayabilirsiniz ki enkadar özgür olursunuz tartışılır.din eğlence dini değildir tabiki anlayış ve kardeşlik dinidir.peygamber efendimiz (s.a.v.) bile bir kafiri müslümanlardan ayırmamış yeri geldiğinde evinde konuk bulunmuş ikramını kabul etmişken günümüzdeki teseddürlü kardeşlerimizin başı açık olan kimselere yaklaşımlarını oldukça yanlış bulmaktayım umarım sizler gözünü bian önce açıp tutumunuzu değiştirirsiniz.
sitedeki diğer tesettürlü tüm dostlardan özür dileyerek söylüyorum umarım kırmamışımdır.bu başlık bu tartışmanın yeri değildir.
ayşegül kardeşim senden de özür dilerim konu çok başka yerlere gitti dün akşam yasini okudum.
unutmayın ki islamiyet sadece tesettürden ibaret değildir.
tesettürlü olup da ibadetini yapamayan EN AZINDAN nedemek anlayamadım farz olanı terk etmek sizce daha mı doğrudur.
bu başlık bu konunun tartışılacağı yer değil bi kardeşimiz bizden yardım istemiş
yasin-i şerifi vesile ederek bi arzunun yerine gelmesi için.
altına kuranı kerimde böyle bişey yok başını açıp erkek bayan okumayacaksındır umarım diye yazan arkadaşa tepki gösterdim.teseddürün gerekliliğini,haramın helalin, yüce Allahın emirlerinin bahsedildiği konu başlıkları zaten mevcuttur sitede.azerbaycanlı kardeşime şunu söylemek isterim ihlaslı olmayı ben yeterince netleştirdim.size nacizane tavsiyem Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsak buranın kanunlarına kutlanınlan bayramlarına uymak zorundayız uymak istemiyorsak istediniğiniz gibi yaşayabilieceğiniz ülkeler vardır ki orda cumhuriyet ve kutlaması yoktur.gidip özgürce yaşayabilirsiniz ki enkadar özgür olursunuz tartışılır.din eğlence dini değildir tabiki anlayış ve kardeşlik dinidir.peygamber efendimiz (s.a.v.) bile bir kafiri müslümanlardan ayırmamış yeri geldiğinde evinde konuk bulunmuş ikramını kabul etmişken günümüzdeki teseddürlü kardeşlerimizin başı açık olan kimselere yaklaşımlarını oldukça yanlış bulmaktayım umarım sizler gözünü bian önce açıp tutumunuzu değiştirirsiniz.
sitedeki diğer tesettürlü tüm dostlardan özür dileyerek söylüyorum umarım kırmamışımdır.bu başlık bu tartışmanın yeri değildir.
ayşegül kardeşim senden de özür dilerim konu çok başka yerlere gitti dün akşam yasini okudum.
unutmayın ki islamiyet sadece tesettürden ibaret değildir.
offffffffff yaaaaa((( konu nerelere gelmiş düşüncelerinize saygı duyuyorum ama hiçbir yorum yapmicam orasıı allahın işi allahım yardımcım olur inş.okuyan okumayan herkesten allah c.c razı olsun ....konu için pişman oldum bir daha istemiyom zaten:
(((