Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yetkiler bakabilirmi ? (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm.

Sitede yapılan son değişiklikten sonra imzalarımız görünmüyor.

Bunun nedenini ve ne zamana kadar böyle süreceğini öğrenebilirmiyim ?

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kardeşim;

Üye profilinizin alt kısmında ''imza'' yazısı var,oraya tıklayınca açılıyor.Bilgilerinize kardeşim.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Deniyorum, fakat olmuyor......

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Aleyküm selam,

Neden böyle bir çalışma yaptık?

1. İmza bölümüne eklenen resimlerin boyutu, yazılan metinlerin boyutları ve birden fazla eklenen resimlerin fazlalığından dolayı, ön plana sadece imza kısımlarının çıkması paylaşılan bilginin amacına ulaşmadığını düşündük. (Forum Düzeni)
2. Sitemizin performansı yükseltebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. (Teknik)

Biz imza bölümlerini bu tip sorunlardan dolayı daha önceden pasif hale getirmiştik.
Şuanda da aktif olan İmza bölümüne _KAAN_ kardeşimizinde belirtiği gibi, Şuanki profilinizin (mesaj yazılan) sol alt kısmındaki İmza linkine tıklayarak açılan bölümden ulaşabilirsiniz.

Forum Düzeni ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Duanızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ..

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam,

Neden böyle bir çalışma yaptık?

1. İmza bölümüne eklenen resimlerin boyutu, yazılan metinlerin boyutları ve birden fazla eklenen resimlerin fazlalığından dolayı, ön plana sadece imza kısımlarının çıkması paylaşılan bilginin amacına ulaşmadığını düşündük. (Forum Düzeni)
2. Sitemizin performansı yükseltebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. (Teknik)

Biz imza bölümlerini bu tip sorunlardan dolayı daha önceden pasif hale getirmiştik.
Şuanda da aktif olan İmza bölümüne _KAAN_ kardeşimizinde belirtiği gibi, Şuanki profilinizin (mesaj yazılan) sol alt kısmındaki İmza linkine tıklayarak açılan bölümden ulaşabilirsiniz.

Forum Düzeni ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Duanızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ..

Denedim fakat başaramadım.

Sizinde dediğiniz gibi, kısa sürede aktif hale gelir inş.

Selam ve dua ile....

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
imza.jpg

Yukarıdaki uygulamaları yaparsanız İmzanıza (İmzalara) ulaşabilirsiniz.

Selam ve dua ile ..

ravza61

Kayıtlı Kullanıcı
s.a yönetici bakabilirmi?

s.a yönetici bakabilirmi?

Ben yeni üyelerdenim kimseye ulaşamadım ben yardım istiyorum.islami site olarak bir site açıyoruz reklam amaçlı değil yanlış anlaşılmasın yöneticilere sesleniyorum..burdaki bazı bilgiler hoşuma gitti mesela modern örtü bunu kopyalamak istiyorum acaba bunu yapmama izin varmı? izin var yada yoksa mailime yöneticiler mesaj atabilirmi bu hususta? emeğe saygımız sonsuz eğer paylaşmak istenmiyorsa en doğal hakkınız tabi...Esselamu Aleykum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt